Пациенти на др Емре Тургут - тема 2

• 53 311
  • 795
  •   1
Отговори
# 210
Да, и на мен ми казаха, че ще почиват само за Нова година един ден.

# 211
Някой от вас имал ли е проблеми с онлайн плащане към сметката на доктора. Изобщо не мога да направя превод, излизат ми повече цифри на айбана и не мога да продължа. Със сметка  на алианц съм ако има значение....

# 212
Привет, ние не сме имали проблем с изписването на банковата смитка, а с изписването на текста на турски.
Пишете на Хафизе, тя ще Ви съдейства и за това.

Някой от вас имал ли е проблеми с онлайн плащане към сметката на доктора. Изобщо не мога да направя превод, излизат ми повече цифри на айбана и не мога да продължа. Със сметка  на алианц съм ако има значение....

# 213
Момичета, може ли някой да ми обясни каква е разликата между декапептил и цитротид ?
И двете ли стопират овулацията?

# 214
Момичета, започвам мътенето днес. Стискайте палци. 🍀🤞
2х ще мътя…без ПИД са…но изглеждат симпатични на снимката. 🥴

# 215
Пожелавам ти за Коледа едни хубави две чертички и успешна бременност до финал ❤🍀

# 216
Пожелавам ти хубав Коледен подарък с още по хубав и пухкав финал след 9 месеца...🍀😻🍀

# 217
Пожелавам ти за Коледа едни хубави две чертички и успешна бременност до финал ❤🍀
Много благодаря, момичета! ❤🙏
Пожелавам ви и на вас успех на етапа, на който сте стигнали. 🍀🤞
Ще докладвам, дали дядо Коледа е преценил, че слушам…🥴

# 218
Здравейте, вчера беше моята пункция. Стискам ви палци и пожелавам успешен резултат 🤞😊

# 219
Момичета, нашето малко сладко ембрионче, което д-р Емре трансферира през Април, вече спи до нас 🤗 Безкрайно щастливи сме и благодарни на доктора, Хафизе и проф. Башар ❤ Пожелавам на всички ви в групата да изпитате тази невероятна радост 🥰

# 220
Здравейте, вчера беше моята пункция. Стискам ви палци и пожелавам успешен резултат 🤞😊
Пожелавам хубави бластоцисти и успешен трансфер! 🤞🍀

Момичета, нашето малко сладко ембрионче, което д-р Емре трансферира през Април, вече спи до нас 🤗 Безкрайно щастливи сме и благодарни на доктора, Хафизе и проф. Башар ❤ Пожелавам на всички ви в групата да изпитате тази невероятна радост 🥰
Чеееестито!!! Много здраве, щастливи моменти и хармония на порастналото семейство и весели Коледни празници!🍀❤🎇

# 221
Благодаря, тези дни се вълнувам много за развитието на нашите ембриончета. Имам 2 стимулации и 2 неуспешни трансфера в България. Надявам се този трети опит д-р Емре и екипът му да направят чудото и за нас ❤️❤️❤️
Пожелавам хубави бластоцисти и успешен трансфер! 🤞🍀

Чеееестито!!! Много здраве, щастливи моменти и хармония на порастналото семейство и весели Коледни празници!🍀❤🎇

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 22:31 от boobii

# 222
Здравейте, дами. Не сме пациенти на доктор Тургут, но бих искала да ви попитам относно вашето мнение и опит по един много неразбран въпрос за мен.
Така ще разкажа на кратко историята си :
Аз съм с две премахнати маточни тръби, поради хидросалпингс, това е диагнозата за стерилитет при нас. Всички други изследвания са добри при мен и ММ. Направихме стимулация, при което имахме 17 яйцеклетки, 12 от които узрели за оплождане. На другия ден ми писаха, че от 12 , само 6 са се оплодили. Оплождането беше ИКСИ. До 5ти ден останаха само 2 ембриона с качество 3-АБ.  Отговорът на ембриолозите беше, че проблемът е бил в сперматозоидите. Следователно ние направихме спермограма и ДНК фрагментация в Бг. Прикачвам резултатът от спермограмата и ДНК фрагментацията. Според ембриологът в Бг няма кой знае какъв проблем и спермограмата е перфектна за Инвитро. Смятам, че проблемът е в ембриологията. Моля някой ако има сходен казус да ми пише. Къде другаде можем да търсим причината?...Пункцията и оплождането беше в болница Колан, моля за мнението ви относно ембриологията там.

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 17:17 от Deniichka7aa

# 223
Момичета, ако ми дойде в събота и трябва да отида в неделя, какво правим? Има ли дежурен?

# 224
Момичета, ако ми дойде в събота и трябва да отида в неделя, какво правим? Има ли дежурен?
На мен ми казаха, че ще ме викнат в понеделник при такъв случай.
Не е критично да се започне на 3ти ден май.
Но пак зависи…може и в неделя да те прегледат.

Общи условия

Активация на акаунт