Термин Юни 2023 💙❤

• 46 554
  • 706
  •   1
Отговори
# 75
Ники, да, развива се, бъди спокойна Simple Smile. Имаше някъде в интернет коефициенти на нарастване. Удвояване на два дни не е абсолютно правило. Приема се за нормално и нарастване с 35-40 процента на два дни. Преди бях чела за случаи за много ниски стойности на ЧХГ и слабо покачване и родени здрави бебета. Важното е да расте

# 76
Здравейте! Това е моят тест на 35 ден от цикъла.... Днес ми е 41 ден, цикъл няма.... Но бях болна от грип на лекарства и антибиотик.... На преглед съм чак след 2 седмици.... До тогава ще ми е адски напрегнато.... Имам болки в гърдите, стягане ниско долу.... Дано всичко е наред.....

# 77
Сигурно ли е че е било грип, а не сезонен вирус. Грипът е по-опасен...  Аз също бях болна точно преди положителния тест, вдигнах и температура, и сега съм притеснена, но гледам да се държа емоционално поне до прегледа, а после ще видим...

Здравейте! Това е моят тест на 35 ден от цикъла.... Днес ми е 41 ден, цикъл няма.... Но бях болна от грип на лекарства и антибиотик.... На преглед съм чак след 2 седмици.... До тогава ще ми е адски напрегнато.... Имам болки в гърдите, стягане ниско долу.... Дано всичко е наред.....

# 78
Не знам и аз, работата ми е свързана с постоянен контакт с хора и имах доста болни хора покрай мен.... Ходих до личната, преслуша ме и каза, че всичко е наред... По-добре съм вече, антибиотика ми е до понеделник и го спирам, но при АГ ще ида чак на 27 или 28 октомври. До тогава ще ми е адски притеснено.

Сигурно ли е че е било грип, а не сезонен вирус. Грипът е по-опасен...  Аз също бях болна точно преди положителния тест, вдигнах и температура, и сега съм притеснена, но гледам да се държа емоционално поне до прегледа, а после ще видим...

# 79
Оххх и аз да се оплача, момичета моя АГ ми каза, че имам деформиран плоден сак и според него няма да го бъде. Също така го съмнявало, че има не само в матката ами и в тръбата закрепен плоден сак. Каза да си пусна ЧХГ вчера и после в сряда... Това за да види сигурно дали растът показателите ли е?? Sad Още си понакашлям ама ми каза, че нямало сиропи за толкова ранна бременност и на 26. 10 пак да се видим..

# 80
Здравейте ,това ми е трета бременност имам здраво и прекрасно момченце на 6г. в началото на годинатта загубих беменност в 7с. заради ковид, откриха ми и тромбофилия, в момента съм с 3 дена закъснение и положителен тест и не мога да се зарадвам още, видях че има още една дама като мен в групата и напълно се припознах в нейното описание. Отуй нагоре се разболях отново преди седмица, не беше ковид, но ужаса от това, че отново съм болна и бременна се завърна.

Видях, че има и друга дама с открита тромбофилия в групата, дали вече сте на инжекции, с моята гинеколожка, минахме на инжекции, още щом излезна положителен теста и това си има своите предизвикателства, доста е болезнено и неприятно с тези инжекции, направо се ужасявам, вчера си я бих сама и е супер болезнено, направо не знам как го правят другите, засега стискам зъби и се надявам всичко да е ок. Другият петък съм пак на преглед и общо взето тръпна вместо да се радвам, което е доста подтискащо.

От 2 дни и като почна едно безсъние, ето виждате в Неделя колко рано пиша, не знам на какво се дъжи, но като се събудя в 5-6 часа и няма заспиване...

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 07:01 от jalana

# 81
И на мен ми е много притеснено. Аз се стабилизирах вече, утре ми е последният прием на антибиотик. Но за съжаление ще съм на преглед чак на 28 октомври и се моля само да не превъртя до тогава.... Disappointed

# 82
Здравей,
И аз съм с тромбофилия и мъжа ме боцка от положителния тест и плюс сутрин пия натаспин. И аз настинах малко е 4г.с сега съм добре вчера бех на лекар в 5 и 5 г. Видя се сака и жълтото мехурче. След седмица ще хода пак за сърцето. Испих две нощи парацетамол само това каза личната.
Не се притеснявай карай си терапията всичко ще бъде наред, от притеснение нищо няма да помогне.

# 83
Момичета, ще се включа с тъп въпрос като най-възрастна. С какво си помагате като толкова много се притеснявате? Настинки, грип, нищо ново. Всички сме в началото на дългия път към срещата с дечицата си. Ясно е, че много предстои, че има рискове и сие. Вярвайте малко повече както в малките чудеса под сърцата ви, така и че най-доброто ще ви се случи. И да има болка, ако се притеснявате, сякаш няма после да преживявате? Никакъв смисъл няма. Правим всичко, което зависи от нас, вярваме в най-доброто, следим стриктно при лекарите си. И се наслаждаваме на момента, нямаме друго, освен него. Има още толкова месеци приключения!

# 84
Здравейте и от мен! Малко плахо се включвам, но вярвам, че всичко ще е наред и юни месец ще се радваме на здрави бебеца! Учудих се колко момичета тук сме с една съдба - това за мен е трета бременност. Имам една госпожица на 1г и 7м, един мисед април месец, заради ковид и сега пак изкарах някакъв вирус. Опитвам се да съм спокойна, но няма как да няма притеснение, при положение, че знам какво съм преживяла предния път. По календар терминът ми е за 17-ти, но съм с късна овулация и ще се измести с няколко дни. На преглед, колкото и да ми е нетърпеливо, мисля да отида към началото на ноември, за да е сигирно, че може да се чуе сърчицето 🤍. Желая успех и пухкав финал на всички!

# 85
Нямам почти никакви симптоми. Това доста ме тревожи. С първите ми 2 бременностти ми прилошаваше много. 3тата, която беше неуспешна само в началото имах симптоми и после отшумяха. А сега още от началото почти нищо... Леко виене на свят и то много рядко, и по-често пишкам. Само това.. И си мисля че пак няма д се получат нещата и много ме е страх.

Нямам установен проблем, нямам и тромбофилия, но и предния път и сега боледувах и това много ме тревожи. Не знам и аз кк ще издържа до прегледа

# 86
Аз освен леки спазми и болки в кръста, на моменти виене на свят други симптоми нямам.... Което също ме притеснява до някъде.... Днес имах дори огромен прилив на енергия 😄

# 87
Аз имам тромбофолия, но все още не са ми казвали да почвам инжекциите, хубавото е, че спря да ми тече кафяво, гърдите ме болят отстрани само и често пишкам. Да се надявам, да се пооправят нещата, в сряда пак съм на преглед да видим ще го бъде или не...

# 88
Третата ми бременност беше без никакви симптоми за разлика от предишните две, при които ми се гадеше нон стоп до четвърти месец. Това беше и най-леката ми бременност и най-леката ми раждане. При втората ми се гадеше непрекъснато, което уж било признак за добра имплантация, а лежах до 20 седмица с кървене и отлепвания. Не се взирайте в симптомите Hug

# 89

Момичета, тези стойности добре ли са? В сряда пак ще правя..

Общи условия

Активация на акаунт