Време за раздяла?

• 10 251
  • 207
  •   1
Отговори
# 15
Грешката е направена още в началото – за здрава връзка базата е да има силно сексуално и удовлетворяващо и за двамата привличане. Средно хубав секс, не толкова хубав ми звучи като огромен компромис и изтласкана неудовлетвореност.
И в постовете ти личи замазване – уж не ви е хубав секса, но опитваш да мажеш като послъгваш, че винаги свършваш. Ако беше така, нямаше да пускаш тема. Ако не е фейк, разбира се.

Спри да залъгваш себе си и другите и всичко ще е ок.

Така ми се иска просто да ми се беше развинтила фантазията Simple Smile

# 16
Всеки сам решава за себе си кое му е приоритет и важно в 1 връзка. За мен лично колкото и да е перфектен другия, ако няма вълнуващ @екс, си е една проформа. Но не при всички е така. Явно и при теб не е.

# 17
Нищо няма да ти помогне един разговор. Няма да стане по- потентен приятелят ти. И тоя годеж, дето го споменаваш... Какво означава един годеж? Нищо. За себе си знам, че не бих направила този компромис. На 31 години пък съвсем, дори не бих се замислила, инстинктивно бих преустановила такива отношения.

# 18
Нищо няма да ти помогне един разговор. Няма да стане по- потентен приятелят ти. И тоя годеж, дето го споменаваш... Какво означава един годеж? Нищо. За себе си знам, че не бих направила този компромис. На 31 години пък съвсем, дори не бих се замислила, инстинктивно бих преустановила такива отношения.

А ти на колко години си? И с колко годишна връзка?
Годежа го споменавам, защото според повечето хора това е крачката към по-сериозни отношения. Едно е да си хойкаш с някой и да спиш от време на време при него, друго е да сте си казали, че един за друг сте човека, с който искате да прекарате живота си.
Питането ми беше дали сте изпадали в подобни ситуации и как сте се справили.

Това, че сама съм си виновна да си трая 3 години ми се изясни отдавна...

# 19
Добре де, може да те свършва и по други начини, не само като е в теб. Не ги ли обсъждате и практикувате тези неща?

# 20
На много години и с дългогодишен брак, втори. Не годините, а темпераментът има значение. Това за мен е важно, не бих приела алтернативни методи. Сега, ако партньорът, с който си живял дълго време се разболее, това е друго. Ама така да започва, твърдо не.

# 21
  • София
Стига де. Няма ли як секс, няма нищо. Или по- лошо - има такива кошмари, че ви е бедна фантазията. От опит говоря.
Освен ако и двамата не сте едни асексуални феи. Ама това май сеслучва само в приказките.

# 22
Странно как 30 годишна си представя, че решаването на сексуален проблем е въпрос на желание, тантри, мантри и там още какво беше. Три години си карала с проблема,  задоволявал я всеки път,  даже годеж направила и сега йок - не става. Не става,  защото се е заплеснала по друг, само дето с неколкократно докосване на пръстчетата едва ли може да е сигурна и той как ще се представи. 
На въпроса: да, време е за раздяла. Остави човекът да си намери някоя, дето по-малко се филмира, преди да си му насадила комплекси,  защото те е присърбяло с друг да пробваш.

# 23
Добре де, може да те свършва и по други начини, не само като е в теб. Не ги ли обсъждате и практикувате тези неща?

Това е пак компромис. Един-два-десет пъти да прилага методи по-така, но инцидентно.
Стане ли практика, човекът толкова си може.
А на авторката това не й харесва.
Трябва да я има базата Wink  Оттам нататък усъвършенстване.

# 24
Сядате и говорите открито по темата.
Говори му и по време на секс."Така направи,тук пипни.."
Иначе съм съгласна с usmihni mi se като прочетох авторката първо това ми дойде на ум! Защо ли?? Защото го споменава в тема,която няма смисъл да фигурира..Но щом спомена колегата.....

# 25
Странно как 30 годишна си представя, че решаването на сексуален проблем е въпрос на желание, тантри, мантри и там още какво беше. Три години си карала с проблема,  задоволявал я всеки път,  даже годеж направила и сега йок - не става. Не става,  защото се е заплеснала по друг, само дето с неколкократно докосване на пръстчетата едва ли може да е сигурна и той как ще се представи. 
На въпроса: да, време е за раздяла. Остави човекът да си намери някоя, дето по-малко се филмира, преди да си му насадила комплекси,  защото те е присърбяло с друг да пробваш.
Всеки вярва в различни неща, и смятам, че тантра ученията и медитациите са също толкова ефективни, ако не и повече, от хапчетата за потентност. Има доказано ефективни методи за справяне. Ако човека, който има проблем, пожелае да го разреши.
А за другия човек - нямам намерение да правя каквото и да било с него, просто изпитах привличане. Без да го планирам. И на смотаните жени им се случва. Уточнението за оскъдния ни физически контакт бе с цел да подпертая, че няма на лице реален флирт между нас.
И все си мисля - никой не е застрахован срещу изпитване на тръпки към трети лица Simple Smile

# 26

Ами, ако се вярва на думите ѝ, че тя всеки път свършва, явно човекът я свършва някак си. Simple Smile
Но тя пак е недоволна.
Питам се просто той самият дали свършва всеки път и дали проблемът не е точно там? Защото, нали, нещо я гризе съвестта, че тя задоволена, той – не.
Иначе не разбирам проблема. В секса има едно просто правило: ако нещо задоволява и двамата партньори, значи всичко е наред. Ако тя е задоволена (свършвала била), а той – не, това е негов проблем. Щом човекът с проблема не търси решение, значи ситуацията го задоволява и лично той няма проблеми.
Питам се обаче, защо човекът, който уж всеки път е задоволен, рови и пуска тема?

# 27
Човека си има проблем и трябва да се работи върху него. Меката п*шка в 90% от случаите е на психологична основа, бързото свършване също. Тия тантри мантри за мен са пълни глупости, но има методи, които дават резултат. Обаче както виждам за проблема не се говори, някви неясни намеци принципно мъжете трудно вдяваме от такива. Иска си разговор и търсене на решение, вече ако всичко е заради новия клон, там работите са ясни. Да го хваща и да пуска стария, не е нещо кой знае какво в днешно време

# 28
  • София
Тантрата е хай левъл в сексуалната сензитивност, твоят е на азбуката.

# 29
А мъжът какво оправдание дава за липсата на хубава ерекция и бързото свършване? Или изобщо не говори по темата? Разбирам да са единични случаи, но явно не е това.

Общи условия

Активация на акаунт