ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 66 145
  • 831
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Воистина воскресе!
И ние изкарахме доста дни на село при баба и майка. Имаше някакви роднински драми като всеки път, но в рамките на нормалното. Децата се чувстваха много добре. То голямото дете вече с една глава над цялата рода Simple Smile .
Правихме си разходки из селото, той кара колело до други села - много по-спокойно е там. Съвсем друга енергия. Не ни се тръгваше.
От днес с нови сили във въртележката.

# 496
Е, че то, ако няма роднински драми, какъв празник ще е, Зазу🙂
Ние стягаме багажорите. Ще попътуваме малко🙂

# 497
  • Стара Загора
Добър ден.
При нас нищо ново...освен една бърза Барселона на набора. Отидоха с други деца от езиковата за четири дена. Доволен и щастлив се върна.
Писа и профилите, дано не е обръкал и да са му по-спокойни оставащите две години.

# 498
Хера, хареса ли му Барселона та Набора?
Ние през нощта се върнахме от едноседмична обиколка та Италия. Бяхме в Милано, в Тоскана и във Венеция.
Бяхме и на мач на Милан. Преди мача попаднахме в кафене до стадиона, в което се събират ултрасите на Милан. Момичета, мочета, мъже, жени, всички облечени в черно.
Моника по някаква случайност този ден и тя се беше облякла цялата в черно, и я мзеха за фенка, довела майка си и баща си на мач😀
Един младеж много упорито я гледаше, чак му стана неудобно като си засякохме погледите😀
След малко ще изтрия снимките..

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 20:58 от Biserka_a

# 499
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тя става за модел, какво няма да зяпа младежът 😄

# 500
Тя става за модел, какво няма да зяпа младежът 😄

Става тя, не ни дава да я снимаме🙁
Все тайни снимки правя, и после като се усети, че съм я снимала, се сърди.
Не се харесвала.

# 501
  • софия
Бисе, може ли да не я гледа? Красавица е.

Заинтригува ме с обиколката. По стечение на обстоятелства, след купуване на копче (билети за концерт), шием балтон - ще правим роуд трип в тази посока. Наведнъж ли взехте връщането? Чудим се къде да спрем за почивка.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 17:29 от zvаnchе

# 502
  • Пловдив
Бисе,прекрасна е Мони! Нормално е да я гледат . И свалят. Особено пък италиани. Супер обиколка сте направили, браво!

# 503
Звънче, на отиване и на връщане спирахме само за гориво и за кафе. В Милано имахме три нощувки, една в Пиза( ходихме и  до Ливорно , Лука и Колоди) и две нощувки във Венеция.
Приятно се пътува. Плаща се за магистралите, но пътищата са топ.
Аз съм влюбена в Тоскана, особено в Лука и Колоди( градчето на Карло Колоди и Пинокио).

# 504
Бисе, прекрасна е девойката ти Heart Eyes Изписана направо.

Тоскана е приказна, много хубави снимки.
На мен Сиена ми остана в сърцето, но то там красотата е навсякъде.

# 505
Благодаря, момичета❤️
Жасминче, и на мен много ми се иска да отделя време за Флоренция, Сиена, Сан Джиминяно и другите градчета в Тоскана, но ще е по- нататък. Божествена е Тоскана, вълшебна❤️

# 506
  • София
Много е красива Моника!

# 507
Хубава Моника!
И браво за пътешествието!

# 508
И нещо, което много ме развълнува:

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 20:59 от Biserka_a

# 509
  • Някъде в Европа...
Бисе, Мони си е Мони! Ама каквато майката, такава и дъщерята - хубавици! 😘..
Много хубави снимки и от Италия. Вярвам е било незабравимо!...

По празниците и ние попътувахме. По Великден и 2 дни след него бяхме в Белгия. Пообиколихме - Остенде със Северно море, Брюж, Льовен, Гент и Брюксел. Бяхме отседнали в Брюксел за 5 дни. Видяхме Пикльото и Пиклата и ние.🤣Хубаво е в тази държава, уредено, ама прекалено "стерилно" 😀..
Открихме сезона, де 😀, още месец и идва и първата ни почивка  😀...После остава да минат едни НВО-та и да маркираме край на учебната година 😀.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 22:28 от AIR

Общи условия

Активация на акаунт