Здравна тревожност и ПА.

• 53
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, от няколко месеца имам серизона  тревожност свързана с това да не получа инфаркт или инсулт. Ходих на психиатър изписа ми ремирта 0.30, като приемам по 0.15 вечер преди да заспя, защото страдах и от безсъние. Сега спя чат пат по 5,6 часа, но тревожността стои всеки ден, ходя на психолог, правил съм си кръвни изследвания, вит Д, щетовидидни, холтер 24 часа, всичко е окей, но страхът не минава, получавам ПА от време на време, като отначало ме беше страх от тях. Имах период лятото в който хората се забавляват море, почивки, а мен ме беше страх да изляза от нас сам, да не би да се случи нещо. Всеки ден усещам някакви телесни симптоми, които веднага ме стряскат много и започвам да си мисля най-лошото. Сега се върнах към тренировките, ходя на работа вече, защото през този период лятото нямах работа, защото се местих в друг град, но до ден днешен негативните мисли не спират, постоянно следене, мерене на кръвно, абе най-лошият сценарий си представям просто. Искам да попитам някой дали е минавал през това и как се е справил. Просто искам да живея нормално. Благодаря Ви предварително. Да вметна само, че съм мъж на 26 години.

# 1
Поддържате ли контакти редовно с психиатъра?
Правилно ли разбрах, че пиете само половината доза на това, което ви е изписано?

Общи условия

Активация на акаунт