Пациенти на др Емре Тургут - тема 2

• 53 203
  • 795
  •   1
Отговори
# 90
Момичета аз се свързах преди два дни с Хафизе,попита ме кога искаме час и повече не ми писа 😁вие ,ако искате да се обадите по Вайбър ли звъните.Не искам да нахалства ,ама се притеснявам да не изпусна времето за нещо .Случвало ли ви се е да не отговаря и какво правите в такъв случай?

До 2-3 дни ще отговори, случвало ми се е няколко пъти, но не съм я търсила през това време. Спокойно, ще пише.

# 91
Момичета, аз забравих да питам нещо…след отстраняве на полип на следващия цикъл ли правихте ЗЕТ?
Аз не знам защо бях убедена в това, че е на следващия. Сега нещо се разчетох из нета, че изчаквали 2-3 цикъла. 🥴🥶
Имате ли опит с това?

# 92
Момичета, аз забравих да питам нещо…след отстраняве на полип на следващия цикъл ли правихте ЗЕТ?
Аз не знам защо бях убедена в това, че е на следващия. Сега нещо се разчетох из нета, че изчаквали 2-3 цикъла. 🥴🥶
Имате ли опит с това?
Да. На следващ цикъл правят зет. При мен се случи на 2 пъти в Бахчеджи при д-р Карлъкая.
Успех!

# 93
Здравейте момичета, бъдете сигурни, че сте на правилното място. Ето на кратко нашата история... 6 години борба за бебе и 6 опита инвитро. Първите 3 бяха в България - нямаше имплантация. Следващ 4 опит направихме в Бахчеджи - приключи с извънматочна бременност. Петият опит също беше в Бахчеджи - загубих половината фоликули заради спонтанна овулация, върнаха ми 2 ембриона на 3 ден - отново липса на имплантация. Всички доктори, с които се срещахме подценяваха нашия случай и ни караха на конвеяр - мъжът ми е с олигоастенотератозооспермия, а аз с отстранена ендометриоза на левия яйчник. На кратко за 6 опит... Избрахме д-р Тургут и най-накрая видях категоричен положителен тест за бременност. На 22.08.2022 се роди нашето малко Истанбулче - Самуил Simple Smile Мога да изпиша страници със суперлативи за доктора и Хафизе и все няма да е достатъчно, за да опиша колко големи професионалисти и хора са. Имаме доста богат опит с доктори и за първи път получихме индивидуално лечение, изследванията ни от преди това бяха старателно прегледани още преди да се срещнем и всяко едно действие на доктора беше много добре обмислено. Знам колко е тежко и колко боли, но не се отказвайте - вече сте поели по верния път щом сте тук ❤️

# 94
Направо настръхнах докато чета. Колко е хубаво момичета, вече родили благодарение на др Емре да пишат и да дават надежда и стимул на всички нас. Аз също макар и по средата на пътя към мечтаното бебе мога да напиша поне 10 страници със суперлативи за доктора и Хафизе. Невероятни са. И да, със сигурност сме на правилното място! 💝💝💝

# 95
Направо настръхнах докато чета. Колко е хубаво момичета, вече родили благодарение на др Емре да пишат и да дават надежда и стимул на всички нас. Аз също макар и по средата на пътя към мечтаното бебе мога да напиша поне 10 страници със суперлативи за доктора и Хафизе. Невероятни са. И да, със сигурност сме на правилното място! 💝💝💝

Надяваме се да споделиш една много добра новина и ти скоро! 🍀🤞❤

# 96
Hopeness благодарим ти за прекрасната история, да ви е жив и здрав малкия Самуил 🤗❤

Lina На нас всичко за двете процедури ни излезе около 25К грубо като тук включвам две стимулации, лекарства, хистероскопия, операция от варикоцеле, ТЕСА, ЗЕТ, съхранение на ембрионите за една година, всякакви изследвания (ДНК фрагментация, Кариотип, ПСРи и подобни), престой, храна, пътни и всякакви други разходи около инвитрото.

Това че при теб няма установен проблем не означава, че престоя ви ще е по-кратък. Гоните равномерно и постепенно нарастване на фоликулите, което може да отнеме различно време в зависимост от това как отговоря организма ти на лекарствата. При нас първата стимулация беше с 18 дни престой, втората с 14 🤷🏼♀ Успех 🍀

# 97
Привет Simple Smile мина нашата консултация. Всичко, което момичетата са споделяли до сега, се повтори и при нас.
Останахме много доволни от цялото отношение и времето, което ни беше отделено.
Направих си цветната снимка там, тъй като не разполагах с документи от старата манипулация. Оказа се, че лявата тръба е леко запушена, та се наложи отпушване. Еми боля си ме, нищо че имам висок праг на търпимост към болка. След манипулацията, бях пушка, никакви оплаквания и дискомфорт.
Ще се видим скоро за започване на стимулация, стига да има достатъчно еднакви фоликули. Ако не ще приемам медикаменти, с цел на следващия цикъл всичко да е изравнено и ще започнем тогава.
Сега имаме чуденка, ние пътуваме със самолет, как ще стане с лекарствата? Ако не искаме да стоим през цялата стимулация там, лекарствата, с които ще започна изискват да са на хладно, а със самолета не знам как ще стане това...
Има ли от вас момичета, които са си набавяли лекарствата за стимулацията /поне тези, които изискват съхранение на хладно/ от БГ, съответно с какъв документ го правите?
Ще мислим и за вариант да останем през цялата стимулация там, но ме притеснява това, че престоя може да е над 14 дни. Трудно е, когато не знаеш изначално колко дни ще ти трябват.
Ще пиша и на Хафизе, за да видим какво би ни посъветвала.

# 98
Привет Simple Smile мина нашата консултация. Всичко, което момичетата са споделяли до сега, се повтори и при нас.
Направих си цветната снимка там, тъй като не разполагах с документи от старата манипулация. Оказа се, че лявата тръба е леко запушена, та се наложи отпушване. Еми боля си ме, нищо че имам висок праг на търпимост към болка. След манипулацията, бях пушка, никакви оплаквания и дискомфорт.
Ще се видим скоро за започване на стимулация, стига да има достатъчно еднакви фоликули. Ако не ще приемам медикаменти, с цел на следващия цикъл всичко да е изравнено и ще започнем тогава.
Сега имаме чуденка, ние пътуваме със самолет, как ще стане с лекарствата? Ако не искаме да стоим през цялата стимулация там, лекарствата, с които ще започна изискват да са на хладно, а със самолета не знам как ще стане това...
Има ли от вас момичета, които са си набавяли лекарствата за стимулацията /поне тези, които изискват съхранение на хладно/ от БГ, съответно с какъв документ го правите?
Ще мислим и за вариант да останем през цялата стимулация там, но ме притеснява това, че престоя може да е над 14 дни. Трудно е, когато не знаеш изначално колко дни ще ти трябват.

Здравей!
Аз бях на тези за изравняване. Само те трябваше да са на студено. Аз пътувах със самолет до Англия, до Швейцария и до България с тези лекарства.
Винаги ги слагах в куфара. Слагах ги в кутия от ютия…ограждах ги с тарелки от стериопор и слагах по 3 патрона за хладилна чанта на различни места в кутията. Запечтвах кутията с тиксо. Слагах цялата кутия в хладилна торба (от Метро си купих). В самата хладилна чанта слагах още 2-3 патрона за хладилна. Нямаше никакъв проблем. Важно е да няма директен допир м/у лекарствата и патроните за хладилна чанта.
Успех!

# 99

Здравей!
Аз бях на тези за изравняване. Само те трябваше да са на студено. Аз пътувах със самолет до Англия, до Швейцария и до България с тези лекарства.
Винаги ги слагах в куфара. Слагах ги в кутия от ютия…ограждах ги с тарелки от стериопор и слагах по 3 патрона за хладилна чанта на различни места в кутията. Запечтвах кутията с тиксо. Слагах цялата кутия в хладилна торба (от Метро си купих). В самата хладилна чанта слагах още 2-3 патрона за хладилна. Нямаше никакъв проблем. Важно е да няма директен допир м/у лекарствата и патроните за хладилна чанта.
Успех!

Много благодаря за бързия отговор Anniey Heart
Само да видя че съм разбрала всичко Simple Smile))
- В чекирания багаж ги слагаш?
- Хладилната чанта предполагам е от меките?
- От охлаждащите патрони слагаш веднъж в кутията, където поставяш лекарствата и втори път около самата кутия, след запечатването й. Без патроните в кутията да докосват лекарствата?

# 100
Hopeness благодарим ти за прекрасната история, да ви е жив и здрав малкия Самуил 🤗❤

Lina На нас всичко за двете процедури ни излезе около 25К грубо като тук включвам две стимулации, лекарства, хистероскопия, операция от варикоцеле, ТЕСА, ЗЕТ, съхранение на ембрионите за една година, всякакви изследвания (ДНК фрагментация, Кариотип, ПСРи и подобни), престой, храна, пътни и всякакви други разходи около инвитрото.

Това че при теб няма установен проблем не означава, че престоя ви ще е по-кратък. Гоните равномерно и постепенно нарастване на фоликулите, което може да отнеме различно време в зависимост от това как отговоря организма ти на лекарствата. При нас първата стимулация беше с 18 дни престой, втората с 14 🤷🏼♀ Успех 🍀

Лоол, бях подготвена за доста по-ниски суми. Мислех, че до 10К ще е най-много.
За съжаление мин година си купихме апартамент, ремонтирахме го и теглихме кредити. И сега нямаме такъв ресурс. Мин година положението далеч не беше толкова зле в резултатите му, дори бяха гранични. За 1 година стигна до хиперазоспермия и нз дали има и 1% с норм морфология вече, а преди бяха 4-5%

# 101
Имайте в предвид, че това е сумата за две стимулации (съответно два престоя в Турция, два пъти лекарства, ПСР и други разходи) плюс много други допълнителни неща.. не се знае при вас какво трябва или не трябва да се направи 🤷🏼♀ Иначе грубо един опит излиза около 10-12К.

# 102
Имайте в предвид, че това е сумата за две стимулации (съответно два престоя в Турция, два пъти лекарства, ПСР и други разходи) плюс много други допълнителни неща.. не се знае при вас какво трябва или не трябва да се направи 🤷🏼♀ Иначе грубо един опит излиза около 10-12К.
+15-20% поскъпване на лекарства, процедури и т.н.
Имаше едно поскъпване септември-октомври тази година в Турция…
Но все пак, ако стимулацията е с по-малко лекарства и прегледите са както моите - един на 2ри ден, още един на 7ми ден, един на 11ти ден, на 12ти ден и пункция на 14ти ден, то тогава престоят е по-кратък.
Ние останахме само 5 дни един след друг в Турция за стимулация до пункция.
За първи и втори преглед пътувах на деня и се прибирах. От трети нататък останах до пункция -> понеделник-четвъртък. Можете след пункция да пътувате на същи ден. Ние останахме за през нощта в Турция.
Просто много зависи от протокола ти. Аз бях на този полу-дългия и май при него фоликулите растат по-бавно. Също зависи, дали ще си на пресен или замръзен. Ако си на пресен трансфер, може да се наложи да останеш след пункция. Но при пресен пък не ходиш още един месец за трансфер и т.н.
Успех! 🍀

# 103
Момичета, да добавя ако се прави ПИД, по 350 евро на емброн. Сериозно финансово натоварване си е и това. Ние общо от две стимулации 7 ембриона сме изследвали, това се равнява на още един опит.

# 104
Момичета да знаете каква е цената на ПИД при доктора ?

Общи условия

Активация на акаунт