ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 66 085
  • 831
  •   1
Отговори
# 570
  • у дома
С Жасмин сме за Тоскана🙂
Жасмин, точно по същия начин и аз се чувствам в Италия❤️ Все едно моите усещания си описала!
Щото не сте били в Испания. Рали, Светле, каже те им! Или да не им отваряме очите Joy
Казвам-кога ще ходим пак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 571
  • Пловдив
Аз пък съм.си избрала.Португалия. Готини хора, селски начин на живот, хубава храна, вкусна, евтина , гледат си кефа, абее само за мен. Италия я харесвам, ама не ми е за живеене вече. Испания също. Но, Португалия ... И като споделих на един приятел.и той Ти пя,  те искат да емигрират, пък ти там. Нека те ходят да дирят майната си, ние ще оценим. 🤣
Извън майтапа,  смятам, че Европа вече не е това.място за живеене ,каквото беше. Южна Америка за.мен е топ и там бих си живяла без Регулации и брюкселски чиновници. Пък дори и без пари да е. Но, късно е. За мен щастието не е само едни пари и една работа. За това всеки му харесва различен живот. И различно го разбира успеха.

# 572
  • София
В Швеция ако мога, светкавично се преселвам.
Преди месец бяхме там (аз за втори път) и вече окончателно се влюбих.

# 573
  • Някъде в Европа...
luba_, направо търси билетите за Латинска Америка 😁, ще ти правя компания 😁.

# 574
Лелее моят досег с латинска Америка е косвен, само с хора от там. Не искат там Sad вероятно прекрасна природа и нелоша за туризъм, но за живот ...макар че с тоя голям задн*к може и да ставам за карнавала Joy

# 575
  • София
Звънче, ще ходите ли на някой от концертите на Депеш? 😊

# 576
  • Пловдив
А,хахахах, Хепи, ахаха.🤣
Латинска Америка не е само Бразилия все пак 😅
Ами то и българите не искат в България, италианците в Италия , испанците в Испания, ама на. 😀
Абе всички се местим в Швейцария.Решено и край.

# 577
  • софия
Звънче, ще ходите ли на някой от концертите на Депеш? 😊
Букурещ 🙂

# 578
  • София
О, супер.
И ние сме точно там.

# 579
  • софия
Иха ❤️ Може да пием нещо. С мрън сме ърли аксес, мъжът е след нас.

# 580
Децата ви четат ли и какво предпочитат?
Моята девойка, поради липса на време заради танците, се запали по Storytel (въпреки, че бях против и това ми е малко като псевдочетене). Обаче пък по този начин вече мина “1984”, прочете два сборника на Стивън Кинг и като цяло успява да мине по 2-3 книги на месец, което считам за много добре.
Дайте някакви интересни заглавия от жанровете фентъзи, (анти)утопия, мистерии, без възрастови ограничения, защото такива вече не поставям.
Препоръчах и автори, които обожавах на нейната възраст - Арчибалд Кронин, Съмърсет Моъм, Реймънд Чандлър, но не се одобриха.🤨
Южна Америка за.мен е топ и там бих си живяла без Регулации и брюкселски чиновници. Пък дори и без пари да е. Но, късно е. За мен щастието не е само едни пари и една работа. За това всеки му харесва различен живот. И различно го разбира успеха.
И аз, и аз. Макар да не съм стъпвала, много ми е любопитна.
Истината е, че където и да ходим като туристи, реалността е една. Друга е, ако живееш там като емигрант или временно пребиваващи чужденец и съвсем, съвсем различна когато си местен. Никъде нищо не е перфектно и идеално. Просто трябва преди да видиш треската в нашето око, да видиш гредата в тяхното. Но и да си съвсем честен, поне пред себе си. А за пред обкръжението всеки казва и се държи така, както е актуалното в дадения момент.
Абсолютно точно. Идеалното чуждо… ами оказа се далеч от идеално.

# 581
  • София
И аз ще devote-вам в Букурещ.
Иначе по актуалната тема, моето сърце остана в Хърватска и при различни обстоятелства бих живяла там.
Обожавам Барселона и Испания като цяло. От Скандинавието харесвам Холандия. Била съм там 6-7 пъти служебно преди години и там срещнах идеала ми за лидер и мениджър. Вече почти 15 години по-късно, никой не може да го измести.

# 582
  • софия
О! Смятам, че е задължително нещо да съгласуваме в Букурещ ❤️

Писала съм и преди - Албиона и Скандинавието. Някак и Мрън е на нашия акъл. Подценяващо интелекта е да се предполага, че някой би избирал като турист, без да си дава сметка, че туризъм и ежедневие не се припокриват.

# 583
  • София
Аз съм взела билети в сектора на Грийн, съгласувах 😊

# 584
  • софия
Уф! Кой е този сектор? Съгласувайте ме и мен, моля.
Нашият сектор е front of stage, early access.

Общи условия

Активация на акаунт