Отвратена съм от постъпката му. Как да продължа

• 182 496
  • 134
  •   2
Отговори
# 60
  • София
Това, че някои гледат от любопитство, не значи, че всички гледат от любопитство. Все пак тези услуги имат ползватели, и те си ги намират в нета.

# 61
Неве, как с постоянния си партньор се прави секс с кондом?! Тоест нямаме му доверие ли или какво?!

Семейно планиране примерно, за да няма бременна съм, а гаджето ме заряза.

# 62
  • Paris, France
Неве, как с постоянния си партньор се прави секс с кондом?! Тоест нямаме му доверие ли или какво?!

Доверие може да имаме, но да нямаме желание да се тровим с противозачатъчни хапчета или да си слагаме спирали ако не искаме бременности и деца в близко бъдеще. Не ми се перат чаршафи всеки ден. Не ми се тича да се промивам по нощите. Не ми се ходи до банята с разтичаща се, по бедрата ми гнусотия. 

Има жени, които правят алергична реакция към сперма, по-точно към семенната течност.

Може мъжът или жената да са носители на генитален херпес, който може винаги да избие. Херпесът започва да отделя вирални частици 3 или 5 дни (забравила съм точно) преди да се появят симптоми.

За млади жени, планиращи бременност, не е добре да излагат влагалищната лигавица на сперма. Спермата съдържа, във всеки един момент, хиляди различни бактерии, не непременно патологични. Тялото на жената започва да произвежда антитела и да трепе сперматозоидите, като такава реакция е възможна и към сперма на следващ партньор.

Някои мъже слагат презерватив за да притъпят усещането и да забавят еякулация.

Жената може да е прочела писаниците на мъжа си в сайта, за който Cygnus спомена. 🥳

Презервативите са лесен и евтин начин за избягване на много болести и неприятности. Латексовите са екологични и лесно разградими и се произвеждат от възобновяеми източници. Спасяват животи. Спасяват планетата от допълнителни хора.

# 63
  • София
Аз чета за какво ли не. Търся всякакви щуротии...
Добре, че няма кой да ми меля на главата.

Авторката, семенцето на съмнението е посято. Няма какво да се направи, щом те отвращава и мислиш, че ти изневерява.

# 64
Преди в случайни разговори сме говорили за това, тогава той твърдеше, че никога не е ходил и му било гнусно, та дори опасно да не се зарази с нещо. Според него било унизително да плаща за подобни услуги при положение че ако иска има достатъчно леки жени, които веднага биха се навили.

# 65
Оф, ама и той един неандертал. Леки жени! А той какъв е - лек мъж ли?

# 66
Веднага- надали , не е толкова лесно .

# 67
Охх тоя човек за инкогнито функцията не е ли чувал.. всеки знае, че като търсиш нещо и после навсякъде ти пуска реклами на нещото. Ето аз скоро си търсих чанта и сега навсякъде ми е задръстено от реклами на сайтове за чанти.. да не казвам ако бях търсила К кви реклами щяха да са Joy мн смотан тоя

# 68
Не ми се перат чаршафи всеки ден. Не ми се тича да се промивам по нощите. Не ми се ходи до банята с разтичаща се, по бедрата ми гнусотия. 

Има жени, които правят алергична реакция към сперма, по-точно към семенната течност.

Може мъжът или жената да са носители на генитален херпес, който може винаги да избие. Херпесът започва да отделя вирални частици 3 или 5 дни (забравила съм точно) преди да се появят симптоми.

За млади жени, планиращи бременност, не е добре да излагат влагалищната лигавица на сперма. Спермата съдържа, във всеки един момент, хиляди различни бактерии, не непременно патологични. Тялото на жената започва да произвежда антитела и да трепе сперматозоидите, като такава реакция е възможна и към сперма на следващ партньор.

За доста от написаното съм съгласна, ама много ужасно нещо я изкара тая сперма, че и "гнусотия" даже...
А и със или без сперма в теб пак се ходи до банята. Виж да се перат чаршафи съвсем не е наложително не само по-чисто, но и по-еротично е свършването на корема с последващо елементарно забърсване. А прането на чаршафи освен досадно изисква или моментална смяна на чаршафите или спане върху "гнусотията".

# 69

Доверие може да имаме, но да нямаме желание да се тровим с противозачатъчни хапчета или да си слагаме спирали ако не искаме бременности и деца в близко бъдеще. Не ми се перат чаршафи всеки ден. Не ми се тича да се промивам по нощите. Не ми се ходи до банята с разтичаща се, по бедрата ми гнусотия. 

Някои мъже слагат презерватив за да притъпят усещането и да забавят еякулация.

Жената може да е прочела писаниците на мъжа си в сайта, за който Cygnus спомена. 🥳

Презервативите са лесен и евтин начин за избягване на много болести и неприятности. Латексовите са екологични и лесно разградими и се произвеждат от възобновяеми източници. Спасяват животи. Спасяват планетата от допълнителни хора.
Защо въобще се занимаваш с тези неща? Thinking

# 70
  • Далечният изток
Шашна ме тая Невена...
При толкова негативи, просто не прави секс... Rolling Eyes

# 71
Просто ношница с дупка обличаш и няма контакт, няма "гнусотия", всичко чистичко, включително чаршафите и проблемът решен.

# 72
Две години със секс и никакво развитие на отношенията - това е доста по-притеснително от намереното в телефона.

# 73
Тази тема или е реклама на някакъв сайт, или на презервативи, обърках се. При всички положения имам мижав интерес, привлече ми вниманието само вероятността да се прави френска с постоянен партньор с презерватив. При 69 колко презерватива се ползват?

# 74
Светнахте ме значи. Като написах к*рви Русе и ми излезе коври форум.
Уф, олекна ми...
Добре, че не е излязло БГ Мамма.

Общи условия

Активация на акаунт