ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 65 342
  • 831
  •   1
Отговори
# 195
  • у дома
Моника беше в АК в Търново, нали? Изпуснала съм, че обмисляте местене.
Бъркаш,те са в Плевен...
Бисе,честито!

# 196
  • Някъде в Европа...
Ето ме и мен!
Ученикът е ученик по документи само 🤣 и по разхождане до училище, в главата му е само карането и усикията му са насочени там - започва да кара освен DH и Ендуро, та сега ъпдейтва колелото 😀...Не пога да се оплача от оценките му обаче ..Чакаме празниците, не съм решила дали ще пътуваме  втората половина на неработните дни още, съответно дали и ще се разходя за 2 дни до работа между празниците...
Синковецът за момента не е споменал за празнуване извън вкъщи, не изключвам и да поиска...

# 197
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моника беше в АК в Търново, нали? Изпуснала съм, че обмисляте местене.
Бъркаш,те са в Плевен...
Бисе,честито!

А , може, може, извинявам се.

# 198
Бисе, много се радвам за промяната при вас! Трябваше по-рано да се пробвате... що нерви изхабихте Kissing Heart
Късмет и спокойни дни желая от сърце!
Вълшебства да има за всички!

# 199
  • София
Успех на наборката в новото училище!
Моите вече са запразнили. В СМГ утре е неучебен ден, ще се събират да си разменят подаръци и да се почерпят с класната и това е.
За НГ имат уговорка 15 съученика да се събират в апартамента на единият и там да я посрещат.
Малката им сестра седмокласничка обаче ще ме побърка.

# 200
  • София
Добре че е форумът да разбера, че утре ще им е неучебен Stuck Out Tongue . Оги е пропуснал да спомене.

# 201
  • София
Бисе, честито преместване и бърза адаптация! Тя и досега беше в езикова паралелка, нали? Или в математическа беше?
Днес наш'те са на ледена пързалка, после да се почерпят в заведение с класния и размяна на подаръци. Записала се е за зимния лагер през февр. Мина олимпиадата по немски онзи ден. Напоследък имаше доста тестове, контролни и презентации и съотв. напрежение (стоеше до късно вечер) и сега ще си отдъхне малко през ваканцията. Ходи на два спорта. Батко й е си е тук за ваканцията и с него обменят "опит".
Иска ми се да е по-организирана, но е трудно, а за домашна помощ въобще не остава време. Кани си скоро приятелки на гости и им прави баница. Преди да изляза й давах инструкции, защото за първи път сама щеше да я прави и особено печенето беше под въпрос, но тя така и не пожела да ме слуша. Тръгнах не особена обнадеждена за резлутата. Но накрая се оказа, че се е получила супер и приятелките били очаровани, а и ние опитахме Yum. Така че, колкото и да не помага в домакинството и да се прави на "дръж ми шапката", явно нещо все пак попива. Kissing Heart

# 202
BFF, досега беше в хуманитарна паралелка с интензивно изучаване на АЕ и втори НЕ. Понеже в езиковата гимназия са имали ИУЧ АЕ и НЕ, се наложи да приравнява. Оказа се, че по други предмети са доста напред, та се наложи да наваксва. Но усилията си заслужават.
Лети това дете, лети!

# 203
  • Някъде в Европа...
Biserka_a, чудесно е това, което ви се е случило! Браво! А най-важното е, че девойката е спокойна и с желание ходи на училище! Така да е и занапред! Дядо Мраз ви е донесъл вече първия подарък! 🍀

# 204
  • София
Ихааа, Бисе, много се радвам! Крайно време беше и дано ѝ на късмет на девойката!

# 205
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито и от мен. Не съм запозната с предисторията, но браво, че детето сега се чувства по-добре.

Весели празници!

# 206
  • софия
Бисе, не знам какви са били проблемите, но искрено пожелавам новото начало да бъде това, което трябва ❤️

Момичета, благодаря, че сте наоколо и пожелавам здрави, светли и пълни коледни празници, споделени с хората, които обичате 🎄
(Никога не мога да избера дали Коледа или Великден е по-светлият празник 🙂И двата са прекрасни и изпълнени с надежда и ново начало по някакъв начин)

# 207
  • Отвъд алеята зад шкафа
За мен Бъдни вечер. Великден също, но нямам скрупули да го посрещна някъде по света, докато Бъдни вечер предпочитам да е вкъщи с близките. Три пъти съм била някъде по света на Бъдни вечер и не мога да го усетя празника.

# 208
  • у дома
Весели празници,момичета! : Heart
Благодаря за опората и подкрепата!

# 209
Честита Коледа, момичета!

Коледа да е честита ,
да ни носи Светлина,
и в сърцата, и в душите,
нека да е топлина!

Бъдете здрави, късметът и сполуката винаги да бъдат с вас!
Нека ви се случват безброй Вълшебства!🍀🧙‍♂️

Общи условия

Активация на акаунт