Време за раздяла?

• 10 301
  • 207
  •   2
Отговори
# 120
За три месеца ще пали свещи и ще се разхожда с предизвикателни, шарени гащи. И тотално ще се закучат нещата, защото ще се напрегнат в очаквания, че трябва да им се случи нещо уау.

# 121
Еййй, като чета някои коментари, как ме нападате човек ще каже, че сте психически и емоционално центрирани на 100%, и на първата и на 101-вата година от връзките ви пеперудите все ви пърхат в стомаха, изглеждате 24/7 като току що излезли едновременно от салон за красота и бутик за луксозно бельо, мъжете ви, кой от кой по-потентен, никога не е имал засечка,
а навън като излезете сте като кон с капаци - чуждо не поглеждате.

И пак - благодаря на всички, които изказаха искрено и ползотворно мнение. Бяхте ми полезни поне малко да си подредя мислите.

Останалите - благодаря и на вас, най-малкото за отделеното време, което можехте да оползотворите и по-добре.

# 122
Докато мислите,че от бельото и прическата зависи, дали връзката ще просъществува, нищо няма да се промени.

# 123
И аз мисля, че ще си загубиш времето. Ти конкретно. Мъжа не го бърка особено, сори за повторението.

# 124
За да има страст, тръпка и желание в интимните отношения, са необходими много повече  на пръв поглед несвързани със секса неща, отколкото визия и предизвикателно бельо. Как ви е животът извън спалнята? Имате ли си свой живот, интереси, хобита, приятели или сте станали едно цяло и си познавате изцяло и сте станали предвидими и не дотам интересни/предизвикателни един за друг? Предприемате ли неща заедно - нови или любими - които да ви разнообразяват и карат да видите другия в нова светлина? Когато разнообразието, новостта, мистерията липсват, страда и привличането, и сексуалният живот, дори, ако щеш от липса на старание? Една от причините да чувсташ тръпка към колегата е именно, че той за теб е тъмна Индия, която тепърва можеш да опознаваш като човек и под завивките.

Иначе с трудността за постигане и поддържане на ерекция имате проблем, за който и двамата не говорите съвсем открито. "Искам на теб да ти е добре" като аргумент, както сама виждаш не върши работа. Твоят проблем е, че ти не се чувстваш задоволена от сегашните ви практики и така и трябва да комуникираш според мен. Животът е твърде кратък за недомлъвки или за лош секс.
Трябва ви консултация със специалист - сексолог / психолог - за да сте наясно какъв точно е проблемът, и оттам да прецените има ли начин, желание да го решите. Сега и двамата стъпвате на тъмно все още.

# 125
  • Столичанин ама не в повече :D
И аз мисля, че ще си загубиш времето. Ти конкретно. Мъжа не го бърка особено, сори за повторението.
Значи ти смяташ, че ще си загуби времето, затова че иска да остане с човек, който я обича и цени? Защото намирането на такъв човек е много много трудно нещо, докато намирането на секс е супер лесно. И говоря и за мъжете и за жените. Или си на друго мнение?

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 12:35 от jerami

# 126
Мен ме обичат и ценят един шизофреник и един с някакво друго психично заболяване, което не знам как се казва. И?

# 127
Докато мислите,че от бельото и прическата зависи, дали връзката ще просъществува, нищо няма да се промени.
И все пак, някои неща е добре да ги има. Grinning

# 128
  • София
Ще си загуби времето, да, неговото също.

Казвала съм един дето вехнеше по мен нам колко време. Идеален на хартия, вид. И лек натиск от другите - ти сърце нямаш ли. Сърце имам, любов нямам.

# 129
Мен ме обичат и ценят един шизофреник и един с някакво друго психично заболяване, което не знам как се казва. И?
Само че мъжа на авторката нито е шизофреник нито е с някакво психично заболяване, което не знае как се казва, а специално ти ако си промениш циничността (колкото и да трудно на тази възраст), обещавам ти, че ще се намерят и нормални мъже, които да те ценят и обичат, но си зависи единствено от теб. Kiss

# 130
Можеш да обичаш и цениш баба си, учителката по математика от основното, приятелите си,но обикновено не живееш с тях.
Лори,добре е да ги има,но дантелата и буклите не могат да компенсират липсата на тръпка.

# 131
  • София
Същото - не е идеално лош, какво предиряш.

Авторката е сензитивна, сексуална и отворена към света, мъжа не смятам е такъв и нещата бая ще се разминат между тях с времето.

# 132
Ти си смятай, ама ако авторката започне връзка със сензитивен сексуален и отворен към света, и той като и направи бебе, реши, че все още иска да е сензитивен сексуален и отворен към света, тогава тя ще се връща назад и ще съжалява за сегашния несензитивен несексуален и неотворен, но за сметка на това любящ и ценящ човек, ама вече ще е късно.

# 133
Еййй, като чета някои коментари, как ме нападате човек ще каже, че сте психически и емоционално центрирани на 100%, и на първата и на 101-вата година от връзките ви пеперудите все ви пърхат в стомаха, изглеждате 24/7 като току що излезли едновременно от салон за красота и бутик за луксозно бельо, мъжете ви, кой от кой по-потентен, никога не е имал засечка,
а навън като излезете сте като кон с капаци - чуждо не поглеждате.

И пак - благодаря на всички, които изказаха искрено и ползотворно мнение. Бяхте ми полезни поне малко да си подредя мислите.

Останалите - благодаря и на вас, най-малкото за отделеното време, което можехте да оползотворите и по-добре.

Ами честно казано, не е нормално да има "засечки". За 15 г. заедно не се е случвало. И това не зависи от прическата ми, облеклото и тн. Даже и омазана с пюрета и рошава и със стари разпуснати дрехи и всякак... Така че това не е особено фактор според мен, ако има любов и желание. Е, ако нещо съм го ядосала, тогава вече се.постаравам с визията и бельо и тн., ама пак не съм имала проблеми, бързо става .. ъъъъ..помиряваме се Joy
Мисълта ми е, че не е нормално да не му става и да няма ерекция. Има някъде проблем. Ако имате желание и любов, може да се опитате да го решите. Но трябва и двамата да го искате. И лекар все пак, да се консултира. Не е нормално, пак да кажа.

# 134
Е, чак пък хептен да няма... Но, пак се повтарям, едно е да се случва веднъж в месеца - отчиташ, че на света понякога стават такива неща и вече имаш и такъв опит, и забравяш за случката. А при авторката е системно, забележимо, очеизвадно, натрупващо се и ...нулев проблем за мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт