Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 422

• 33 599
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Привет в последния септемврийсkи ден!

Прочетох това и ме докосна Purple Heart

Последният ден на септември е за смелите. За хората, които не се страхуват да бъдат само спомен в нечий ум. За хората, които не се страхуват да обичат, въпреки че ще загубят. За хората, които искат да задържат още малко лятото, макар да знаят, че то вече е затворило вратата след себе си.

Довиждане, Септември! Хвани ме за ръка, приюти ме в постелята си от златни листа и ме дай на Есента.

Пожелавам ви топла и спокойна обичлива есен !

Араселия,прекрасно казано! Приятна вечер на всички!

# 106

Хайде на Диемата...
И нещо за времето на  рекламите... 

# 107
  • Пловдив

Тази вечер по Диема Фемили бяхме в 16 оригинален епизод до 27 минута.

# 108

Добро утро момичета Two Hearts
Здравей месец Октомври!

# 109
Добро утро!
Слънчев и спокоен е първия ден на Октомври!
Да използваме хубавото време за приятни неща,но сезона на туршиите е тук,и ще трябва да се подготвяме за зимата!
Дано този месец е пълен с новини за нашето момче,че от доста време сме в затъмнение!

# 110
Привет!

Честит 1 октомври - ден на музиката и кафето, все любими мои неща Simple Smile

А и не само -  Ден на възрастните хора, на архитектите, празник на закрилата на Пресвета Богородица, Ден на вегетарианците, Световен ден за борба с хепатита.

Месец октомври е и месец на любимци - рожденници Heart Eyes

12.10 - Енгин Акюрек - милтиталант - актьор, писател, вярвам и бъдещ сценарист и режисьор

13.10 - BTS Jimin - певец,танцьор, мултиталант - красота и деликатност Purple Heart

Скрит текст:
14.10 - По стечение на съдбата - моя милост - случаЕност Wink не мисля Simple Smile

Хубав ден! Бъдете здрави!

# 111
Добро утро.
С усмивка, поздрав и горещо кафе в първият ден от новия месец!
Успешен Октомври за всички!
Нека имаме много новини и снимки.

# 112
  • Пловдив

Здравейте в първия октомврийски ден.
Успешен да е, можем и знаем да чакаме, и да пием кафе с Енгин.

# 113
Напоследък нямам никакъв толеранс към всякакъв вид агресия, даже и спортна . Искам хората да се смирят, да се радват на близките си, на слънцето, морето, слънчогледите...толкова хубави неща има в живота,защо мине се не мине и човечеството почва да се саморазрушава

В деня на музиката - поздрав , пак с любимци, първите ми фенски изблици от преди 100години Blush

# 114
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте момичета!

Виждам от последните страници, че говорите за "Дъщерята на посланика",  ако е така и аз ще ви правя компания понякога Hug Heart

Гледам сериите по Диема, най-вече защото са ми по-къси, превъртам си и реклмите и ми е ок.

Прескачам набързо колко уникално играе Енгин, а и Неслихан, просто са разкошни Heart
Чисто сюжетно не мога да кажа, че съм запленена, даже на моменти - напротив, но си струва да се насладя на тези прекрасни актьори. Също и на режисьорите, които успяват да изкарат на повърхността най-доброто от тях.
Исках да кажа, че от самото начало симпатизирам на Гидиз , защото ми се струва, че образът му е изграден на базата на модерният турски мъж. Внимателен, влюбен, готов на всичко за Наре, но в същото време човек, който не би живял без любов. Без тя да е двустранна. И го заяви на сестра си в една от сериите, че не си приличат по начинът по който обичат. В някои моменти проявява чисто човешки желания, като това другият да го няма, да е изчезнал, за да може той да бъде щастлив. Но, от друга страна мисля, че би отстъпил пред това да бъде нещастен.
А, тандемът Гидиз - Санджар е изключително запленяващ, многопластов и интересен. При тях има от всичко човешко, което се случва при най-добри приятели. И обич, и завист, и братско чувство, и съчувствие, а най-много жертвоготовност. Те са просто уникални, красиви и талантливи актьори.

# 115
Момичета,:heart:,имаме реклама от Шел в ИИ,и Енгин е в нея!Черпи ни с кафе!

# 116
  • Пловдив
Момичета,:heart:,имаме реклама от Шел в ИИ,и Енгин е в нея!Черпи ни с кафе!

https://www.instagram.com/p/CjKaWUNAvyT/

Шел написаха:
Независимо дали е първото кафе, което ви кара да започнете деня добре, или последното кафе, което премахва умората от вечерта от вас... Независимо дали е световен ден на кафето или по всяко време на деня, кафето deli2go е с вас, което придружава вашето пътуване.

#Hepİleride deli2go кафе, прясно смляно, с аромат и качество, е в Shell Select.

# 117

Ей-така, седнах и аз.  То, не че правя нещо кой-знае какво де.
Захванах се да поизчистя есенно, ама все ме тегли я ТВ, я компа, я кафе-паузата...

# 118
  • Пловдив

Следобедна съботна усмивка в очакване...

# 119
В голямо очакване сме!
Постоянно търсим от някъде нещо да изскочи......

Общи условия

Активация на акаунт