Пациенти на др Емре Тургут - тема 2

• 53 309
  • 795
  •   1
Отговори
# 195
А как препоръча доктора да продължите след това?Ще направи ли някаква промяна в подготовката преди пункция, за да превантира друг път спукването?Примерно по-рано да направи пункцията, след биенето на овитрела или друго?
Здравейте. По отношение на преждевременна овулация на мен в друга клиника са ми казвали пълно въздържание от секс, вдигане на тежко, без протягане и такива подобни. Може би и горещи бани и вани също биха предизвикали. Въпреки това ли имахте преждевременна овулация?
Да, със сигурност без секс, вдигане на тежко и физически активности.
Горещата вода незнам доколко съм я спазвала, по- скоро е била топла.
Да, ще променим лекарствата и протокола , за да се опитаме да избегнем ранната овулация.

# 196
Дами,
Как става плащането на веднъж ли или на части както в Бахчеджи?

# 197
Ние платихме наведнъж. Още първия ден, след прегледа. Всичко мина перфектно, леко и с много малки дози при мен. Успешен първи опит и един единствен трансфер на един ембрион с мозайка. Към днешна дата, син на 1,4 г. много щур и страшно забавен. Дай боже все такъв да е. В България имам 3 неуспешни опита.

# 198
А на някоя от вас да й е била тънка лигавицата преди трансфер? 🥴🥴🥴
За мен лично ‘ново 20’…
На колко мм ви бяха трансферите?

# 199
За мен лично ‘ново 20’…
На последният ми преглед, 5 дни преди ЗЕТ беше м/у 9-10мм. Успех! 🍀🙏

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 23:09 от Bir umut44

# 200
Здравейте момичета,

Моят доктор ни е пратил 4 месеца опити и ако не се случат нещата трябва да започнем инвитро. Изборът ви е ясен щом съм във вашата тема😊

Имате ли представа колко по-рано трябва да звънна на Хефизе,за да запазя час при Тургут?

Обикновено в България съм чакала за първичен преглед от 4-6 месеца и затова гледам да планирам всичко отсега.

Много ви благодаря🙏🏻

# 201
Здравейте момичета,

Моят доктор ни е пратил 4 месеца опити и ако не се случат нещата трябва да започнем инвитро. Изборът ви е ясен щом съм във вашата тема😊

Имате ли представа колко по-рано трябва да звънна на Хефизе,за да запазя час при Тургут?

Обикновено в България съм чакала за първичен преглед от 4-6 месеца и затова гледам да планирам всичко отсега.

Много ви благодаря🙏🏻
1-2 седмици по-рано стигаха преди. Сега ми се виждат доста заети, така че по-добре да пишеш по-рано.
Защо не пишеш направо на Хафизе и не я питаш колко време трябва по-рано да й пишеш?
И все пак дано стане по нормалния начин! 🍀

За мен лично ‘ново 20’…
На последният ми преглед, 5 дни преди ЗЕТ беше м/у 9-10мм. Успех! 🍀🙏
Еххх добре е 9-10. 🥴
Аз съм…как да кажа…по-скоро клоня към гарсониера със скромните 7.3 (6дни преди трансфер) 🥴
Аз се поуспокоих от немските форуми за инвитро. Там са малко по-благосклонни прогнозите за дамите с не много предразполагаща лигавица… 🥴
В Бг май на под 8 не се прави, а обикновено трябва да е 10-11мм. 🥴

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 10:41 от Anniey

# 202
Това,което със сигурност знам от др Емре е, че освен дебелината на лигавицата се гледа дали е трислойна. Тогава е най-възприемчива. Именно за това септември ми отмениха трансфера. Моята лигавица щеше с 300 зора да стане 8мм,но беше двуслойна и единодушно решихме да го отменим. Направихме го октомври. В такива ситуации според мен е по-добре да се изчака месец-два или колкото е нужно, отколкото да се рискува и да има евентуален отрицателен резултат. ☺

# 203
Това,което със сигурност знам от др Емре е, че освен дебелината на лигавицата се гледа дали е трислойна. Тогава е най-възприемчива. Именно за това септември ми отмениха трансфера. Моята лигавица щеше с 300 зора да стане 8мм,но беше двуслойна и единодушно решихме да го отменим. Направихме го октомври. В такива ситуации според мен е по-добре да се изчака месец-два или колкото е нужно, отколкото да се рискува и да има евентуален отрицателен резултат. ☺
А кога ти го отмениха? В деня на трансфера ли?
То е ясно, че е по-добре да се отмени, но на мен не ми го отмениха поне на прегледа в събота - не. За това се чудя кога решават?
Аз от днес пия всички други неща (АБ и антихистамини) и бия прогестерон. 🥴
Поне се обнадеждавам, че явно не винаги е ‘хроничен проблем’. Според др си ми е такава лигавицата обаче (тънка). Не спонема за слоевете, а просто прегледа видеото от хистерото.
Аз до моментът на прегледа не се бях интересувала от лигавица и т.н. За това чак после четох за 3те фази с по 2 подфази на лигавицата по време на цикъла. Слоеве и т.н.
Като цяло има някаква практика и при трислойна, но под 9-10мм да се отлага. За това се поразтърсих.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 12:07 от Anniey

# 204
Още нямах точна дата за трансфер,защото бях с Естрофем,който между другото хич не ми понесе и за това вероятно и лигавицата не беше такава каквато трябваше да бъде. Но да речем 5 дни преди трансфера го отменихме. На следващият месец решихме да пробваме на естествен цикъл и се получиха нещата. Simple Smile 
То е ясно, че е по-добре да се отмени, но на мен не ми го отмениха поне на прегледа в събота - не. За това се чудя кога решават?
Поне се обнадеждавам, че явно не винаги е ‘хроничен проблем’. Според др си ми е такава лигавицата обаче (тънка). Не спонема за слоевете, а просто прегледа видеото от хистерото.
Аз до моментът на прегледа не се бях интересувала от лигавица и т.н. За това чак после четох за 3те фази с по 2 подфази на лигавицата по време на цикъла. Слоеве и т.н.
Като цяло има някаква практика и при трислойна, но под 9-10мм да се отлага. За това се поразтърсих.

# 205
Още нямах точна дата за трансфер,защото бях с Естрофем,който между другото хич не ми понесе и за това вероятно и лигавицата не беше такава каквато трябваше да бъде. Но да речем 5 дни преди трансфера го отменихме. На следващият месец решихме да пробваме на естествен цикъл и се получиха нещата. Simple Smile 
Много ти благодаря за инфото!
Е значи съм прекрачила тази фаза. Аз не знам, дали ми понася Естрофема точно. В началото не ми беше мн яко от Естрофема (течения и тн). После като че ли свикнах.
До сега никой не ми беше казвал, че ми е тънка. А не е да не съм питала. 🥴🥴🥴
Др каза, че си е такава от 3-4 месеца насам.
Дано някой ембрион да си намери място. 🥴

# 206
Доверете се на др Емре. Сигурна съм, че ако нещата са били  на кантар първо той щеше да ви посъветва да отмените трансфера. 🍀🍀🍀

# 207
Здравейте момичета,

Много ви благодаря🙏🏻

Миналата седмица помагах на една дама от форума да се свърже с Хафизе и тя ѝ беше казала, че още нямат изготвен график за януари. Така че явно 2/3 седмици предварително.

Аз искам да попитам - какво се случва, ако ми дойде в петък и трябва да отида там в събота? Има ли някой да ме поеме или?

Мн съм добра в тия работи - хем в събота, хем по Коледа 😂 те поне коледни празници нямат

# 208
Здравейте момичета,

Много ви благодаря🙏🏻

Миналата седмица помагах на една дама от форума да се свърже с Хафизе и тя ѝ беше казала, че още нямат изготвен график за януари. Така че явно 2/3 седмици предварително.

Аз искам да попитам - какво се случва, ако ми дойде в петък и трябва да отида там в събота? Има ли някой да ме поеме или?

Мн съм добра в тия работи - хем в събота, хем по Коледа 😂 те поне коледни празници нямат

Не се притеснявай. В събота работят до обяд по принцип (в повечето случаи до следобед).
Аз съм имала 3-4 прегледа в събота.
Единственото, което не знам е, как стои въпроса по Коледа. Знам, че нямат Коледа, но този др сигурно и той някога има отпуска.
До сега са нагласяли всичко някак си.
Стискам ти палци.🍀🤞

# 209
Аз ги питах. Няма да почиват по Коледа, само по нова година, но то май е само един ден

Общи условия

Активация на акаунт