Пациенти на др Емре Тургут - тема 2

• 53 122
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
Координаторките. Д-р Тургут не работи с тази фирма вече.
Здравейте, за записване на час за първоначален преглед към кого да се обърна? Към координаторките от 1 стр. или към Exclusive Health Services?

# 676
Здравейте, за записване на час за първоначален преглед към кого да се обърна? Към координаторките от 1 стр. или към Exclusive Health Services?

Хафизе Солмазова 00 90 (537) 572 75 37
Хафизе Хаджимурад 00 90 (538) 770 07 59

# 677
Благодаря на Penquin4e и  denity90 за отговорите! Ще си позволя да попитам тук нещо за спермограмите. Д-р Емре Тургут признава ли разширени спермограми, правени в България?

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 16:40 от Ferial

# 678
Благодаря на Penquin4e и  denity90 за отговорите! Ще си позволя да попитам тук нещо за спермограмите. Д-р Емре Тургут признава ли разширени спермограми, правени в България?

Всичко се признава,стига да не са по-стари от 6м.

# 679
Ferial, не знам къде в БГ е правена, но съм чувала за случаи, в които не е била точна българската. Ако имате каквито и да е съмнения, или е правена в някоя от по-малките клиники в БГ, бих посъветвала да повторите в Турция.

# 680

Призна ни всички изследвания от Бг, които имахме от юли, а бяхме на преглед януари( като изследванията за хормони, кариотип микроделеции и спермограма) . Кръвните правихме на място в Турция, защото пътуваме от Англия.

# 681
Здравейте мили дами! Какво приемате или сте приемали като витамини и минерали освен Фолиева киселина след ЗЕТ и кога като цяло започнахте допълнителни други с фолиевата киселина?
Благодаря предварително! 💐

# 682
След ЗЕТ освен метафолиева включихме, метилиран Б12, вит. Д и на малко по-късен етап Омега 3 и комбинирани витамини за бременни. Simple Smile
Здравейте мили дами! Какво приемате или сте приемали като витамини и минерали освен Фолиева киселина след ЗЕТ и кога като цяло започнахте допълнителни други с фолиевата киселина?

# 683
След ЗЕТ освен метафолиева включихме, метилиран Б12, вит. Д и на малко по-късен етап Омега 3 и комбинирани витамини за бременни. Simple Smile

Благодаря 💞

# 684
Благодаря на всички, отзовали се на моето питане. Пристъпих към записване на час, размених си днес няколко съобщения с Хафизе Солмазова, но до там,  още не сме обсъждали час за прегледа. Знам, че са натоварени и не мога да искам веднага да получа такъв, но взех да се тревожа. При вас колко време отне да получите час? Да бъда ли по-настоятелна или да изчакам тя пак да пише?

# 685
Благодаря на всички, отзовали се на моето питане. Пристъпих към записване на час, размених си днес няколко съобщения с Хафизе Солмазова, но до там,  още не сме обсъждали час за прегледа. Знам, че са натоварени и не мога да искам веднага да получа такъв, но взех да се тревожа. При вас колко време отне да получите час? Да бъда ли по-настоятелна или да изчакам тя пак да пише?

Около 2 дни мисля

# 686
bananovolisto, благодаря много за светкавичния отговор! Комуникацията с Хафизе относно записване на час само чрез съобщения в WhatsАpp ли протича? Без разговори?

# 687
Сега приемате заедно с комбинираните витамини и метилиран Б12 ли? Аз намерих комбинирани с метилирана фолиева, но не и Б12.

# 688

За около два дни запазихме часа, малко по бавно отговаря, не на момента. Само в WhatsApp водихме комуникация, не сме разговаряли по телефона.

# 689
Благодаря много за отговoра, denity90! Успокоих се.

Общи условия

Активация на акаунт