Време за раздяла?

• 10 445
  • 207
  •   1
Отговори
# 75
  • Столичанин ама не в повече :D
Ами ще лежи жената - от изтощение. Grinning Да й помогне малко с тия всички задачи, пък ще й дойдат сили и тя да се развихри в леглото. Joy
Ахаха е тя и преди си била такава, когато тея задачи не са съществували. Simple Smile

# 76
  • София
Сгодна женица, ама свършиха.

За такъв мъж, Джер, ще съм абсолютно фригидна.

# 77
Olive_oil, просто смени въпросителният в заглавието с точка.

# 78
Сгодна женица, ама свършиха.

За такъв мъж, Джер, ще съм абсолютно фригидна.
А ти що си мислиш, че тоя мъж си клати краката Wink , вчера си говорихме с него, че през седмицата спи по 4 часа и почива единствено в неделя. И така е от години, аз това съм го правил за няколко месеца (е тогава изобщо не почивах де) като бях на 20+ (а той е почти на 40) и в един момент тогава както си ходех по коридора светът се завъртя и се чу едно туп, и осъзнах, че май не съм предназначен за много работа Thinking . Иначе хора всякакви, аз лично разсъждавам по различен начин и особено последните години доста се промених и предпочитам по-скромен бохемски начин на живот (то заради това все като се видим с приятели все казват, че на мен ми било най-добре Smile ) , и ако някой ден ако е рекъл бог имам деца, бих предпочел да прекарвам колкото се може повече време с тях вместо да се стремя само към изкарване на пари. И разбира се не бих карал жена си да работи по толкова, дори по-скоро ако ни стигат парите бих настоявал за обратното (сега дали той я кара или тя сама изявява желание не мога да знам Simple Smile ).Но както казах различни хора различни разбирания. Yum

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:26 от jerami

# 79
  • София
“..  но тая жена работи на две места, гледа деца, върти домакинство, пере чисти готви, сменя памперси, води децата на ясли и лекари и е много икономична откъм харчове и човека изобщо не мисли ни да я сменя ни да и изневерява.”

И вагинизъм за всеки случай.

# 80
Съвсем искрено се чудя за какво ù е мъж на жена, която работи на две места, има деца и сама оправя логистиката в живота си. За едната наденица прибира цялото прасе?

# 81
Защото скъпа Нарциса не всичко в този живот се основава на материалността, надявам се някой ден да го разбереш това, именно поради тази причина макар и да не вярваш съществуват и жени които влизат в леглото на мъж без да им е платена тая прословута сметка на първа среща, (за която непрекъснато се хващат всички по всякакви форуми) дори и без изобщо да е заведена на кафе. Защото ако ти дам снимка на двамата още повече ще се зачудиш какво прави толкова красива и слаба жена с такъв мъж с наднормено тегло (и още повече, че тя е от заможно семейство, а не той). Simple Smile

# 82
Аз нищо не съм казала за материално. Темата е за проблемна ерекция. Тоест, беше, преди да влезеш и да заговориш за приходи, оптимизиране на разходите и болести.

# 83
Аз пък видях, че темата е, че двамата не си допадат в леглото и авторката, в мнението, което съм и цитирал споделя, че е останала с този мъж, защото я цени, докато преди се е парила с други, където секса е бил супер, но всичко останало леш, и примера беше относно хора, за които секса явно също не е много уау, но пък останалото го има и затова са заедно вече почти 20 години. Simple Smile

# 84
А хапченца нещо да пие тоя мъж не ще ли? Може да го алармира простатата.
Общо взето да отиде да се прегледа, ми е мнението.

# 85
Все си мисля, че е на психична основа проблема.
Снощи говорихме, той си смята, че не е проблем от време на време (по негови думи) да не е във форма.
Задълбах нарочно в темата. Понякога се притеснявал, дали ще се справи достатъчно добре. Понякога пък, не му се правело секс, а пък не искал да ми отказва, защото аз рядко му отказвам. На това го отдава. Аз, до някъде, съм склонна да се съглася.
И да, аз реално много, много рядко му отказвам секс, за 3 години тези случаи се броят на пръсти. Такава съм. Не е защото се чувствам длъжна.
Обсъдихме и моята роля в цялата история. Дадох си сметка, че бих могла и аз самата да се постарая да бъда малко по-секси.
Останалото ще времето ще покаже Simple Smile

# 86
Бе то ако още на третата година трябва да се стараеш "да си малко по-секси", не знам след 10-15-20 какво ще трябва да измисляш...
А има ли някаква вероятност просто да го възбуждат някакви неща, които не иска да си каже? Щото не знам какво по-секси от готова гола жена .. то тва ако не му действа Rolling Eyes

# 87
  • Пловдив
По мое скромно мнение започне ли такъв синтактичен разбор на секса да се прави, просто мъжът започва да ми става супер досаден. Сега на третата година, пък и преди това щом не е било всичко страст и супер секс, то едва ли занапред ще стане така.
Дето викаше инструктора по кормуване :
Шофирането е като Секса, или ти идва отвътре, или не ставаш.

# 88
  • София
Нещо изпуснах втората линия с оправната жена и наднормения мъж.
Да върна към авторката. Проблем явно в мъжа няма. Проблемът е, че тя вече няма тръпка към него, а към колегата. Ако ще мъжът 5 оргазъма да й докара наведнъж, без тръпка няма да се получи.
Да оставя човека и да се пробва при колегата или при друг, но после да пробва да не шари с отчета, че пак ще почне да търси кусури на мъжа, а не в себе си.

# 89
и кво след разговора?
жената да се старае да е по-секси, за да стане локума дърво…

Общи условия

Активация на акаунт