За романтичните уикенди и либидото на 40++

• 10 527
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
Ужас, що си го причиняваш? Като не искаш да си разваляш брака, има и други опции.. ако моя ми спре секса, директно му казвам, че вече сме в отворена връзка. Ще се седя да чакам да одъртея, че да ми спряло желанието... Ммхммм  баш така ще стане..

# 76
  • София
Ужас, що си го причиняваш? Като не искаш да си разваляш брака, има и други опции.. ако моя ми спре секса, директно му казвам, че вече сме в отворена връзка. Ще се седя да чакам да одъртея, че да ми спряло желанието... Ммхммм  баш така ще стане..
Защото надали ще се огранича само до секс във връзка с друг човек.
А и при нас не е спрян секса и си е много добре, когато го има, проблема е колко често е това.

# 77
Направи му график, като за начало 1 път седмично поне. Говори с него, обясни му твойте нужди. Какви са тия мъже, секс да не искат?

# 78
  • София
Направи му график, като за начало 1 път седмично поне. Говори с него, обясни му твойте нужди. Какви са тия мъже, секс да не искат?
Мисля, че за близо 20 години заедно съм се сетила за този вариант и съм го пробвала Simple Smile
Благодаря за съвета, наистина е правилното поведение и решение при подобни проблеми да се говори, но за съжаление не винаги това води до резултат.
Всъщност и аз не си представям как при мен желанието за секс примерно ще намелее след разговор с половинката и обяснение от негова страна, че той пък самият не желае по-често Simple Smile
Това е при нас има просто разминаване в нуждите, което няма как да се реши с разговор.

# 79
Ам предизвикай го, де. Да не мислиш, че аз като искам и сядам да му приказвам на моя

# 80
  • София
Ам предизвикай го, де. Да не мислиш, че аз като искам и сядам да му приказвам на моя
Разбира се, че съм пробвала и върши работа. Но на н-тият път вече и на мен не ми се занимава, а и остава едно неприятно усещане постоянно ти да ръчкаш баш затова. Все пак не е лошо и отвреме на време, дори не винаги инициативата да е в мъжа, предполагам ще се съгласиш и ти с това нещо Simple Smile

# 81
Затова си права, и мен би ме отблъснало едно такова нежелание и незаинтересованост отсреща. А и то направо обидно да ти стане.
Как така няма да те искат?

# 82
Ами да си кажа,аз обичам да ходя вкъщи с някакви примерно роклички лятото, клинчета зимата, и да се навеждам... Ама ся тва за моя инициатива ли се брои или за негова.. Rolling Eyes
Иии верния отговор ееее Бе - важното е да има екшън
Joy

# 83
  • Сф
Ами да си кажа,аз обичам да ходя вкъщи с някакви примерно роклички лятото, клинчета зимата, и да се навеждам... Ама ся тва за моя инициатива ли се брои или за негова.. Rolling Eyes
Иии верния отговор ееее Бе - важното е да има екшън
Joy
Бе, както и да ходиш, както и да се чекнеш, не помага , просто чукай на дърво да не попаднеш на такъв асексуален или каквото там му е бъгнато!
 А още по- лошо , ако си имала такова гадже пък, което е много сексуално , то ще те погледне, ще те потупа, ще си иска и направиш сравнение. И ще ти дойде да се гръмнеш!
Как пък не график! Един път седмично, викате? Сигурно петък срещу събота..моля ви ..то по- добре без хич! Изнасилена история не си е работа .

# 84
Тази работа с рокличките и навеждането не работи при асексуалните борсуци. Уви!

А вие четохте ли, че едва ли не най-големият супермодел, Жизел Бюндхен, се развежда с мъжа си заради същото? Липса на интерес от негова страна, пазел се бил за мачовете си и т.н.
Щом на тая жена й отказват, значи проблемът не е нито във визията, нито в бельото, нито в свещите.
Проблемът е в мъжа.

# 85
Абсолютно. До мъжът и либидото му е.
Има много мързеливки мъжове. Ако ще и Дуа Липа да им се яви на крак и да ги подхване, пак ще са пасивни.

# 86
Едно време жените ги болеше главата. Сега мъжете.
На ви еманципация. Развалихте всичко.
Само ми дигате кръвното тука.

# 87
Еммм до 50г се дига квото трябва, после се дига кръвното

Пп. Ами сори, момичета, ама това е моя съвет. Ако това не действа, значи не си струва и аз не бих се хабила.

# 88
  • София
А след 50 лягат и умират ли хората?

# 89
На мен не ми трябват роклички и навеждания, обичам да я награбвам както излиза от банята или се преоблича. А понякога и без тва. Отделно не пропускам възможност да я плясна по дупето или поне да я хвана някъде. С децата тия спонтанни изпълнения стават по трудни, но пак се намира начин при достатъчно желание.
При асексуалност или слаба такава няма управия, единственото  е мъж/ жена със същата, иначе си е мъка. Бившата ми беше супер мацка, но по слабо сексуална от мен и определено си беше проблем.

Общи условия

Активация на акаунт