Време за раздяла?

• 10 249
  • 207
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Тя е решила вече, само ще се удължава агонията.

# 61
Добре, а как точно се обичате? Понеже, как да ти кажа, цялата ти история ми звучи ужасно meh. И ако сексът не върви, годеникът ти е в поза мчи убу, не гониш раждане... Нещо не виждам за какво ти е такава meh връзка.
Плюс това, на 30 и с тригодишна връзка си неестествено непукистка по въпроса с раждането.

Относно раждането - просто въпрос на избор. Ако ви кажа, че до скоро не исках деца, сигурно ще ме линчувате.
Как се обичаме - ами просто ни е хубаво заедно. Очевидно не във всичко.
Не мога да го опиша - просто се обичаме. Затова съм и все още при него. Затова и пиша тук тема, вместо да се натискам с колегата някъде на Витоша в колата му.
Липсват ми някои важни неща, искам да ги изживея, и искам да ги изживея с човека до мен - този, с когото се чувствам свободна да бъда себе си, с когото не ми се налага да подбирам думите си, докато си говорим. Този, благодарение на чието присъствие в живота ми разбрах какво е да се усмихваш без причина, просто така. Звучи сантиментално, но е така. Това е отговора на въпроса - какво все още правя с този човек.

# 62
Ами значи нямаш проблем, всичко е наред. Само не разбирам защо пусна темата. И защо се извъртя накрая.

# 63
  • USA
И аз не разбирам къде е проблема...липсвала ерекция..за какво ти е като не искаш деца..свършваш и "се усмихващ  без причина".

# 64
И аз не разбирам къде е проблема...липсвала ерекция..за какво ти е като не искаш деца..свършваш и "се усмихващ  без причина".
За секса съм писала по-нагоре какъв е проблема. Вие ерекцията на мъжете само за правене на деца ли я използвате?

# 65
Аз съм г/д в същото положение, само че не сме сгодени. И той все казва, че ще се оправим, всичко ще бъде наред и ... едно голямо нищо.
Та не знам, иска ми се да вярвам, че тези неща биха могли да се оправят, но колкото повече време минава, толкова повече си давам сметка, че това по-скоро няма да стане

# 66
Изчитайки последните мнения на авторката - ако това, което казваш е така, ако наистина го вярваш и го чувстваш, то си заслужава да се бориш да имаш удовлетворяващи отношения с човека, с когото си в момента. Ако държиш на човека до теб, не само защото не ти е зле с него ( разбра ме какво говоря ), не позволявай да ти влияят категорични чужди коментари. Всеки има право на мнение, но моето " правилно" такова, не е същото за теб и обратното. Нито ти си ми в обувките, нито аз в твоите. От тук следва, виж реално имаш ли проблем. С кой, какъв проблем имаш. Можеш ли да го преодолееш, да го преглътнеш или промениш. Какво ти взима дадено нещо и какво ти дава. Кое тежи повече на везната, кое ти е по-важно и тн... Щом си тук проблем някъде, някакъв има. Ти си знаеш най-добре и усещаш. Ако ли пък и ти не знаеш - наблюдавай се.

# 67
Благодаря на всички, които отделиха време, за да изкажат мнение. Реших все пак да проведа един откровен разговор, за да знам, че съм направила всичко по силите си, преди да сложа край.
Е - ще споделя как е минало Simple Smile
Благодаря ви наистина.

# 68
Аз лично никого не линчувам, ако не иска деца, стига да е ясен в тези си намерения, а също така да не е психопат, смотаняк, бедняк и/или малоумен.
Обаче продължавам да не виждам нещо съществено като отношения при вас. Някак ми звучи, че всичко си е твоя вътрешна нагласа и действия, той просто е някъде там, част от пейзажа. Ако го няма, ще го забравиш след седмица.
Освен това, противоречиш си - назад си подбираше думите и не ти беше ок с него, сега вече не си подбираш думите и всичко е точно. И не, не звучи сантиментално, а неориентирано - като да усещаш, че нещо не е наред, но понеже доста неща са окей, а ти не можеш да дефинираш какво точно ти бърка в душата, и започваш да се самоубеждаваш, че е някакво внушение.

# 69
  • Далечният изток
Авторке, длъжна си да опиташ, директни разговори не сте водили. Пробвай. Но. С разговори оная работа не се вдига. И аз мисля, че човекът има проблем, физически или психически, не зная... Млад мъж е все пак.
Ако според него всичко е наред, то тогава ти решавай своите проблеми.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 21:44 от Не се сърди, човече

# 70
не се обичат достатъчно, няма да ходим на сватба след годежа… язък Joy

# 71
  • София
Вижте хормоните, нива на тестостерон основно. На тази възраст не нормално да не поддържа здрава ерекция.

Честен разговор - без обвинения и обида. Пък, дано се чатне.

# 72
  • Столичанин ама не в повече :D
Поредното момиче си със скапан сексуален живот. Това няма да се промени съществено, ще става все по- зле.
Върви си по тръпката и не си мисли, че щом е идеален в други направления ще преглътнеш секса. Рано или късно ще съжалиш горко.

Цял живот все по тръпките си вървя, все с пръст в уста си оставам... Задоволена, ама на - с пръст в уста.
Затова и така си затворих очите в началото, когато срещнах човек, който ме цени.
Да ти кажа в това отношение съм бил като теб, и сега честно казано категорично бих предпочел жена, която да ме цени и да ме гледа, дори и секса да не е нещо уау, защото смятам, че там винаги може да има подобрение и да станат приемливи нещата, но това съм си аз с моите разсъждения и на тея години. Защото си спомням навремето дето имах избор между две жени едната скромно момиче много интелигентна и приятна галеристка, с наистина сериозно отношение и желания, другата хипер-сексуална готвачка с двуцифрено число мъже на 20 и нещо години (и двете бяха на подобна възраст), избрах втората, а познай дали прокопсах в любовта. Но пак повтарям това си е само моето мнение. Имам един приятел дето преди непрекъснато ми се оплакваше от жена си колко била дървена в леглото, само лягала и чакала той да върши всичко, но тая жена работи на две места, гледа деца, върти домакинство, пере чисти готви, сменя памперси, води децата на ясли и лекари и е много икономична откъм харчове и човека изобщо не мисли ни да я сменя ни да и изневерява.

# 73
Ами ще лежи жената - от изтощение. Grinning Да й помогне малко с тия всички задачи, пък ще й дойдат сили и тя да се развихри в леглото. Joy

# 74
  • София
До мусаката ли опряхме?

Общи условия

Активация на акаунт