ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 65 278
  • 831
  •   1
Отговори
# 765
Някой дали знае до кога е последният срок за оформяне на срочни и годишни оценки и дали ще чакат резултатите от НВО? Просто от любопитство питам, защото в 7 клас го оформиха след като видяха резултатите от НВО

Мисля, че 27.06. е последният срок за оформяне на срочни и годишни оценки.

# 766
2 дни преди края на срока е по норматив.
Точките от нво не трябва да имат нищо общо със срочните оценки.
Това с нво и шофьорската книжка е голяма смешка, която не знам как така бързо се завъртя и се разпространи. Нещо като едно време с оценките от 5 и 6 клас ми стои.

Успех на децата днес!

# 767
Резюме, Заявление или CV се е паднало, знае ли се вече?

# 768
И аз ида с пожелания за успех на всички деца днес.❤☘☘🧲
Наистина нямат нищо общо тези матури със седмокласните. Там системата е направена да работи за максималния стрес на деца и родители.
Аз тази година съм и с четвъртокласник, ами, нищо не усетих, все такива матури си пожелавам.
А след три години ще ми е наистина финално, слава богу.

# 769
  • София
С късно включване и от мен, много късмет и успех на децата ни Flowers Four Leaf Clover

# 770
  • софия
Някой знае ли какво се е паднало 🙃
Каква разлика със 7. клас. До това време всичко бяхме разнищили, а сега дори не знам какво се е паднало. То вече и свърши де.

# 771
Аз тъна в неведение още🙂
Някои може  да са започнали по- късно, както беше при нас в 7- ми клас. На финала са вече, вероятно.

# 772
Да, било е резюме върху текст за Дуранкулак, има и текст с 8 грешки и теза на тема Скъперничеството разваля човека и три броя текст с разбиране, въпрос с открит отговор за сравнение между името на един герой и личността му. Нямало е нищо литературно, за произведения и автори.
Излезнала е първа от стаята, дори е чакала 5 мин за да мине точно 1 час и да я пуснат, не са искали да я пуснат по рано. Казва, че по лесно нещо няма на къде, а изобщо не е учила. То ще си покаже....

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 12:42 от MamaBlonde

# 773
Благодаря, MamaBlonde!

# 774
  • софия
Добре. Моята искаше резюме.

# 775
Добре. Моята искаше резюме.
И моята🙂

# 776
  • Някъде в Европа...
Синковецът също е чакал да стане 1 ч. и да излезе, със същото мнение, че било лесно и е бил готов много бързо...Също не е отварял кои знае колко учебник през годината...

# 777
Явно всички са щастливи за резюмето. Моята кокона е доволна от представянето си, чакаме резултатите.
По математика не е решавала много задачи, там ще е предизвикателство, но каквото-такова.

# 778
  • софия
На моята не ѝ е стигнало времето. Не е доволна.
Когато е доволна съм притеснена.
Тезата била на тема "Човекът и неговото наследство".
По темата "Скъперничеството разваля човека" трябвало да дадат 3 аргумента в подкрепа от текст, който имало. Поне моята това е разбрала.

# 779
И аз като чуя - "Беше много лесно!"  и очаквам неочакваното

Общи условия

Активация на акаунт