Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 422

• 32 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Чаровник

# 616
Добро утро!
И днес ще сме в очакване на нещо ново!
Да пием кафе и спорен да ни е деня!

# 617
  • Пловдив

Добро утро в събота и да е успешна.
Асистентчето се подготвя да открие още нещо за Енгин...

# 618

Добър да е съботният ни ден!
Получихме малко нови снимки и новини, ама искаме още.
Времето навън при мен е късно-есенно. Дъжд, мъгла и 8 градуса. Само за стоене в къщи на топличко.

# 619
  • Пловдив

Енгин е честитил РД на Берен и е написал:
Хубава възраст скъпа моя./Красиви да са годините ти скъпа моя.

https://www.instagram.com/p/Ck217lEILDt/?hl=bg

Берен е отговорила: Благодаря много на всички, които ме поздравиха за рождения ми ден. Много ви обичам.
Под поздрава на Енгин виждаме и тези на Йоктем Джемре/Зехра, и на Илайда Йълдър/Дуду.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 14:11 от mariana51

# 620

Аз пък се зачетох в коментарите - поздравяват ги, че са били прекрасни екранни баща и дъщеря и искат да ги видят в още проекти заедно.

# 621
  • Пловдив

Привет в събота следобед...

# 622

Енгин,добави списанието на стори!

# 623
  • Пловдив

Време за селфи...  Колко важно пристигаме...
И аз обичам авокадо.

# 624

Време за селфи...  Колко важно пристигаме...
И аз обичам авокадо.

Какви хрумки интересни имало...
Аз пък не съм опитвала авокадо /"рупам" ябълки/

# 625
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте, момичета!

Гледам си ги нашите любимци - Енгин и Неслихан, играят прекрасно! Детето също е разкошно. Не знам как е подбрано, но ми пълни душата и Наре и Санджар. Перфектна двойка са, нямам думи.
В очакване съм на развръзката, нямам търпение Менекшето да си го получи, барабар с другите идиоти..

Приятна съботна вечер от мен! Hug

# 626

За хубава вечер -  добре е, когато има някой, който може да ти разкаже приказка за лека нощ.
Санджар използва максимално оставащото му с Мелек  време / преди тя и  майка ѝ да си тръгнат/.

Hushpuppy Two Hearts доста време ще мине  лошите да бъдат наказани. Като се сетя  само, колко трая "бременността" на Менекше и пак ми идва да изроптая против СЦ. То бива-бива, ама всичко има някакви граници. Но, естествено, че виновна беше Пандемията, която наложи прекъсване, после дойде лятото и пак прекъсване...
Така, че търпение за развръзката.

# 627
Привет!  Неделен поздрав от мен с тази песен на Джем Адриан, която трябва да звучи в епизода на ДП в понеделник (освен ако не сменят нещо в телевизионната версия):

https://www.youtube.com/watch?v=hY0iikl51Ns

За мен сцената на летището, изпращането на Наре и Мелек от Санджар, кексчето със свещичката за рождения ден на Санджар и картинката-подарък на Мелек за татко ѝ, всичко това, придружено от тази красива музика и изиграно  много силно от Берен, Неслихан и съвършено от Енгин, беше най-вълнуващият момент в ДП....

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 05:23 от Burkina

# 628
Добро утро, момичета!
Да пием кафе и да сме в очакване на новини!
А,те дали ще изскачат отнякъде?
Да се надяваме!

# 629

Добро утро момичета Two Hearts
Спокоен неделен ден!
Отново е есенно-мрачно навън, но нека тук да ни е уютно и приятна раздумката.

Burkina Two Hearts  страхотни песни използват винаги съседите в сериалите си. Те не са просто за музикален фон, а отразяват емоционалното състояние на героите.
Жалко, че при дублажите не си правят труда да ги превеждат. Ако го направят - даденият момент ще има още по-голямо въздействие върху зрителите. Пуснах текста през Гугъл преводача - ето една малка част
 "Beklenmedik bir anda, ayrılık gelip çatsa...
Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana...
Ако неочаквано дойде раздяла...
Един ден, който споделям с вас, ми стига..."

И отново не мога да се въздържа от коментар.
Бързането да се замине и то точно на рождения ден на някого, защото следващият полет е твърде далеч - след седмица.
И въпреки всичко това - поздравът на летището в момента на раздялата.
Поздравиха единствено бащата. Не и Санджар. За Мелек е разбираемо, но за пореден път СЦ ни показаха с кристална яснота какво всъщност е Санджар за Наре - просто баща на детето ѝ. И всички последвали събития, бяха подчинени на фикс идеята ѝ - "бащата на Мелек да не попадне в затвора".  А човекът Санджар?  За нея - той си остана в миналото.
И клетвата която беше дала - "Никога не прощавай на Санджар"  спазвана до последно. Дори "спасявайки" го от затвора - заби в сърцето му възможно  най-острия нож /приемайки женитбата с Гедиз и произнасяйки прощалните си думи в болницата/.
Като е толкова честна и принципна - защо не застана пред съда и да признае кой всъщност даде нареждането Акън да бъде "закопан някъде".  Но...  можеше да приеме Каврук да поеме вината. Можеше да бъде в съюз с този, който подаде жалбата за смъртта на Акън и преследваше своите си цели и тези на Гювен Челеби.
След всичко което натвори, най-разумното и логично действие беше наистина да си тръгне и да остави Мелек при баща ѝ.
Лично мнение и естествено  не ангажирам никой да го споделя.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 08:54 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт