Пациенти на др Емре Тургут - тема 2

• 53 114
  • 795
  •   2
Отговори
# 690
Благодаря много за отговoра, denity90! Успокоих се.
Много бързо и за близки дни дават час. Само, че вие трябва да заявите категорично, че искате. Ако не ви върне отговор веднага, значи е заета с пациенти. Но задължително ще получите отговор до вечерта или утре.

# 691
Момичета,

Правихте ли микробиология в месеца на трансфера или месеца преди него?

# 692
Да, в момента приемам Омега 3 на Солгар, Бетър ю спрей прегнанси, и Бетър ю спрей метилиран Б12, тъй като в комбинирания за бременни е в много ниска доза, а трябва да е висока в този период.
След ЗЕТ освен метафолиева включихме, метилиран Б12, вит. Д и на малко по-късен етап Омега 3 и комбинирани витамини за бременни. Simple Smile
Здравейте мили дами! Какво приемате или сте приемали като витамини и минерали освен Фолиева киселина след ЗЕТ и кога като цяло започнахте допълнителни други с фолиевата киселина?
Благодаря предварително! 💐
Сега приемате заедно с комбинираните витамини и метилиран Б12 ли? Аз намерих комбинирани с метилирана фолиева, но не и Б12.

# 693
Момичета,

Не, но най добре направете, защото пуснах първата в 3-тия месец бременна и се наложи да пия антибиотик заради инфекция.

# 694
Даже бих ви препоръчала да си направите в Геника Фемофлор разширения пакет.. и аз пих антибиотик 😕

Момичета,

Не, но най добре направете, защото пуснах първата в 3-тия месец бременна и се наложи да пия антибиотик заради инфекция.

# 695
Даже бих ви препоръчала да си направите в Геника Фемофлор разширения пакет.. и аз пих антибиотик 😕

Момичета,

butterfly,  преди трансфер ли пи или след него?

Фемофлор имам чрез кръв и биопсия,нищо нямам освен кандида в малко количество.
Не искам да отлагам трансфер заради малко количество кандида. Същата борих миналата година.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 22:08 от bananovolisto

# 696
Аз не се сетих преди трансфер да го направя и чак в 10та седмица го пуснах.. Simple Smile

# 697
Здравейте, момичета! Имаме вече записан час, след 20 дни сме на преглед. Връщам се назад да изчета двете теми. Благодаря на всички, които са споделили своя опит.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 09:59 от Ferial

# 698
Здравейте,
кратката версия на моята история е, че от 4 години се опитваме да имаме дете но без успех. Направих 3 стимулации(само в БГ са), от които само едната доведе до "бременост" завършила с мисед в 6 г.с., другия опит изобщо нямаше имплантация, а 3-тия път правихме ПИД на 4 ембриона и според теста не се препоръчваше трансфер.
С тежък м.фактор сме, но след всеки опит- се намеква, че и при мен положението може да не е така идеално както си мислим.
Та, без да натоварвам с повече детайли - насочили сме се към Др Тургут. Но искам да ви попитам - мислите ли,че е по-добре да си пусна всички изследвания за витамините, AMH и прочие в турската лаборатория - понеже вече съм в доста голяма параноя, че в нашите лаборатории резултатите не са надеждни или да не се филмирам?
За спермограмата е ясно, че ще се пуска актуална в турската лаборатория, но за женските хормони се замислям..
Ще съм благодарна на всякакви мнения- параноята ме е треснала и се съмнявам във всичко и всички. Благодаря ви Simple Smile

# 699
Според мен хормони, витамини и прочие няма смисъл да чакате да ги пускате в турска клиника, може да ги пуснете в някоя обикновена лаборатория като Цибалаб например Simple Smile

# 700
Здравейте,
кратката версия на моята история е, че от 4 години се опитваме да имаме дете но без успех. Направих 3 стимулации(само в БГ са), от които само едната доведе до "бременост" завършила с мисед в 6 г.с., другия опит изобщо нямаше имплантация, а 3-тия път правихме ПИД на 4 ембриона и според теста не се препоръчваше трансфер.
С тежък м.фактор сме, но след всеки опит- се намеква, че и при мен положението може да не е така идеално както си мислим.
Та, без да натоварвам с повече детайли - насочили сме се към Др Тургут. Но искам да ви попитам - мислите ли,че е по-добре да си пусна всички изследвания за витамините, AMH и прочие в турската лаборатория - понеже вече съм в доста голяма параноя, че в нашите лаборатории резултатите не са надеждни или да не се филмирам?
За спермограмата е ясно, че ще се пуска актуална в турската лаборатория, но за женските хормони се замислям..
Ще съм благодарна на всякакви мнения- параноята ме е треснала и се съмнявам във всичко и всички. Благодаря ви Simple Smile

Здравей, ние пътуваме от Англия и всичките изследвания, които изискват от Турция ги направихме там. Струваха 500€ за двамата, по отделно не знам колко са в 10:00 ни взеха кръв и в 13:00 бяхме на преглед и всички бяха готови.

# 701
Здравейте,

Здравей, ние пътуваме от Англия и всичките изследвания, които изискват от Турция ги направихме там. Струваха 500€ за двамата, по отделно не знам колко са в 10:00 ни взеха кръв и в 13:00 бяхме на преглед и всички бяха готови.

За сравнение в БГ изследванията ни излязоха около 360лв (без спермограма).
Предполагам, че на вас ще ви е необходим кариотип (ако нямате). За него се чака поне 2-3 седмици.
Бих го пуснала в БГ.
Като цяло кръвните в Турция са скъпи. Не са кой знае колко сложни изследвания и се правят от машини, така че не мисля, че има от какво да се параноясвате.
АМХ е спорна тема…в Селена Плд ми излезе почти същото като в Мемориал (разлика от 0.02 единици).

# 702
Кариотип имаме пускан. Но е на бг всичката документация. Ще попитам координаторката кое да се превежда и кое не.
#Anniey и ти си права, че то от апарати идват резултатите. Имала съм нужда да го чуя 🙃 благодаря!

# 703
Кариотип имаме пускан. Но е на бг всичката документация. Ще попитам координаторката кое да се превежда и кое не.
#Anniey и ти си права, че то от апарати идват резултатите. Имала съм нужда да го чуя 🙃 благодаря!

Нищо не трябва да превеждате. Хафизе ще преведе за д-р Емре Тургут.

# 704
Anniey в Селена са същите, но моето мнение е, че Селена е изключение. Имам предвид конкретно АМХ. Там пробите се обработват веднага. Координаторката на турската болница, в която сме ние, ми каза, че кръвта за АМХ трябва да се обработи до 15 минути от вземането на пробата.

Общи условия

Активация на акаунт