Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 422

• 32 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Здравейте в неделя.
Да е успешна и както винаги очакваме още нещо ново.

# 631

Хубава снимка зад кадър.

# 632
  • Пловдив

Вечерен поздрав.
Вероятно сте чули - в центъра на Истанбул има бомбен атентат. Има загинали и доста ранени.
Този свят се побърка...

# 633
Sweat Smile

Добро утро момичета Two Hearts
Спокоен неделен ден!
...
.....
И отново не мога да се въздържа от коментар.
Бързането да се замине и то точно на рождения ден на някого, защото следващият полет е твърде далеч - след седмица.
И въпреки всичко това - поздравът на летището в момента на раздялата.
Поздравиха единствено бащата. Не и Санджар. За Мелек е разбираемо, но за пореден път СЦ ни показаха с кристална яснота какво всъщност е Санджар за Наре - просто баща на детето ѝ. И всички последвали събития, бяха подчинени на фикс идеята ѝ - "бащата на Мелек да не попадне в затвора".  А човекът Санджар?  За нея - той си остана в миналото.
И клетвата която беше дала - "Никога не прощавай на Санджар"  спазвана до последно. Дори "спасявайки" го от затвора - заби в сърцето му възможно  най-острия нож /приемайки женитбата с Гедиз и произнасяйки прощалните си думи в болницата/.
Като е толкова честна и принципна - защо не застана пред съда и да признае кой всъщност даде нареждането Акън да бъде "закопан някъде".  Но...  можеше да приеме Каврук да поеме вината. Можеше да бъде в съюз с този, който подаде жалбата за смъртта на Акън и преследваше своите си цели и тези на Гювен Челеби.
След всичко което натвори, най-разумното и логично действие беше наистина да си тръгне и да остави Мелек при баща ѝ.
Лично мнение и естествено  не ангажирам никой да го споделя.

Maрта,
абсолютно съгласна съм с всичко, което пишеш. И аз, както и ти, не мога да се сдържа да не коментирам. Сега покрай излъчването на сериала по ДФ, както и покрай групата за ДП на Фейса, гледам отново много внимателно, с други очи, осмислям детайлите. И ако при началното излъчване, подхождайки само емоционално, ми се искаше единствено и само Наре и Санджар да се съберат на всяка цена и се ядосвах постоянно на глупостите, които Наре твореше, сега си давам сметка, че нейното заминаване за Швейцария в 36-та серия, си беше всъщност съвсем логично развитие на нейното поведение и фикс-идеи. Напускането на Неслихан по болест само помогна да се сложи край на едно мъчително продължаване на историята, което отдавна изнервяше всички, най-вече нас, зрителите.
Все пак ме е яд, че сценаристките така развалиха историята и вместо да развиват образа на Наре в посока към подобряване на психическото ѝ здраве, те до такава степен я доокепазиха.... И пак си мисля, че вината за това е не само  в тяхната творческа инсуфициентност, но и в някакви странични фактори и задкулисни игри, за които ние естествено не знаем, можем само да гадаем. Пак в тази връзка (страничните фактори) - вече никой не може да ме разубеди, че истерията около несъществуващата двойка Наре-Гедиз не е била изкустено разпалена от някой/някои с някаква/някакви недобри (за сериала и участниците) цели. Знаеш, Марта, какво е нивото във ФБ групата за сериала - каквото, такова. Но аз мисля, че такова е средното ниво на всички зрители по света, т.е и на тези, които гледаха сериала на първо излъчване.  Е как не се намери, ей Богу, един човек от тези 8 хиляди и 500 в групата сега, който да почне да скандира Нар-Гед! Нар-Гед! Нар-Гед! (почти като: "Всеки глас за ОФ-влас! !:sweat_smile: ) Никой дори не пише (грамотно или неграмотно, без значение), че Наре и Гедиз са прекрасни като двойка, че те трябва да се съберат, а не Наре и Санджар! Да, някои съчувстват на Гедиз, пишат, че е заслепен от любов, влизат му в положението на нещастно влюбен, но на почти никой не му минава даже през ума, че най-доброто решение на проблема би било Наре да отиде при Гедиз заедно с Мелек. А откак Наре отхвърли любовното обяснение на Гедиз и той си стана изцяло и абсолютно отрицателен герой, открито гаден в действията си, вече никой не му и съчувства....  Та..., с две думи, някой тогава пусна мухата с някаква цел, а след това е било лесно. Повярвайте ми, няма нищо по-лесно от това потребителите на социалните мрежи да бъдат манипулирани.....

# 634
Не знам как може,човек да причини умишлено смъртта на други!
Да сложиш там,някаква си чанта и тя избухне....!!!
Пиша,за бомбата на площад Таксим в Истанбул!
Ама то трябва да си хипер зомбиран,без никакви чувства,към никой!Иначе няма оправдание за това!
Светът стана много лош и несигурен!
Късмет на  всички ранени, и покой на душите на загиналите!
Hands Pray !

# 635
Burkina Two Hearts
На бялото няма как да се каже черно и обратното.
Каквото е - това е.
Ще изчакаме да се появи Мави, която въпреки огромната трагедия в живота си успя да прозре истинския Санджар / нещо което Наре не направи/ и да стане негова опора, както приятелка и майка на Мелек.
Каква разлика в подхода на двете жени в живота на Санджар /Менекше не я слагам в сметката въобще/.
А относно задкулисните игри - те си бяха явни още от самото начало. Няма как да сложа снимки от промото на сериала. Там имаше акцент на привързаност на определени личности към други такива.
Ама, каквото било - било. Всеки сам гради живота и кариерата си.

Жалко за жертвите в Истанбул.
Със сигурност Енгин ще бъде провокиран да пише и да отрази това трагично събитие в своите бъдещи проекти.

# 636
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета,

много жестокост тази вечер в Истанбул, нямам думи...
Да се възстановят хората само... просто ми засяда буца, като се замисля...

Чета коментирате, веротно Наре ща замине, а хич не ми се иска. С нетърпение очаквам да се съберат, но изглежда ще се разочаровам.
Гедиз е големият губещ, той ми харесваше в началото, но не успя да се отдръпне. Хубаво, съгласна съм - случват се такива неща, някой да се влюби в неподходящия или неправилен човек, но очаквах СЦ да го "осъзнаят", поне такава заявка даваше с поведението си в първите няколко серии. Тогава беше галантен, казваше че не би живял без взаимност в отношенията, ей такива нормални неща. Но, явно решиха да го направят друг. Все тая. Той остава сам. По едно време си мислех дали няма да е добре да го "влюбят" в Елван, не знам защо ако ме питате. Ей, така нещо ми хрумна, самотни, неразбрани, щури глави и диваци /в хубавия смисъл/ - по тази линия.

Наре ще напусне ли сериала? Ей, това ще ми дойде в повече, много ги харесвам със Санджар, много. Уникално си пасват!

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 22:04 от Hushpuppy

# 637

Наре ще напусне ли сериала? Ей, това ще ми дойде в повече, много ги харесвам със Санджар, много. Уникално си пасват!

Да, Наре си тръгва.
Но ще видиш химията Санджар/Мави.
Тя с две- три тихо изречени думи  така “укротяваше”Санджар , че той просто стана все едно друг човек. Тя влезе в живота им с Мелек със своята болка, но съумя да излекува тяхната. Естествено посланикът се съюзи с нов и то много коварен злодей, но Санджар и Мави успяха заедно да ги победят.
След Наре историята въпреки драмата, дава чувството на надежда за добро развитие.
Животът даде втори шанс на Санджар и Мелек.Но дотогава ще видим още интриги, предателства и падения.
Ще има и друго - промяна към добро от страна на Джейлян и Неждет.

# 638
Ех, жалко... Много ги обичам в този сериал точно, прекрасни са ми...
Мерси, Марта!

А, коя актриса играе Мави?
Наре нали няма да умира, че това съвсем ще ме довърши...

# 639
Добро утро!
Понеделник е,новата работна седмица !
Да е лека,спорна и изпълнена с новини!
А ние ще чакаме търпеливо!

# 640
  • Пловдив

Добро утро в понеделник, успешен да е, да ни донесе и новини.
Hushpuppy, Наре не умира, в ролята на Мави е Туба Буюкюстюн.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 09:03 от mariana51

# 641
Добро утро! Hug

Ей, как ме зарадва Марианка! И за двете новости за мен.
Туба и Енгин нали играха в един сериал преди години? Той има разкошни партньорки винаги! Heart

# 642

Добро утро момичета Two Hearts
Хубаво начало на новата седмица!

Снощи надълго и нашироко отговорих на Hushpuppy Two Hearts но нещо телефона ми бъгна поста. А писането чрез телефон не ми е много лесно. Мариянка Two Hearts обаче е отговорила.
Дамата Two Hearts лека седмица, че тичането ти е голямо.
Да пием по кафе и да си организираме деня.

# 643
Здравейте..
Един слънчев,но студен ден.  Приятна седмица и много новости  за Енгин.

Приятен ден!

# 644

Обяд е ! Да хапнем със Йомер и Елиф!
А също и със Санджар и Мави!
И един цитат  от ТТ!

Общи условия

Активация на акаунт