За романтичните уикенди и либидото на 40++

• 10 354
  • 108
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Този не го знам, но знам, че и на ме подобни неща със свещи, листа от рози и ароматни пръчици могат да ми нулират либидото. Но пък имам приятелка, която харесва такива неща. Същата скоро беше на спа с гадже и се върна много учудена, че там наистина той е искал да ходят в спато и на процедури, а тя очаквала да не излязат от леглото. Хора на около 50 г. са. Всеки с разбиранията си.

# 61
На мен авторката, с този неин "добър приятел" съпругът й, ми звучат като хора, които са решили да покрият някакъв норматив. Щом чак щели да се излагат. А не може ли просто да си прекарате приятно на този СПА-уикенд, пък ако има и кекс - хубаво. Бухнал-небухнал, голяма работа. От 15 години сте заедно, тва, че "малчугана" засичал, голяма работа. Няма да си пишете оценки. А наистина има и добавки за мъже, които помагат за тия неща.

# 62
Скрит текст:
Три приятелки - омъжена с 10-годишен брак, неомъжена с женен любовник и неомъжена с гадже, решили да направят следния експеримент - да се облекат с кожено бельо - сутиен, бикини - ботуши и кожена маска и да видят, какви ще са реакциите на партньорите им. След една седмица трите се срещат да споделят резултатите.
Неомъжената:
- Сложих си аз коженото бельо и изчаках гаджето да дойде - като ме видя падна на колене, каза че аз съм неговата сбъдната мечта, помоли ме да се омъжа за него и после цяла нощ правихме бурен с*кс.
Любовницата:
- Облякох аз коженото бельо, наметнах отгоре един шлифер и отидох при моя в офиса му - там влязох в кабинета, разтворих шлифера и му показах, какво има отдолу. Без дума, той отиде до вратата, заключи я, после извади кабела на телефона, изключи мобилния и правихме с*кс върху бюрото му в продължение на 5 часа.
Омъжената:
- Сложих аз коженото бельо и застанах в коридора да изненадам мъжа си. Когато се върна от работа, той затвори входната врата, погледна ме и каза - "Здрасти, Батман, какво има за ядене?

# 63
  • Сф
Тая история е много странна. Този мъж, асексуален ли е бил? Защо трябва да се чудиш какво да измислиш, за да се получи секс? Това с децата, които ви пречат е тотално грешно възприятие, отделно  и организирането на какво беше - уикенди за възрастни, също ме смая! Годините ви също са нормални,та някои хора тепърва започват нов живот на 40+. Мъже по- точно, защото тук мъжа е проблем. Говорите си за секса като приятелки, без да го правите. Ужас! А ти се залъгваш, че децата пречат, умора , бла ,бла. Има такива моменти в една връзка,  ама не постоянно. Ми то има хора и с по 3 деца и с много тежко професии, те какво ? Лягат и заспиват? Не знам какъв точно ви е проблема, но имате такъв определено.
П.п. имах една приятелка, преди години ми обясняваше как секса им бил 3 пъти месечно, ама пълноценен. Съответно сигурно от пълноценния секс, всеки от тях се заби по хобитата си, отделно и тяхното общо. Децата пораснаха и хоп жената се усети, че нещо не е ок. Позагледа се по един ухажор и ела да видиш сега как набързо си промени мнението за секса. Около 45 се взеха с новия и всичко вече е наред,живее като на 20 и сияе.
Авторката , ти за твоя говориш като за приятелка, същественото ви липсва, в крайна сметка Затова се събират хората , да им е ок и на двамата, да споделят интимности, да се желаят, да са щастливи. Насилвате се нещо вие ( той) ( пренавиване) някакво. Не е необходимо в нормална връзка . Пък вече ти си знаеш човека и защо седите така да се мъчите. И дали изобщо нещо ще има ефект. Недейте все търси психологически проблем в неставането на малкия. Неее..15 години заедно..и се пренавивал, страшно обяснение! Гледам и че го приемаш, ми добре Simple Smile

# 64
  • София
Не съм прочела всичко, но ще цитирам нещо, прочетено преди 100 години в списание, направило ми е впечатление и го помня, ставаше дума за митовете за секса:
"Повечето двойки имат толкова натоварено ежедневие, че ако разчитат единствено на спонтанно желание, никога няма да правят секс. Просто си отделете време за интимност и оставете природата да говори."

# 65
"Повечето двойки имат толкова натоварено ежедневие, че ако разчитат единствено на спонтанно желание, никога няма да правят секс. Просто си отделете време за интимност и оставете природата да говори."
Например в почивката между първото и второто полувреме, ама трябва да е на мач дето "нашия" отбор води с поне два гола.
Тогава спонтанно ти си иска и ти да забиеш един. Точно поради тази причина почивката е 15 минути, вместо едно времешните 10. Но жената може да започне да подготвя терена още преди последната свирка на първото полувреме.

# 66
  • Пловдив
Ама те тинейджъри ли са децата? Аз останах с впечатлението, че са подрастващи. Нали щъкали, влизали по стаите изненадващо и тн. Щото ако са тинейджъри, ми се струва, че проблем няма от тази гледна точка. Смисъл, че тинейджърите излизат навън сами, затварят се да си стоят в стаята сами, цъкат си на компа сами и тн. И изобщо не виждам какъв е проблемът родителите да си се заключат в спалнята, когато им е кеф.. Затова ми се струва, че не са тинейджъри все още, а под 7годишни по описанието. Авторката да даде разяснения, моля. Щото иначе си е чисто оправдание и някъде другаде им е проблемът...
Едно на 12 и едно на 4 са децата. Това на 12 все още няма свободата да обикаля улиците безцелно. На училище е следобед. До към 6-8 различно сме се прибрали готвене уроци танци, пеене. В 22. Едвам съм жива. Голямото никога не заспива преди нас. Малката пък вечно нещо иска винаги след лягане. Пие ми се вода, пика ми се,искам още малко приказка, и любимото ми в 23.00 след 20 мин. пълна тишина пристига ама вие защо сега спите.

# 67
Едни познати ходеха в гаража. И там вътре в колата.
Ама ако имате маза - "Скъпи, иди да донесеш един компот от сливи от мазата". И след две минути за пред децата - "Ей забравих да кажа на баща ви да донесе и една глава чесън". И айде и майката у мазата.

# 68
Едни познати ходеха в гаража. И там вътре в колата.

Само в топло време обаче. Че в студено бая народ си загина...

# 69
Сийке, знайш ги ти мурафетите.
Младите - нито въображение, нито мерки за безопастност.

# 70
Е на тва му се вика г*з глава затрива

# 71
Но пък приятна смърт, какво? Заспиваш сексуално задоволен и... повече не се събуждаш.
И ти връчват Дарвиновата награда посмъртно даже.

# 72
След 15 години брак, мъжа ми,като ме заведе на спа  уикенд , единственото нещо за което мисля е, как ще се Наспа. А останалото си идва от самосебе си. Без очаквания и пренавиване.
Толкова пък усилия чак, толкова очаквания....
Да не сте на 15 г.?

# 73
Тука малко се получава "ситият, на гладния не вярва". Пренавиването и очакванията са от това, че не им се случва често.
Аз с бившия бях същата. Очаквания, опити, ма той човекът не иска. Иска да спи и да лежи. Желание 0.
Сега съм и аз така - на спа отивам да спА. Целта ми е да почивам и да си кажем две приказки извън работата с човекът до мен. Но това е, защото знам, че ако днес пропуснем, утре няма.
Има голяма разлика между двете ситуации.

# 74
  • София
Поне мога да се успокоя, че не съм единствената с подобен проблем. Ако това изобщо може да е някакво успокоение Simple Smile
Периодично се вкисвам от това, после решавам, че няма нужда да си развалям брака заради един секс и чакам с нетърпение, кога и аз вече няма да имам желание и липсата на интерес от половинката няма да ме натоварва..

Общи условия

Активация на акаунт