Термин Юни 2023 💙❤

• 46 568
  • 706
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, всичко е в количеството. Ако не ядете риба по принцип и днес изядете две парчета шаран, нищо няма да се случи. Просто не трябва да се прекалява, както и с всичко друго. И една чаша вино/бира няма да навреди чак толкова. Бъдете щастливи Simple Smile

# 601
Доколкото ми е казвал репродуктивният АГ, никакви големи риби не се препоръчват, в т.ч. и сьомга ми е забранил. Каза малки риби, да не са от развъдник, заради начина на хранене и отглеждане. Купуваме ципура, лаврак, такива, които не се гледат тук, че по развъдниците грижата не е читава откъм захранки...

# 602
С първата бременност бях по-стриктна към храната, докато сега съм решила каквото ми се яде да хапвам. Та в този ред на мисли за днес ще се приготвя шаран, пържен, понеже само така мога да го консумирам.

# 603
Точно шарани, сега често говорят че по това време не са качествени по магазините, все нещо не им е в норма.

Минах БХС и ФМ 💙 може би пак сме с момче (3то!) но много мърдаше бебето и не се видя добре. Всичко е наред с малчо, продължава да върви напред и ми изместиха термина. За мен казаха висок риск от прееклампсия и ще пия аспирин до края. Надявам се да не я развия, ще се пазя колкото мога... Важното сега е че бебето е добре!

# 604
То по това време кое е качествено...
Баба лятото ми напълни торбички с домашен чай и поне това знам, че е хубаво. Другото здраве да е...

Честито синичко, VonBG!

Ние снощи си говорихме за имена и като стигнахме до мъжките и... запецнахме Grinning Решихме да си изчакаме да видим дали има смисъл да се мъчим изобщо или сме готови с женско Joy

Момичета, кой ще прави следващата тема?

# 605
Момичета, имах запек много време и си докарах хемороиди, много е неприятно. Гинеколог дали предписва нещо или трябва гастроентеролог за проблема? Ако някой е имал това и има съвет какво да ползвам, ще съм благодарна.

# 606
Лютиче, много съм съгласна с теб за храната като цяло,а относно новата тема-Давай,в теб ми е надеждата (аз изобщо не знам как и какви се прави)
Между другото и аз днес бях на БХС и РФМ и АГ-то каза че всичко е наред,всичко се развива страхотно,за пол ще говорим следващия път,чакаме само кръвните резултати .Аз все още не мога да възприема,че в мен расте малко човече,макар че леко вече започна да ми проличава,понеже никога не съм имала корем.
То по това време кое е качествено...
Баба лятото ми напълни торбички с домашен чай и поне това знам, че е хубаво. Другото здраве да е...

Честито синичко, VonBG!

Ние снощи си говорихме за имена и като стигнахме до мъжките и... запецнахме Grinning Решихме да си изчакаме да видим дали има смисъл да се мъчим изобщо или сме готови с женско Joy

Момичета, кой ще прави следващата тема?

# 607
Точно шарани, сега често говорят че по това време не са качествени по магазините, все нещо не им е в норма.

Минах БХС и ФМ 💙 може би пак сме с момче (3то!) но много мърдаше бебето и не се видя добре. Всичко е наред с малчо, продължава да върви напред и ми изместиха термина. За мен казаха висок риск от прееклампсия и ще пия аспирин до края. Надявам се да не я развия, ще се пазя колкото мога... Важното сега е че бебето е добре!
Добре дошла в отбора на мъжките мами💙💙💙 и на мен ще ми е трето и пак мъж. Обаче момичета, давайте идеи за имена, защото моите единия е Александър, а другият Янислав, а сега за този малчо не мога да измисля. Само няма да е със " З "

# 608
Като прочетох другите две имена спонтанно ми изникна Константин

Добре дошла в отбора на мъжките мами💙💙💙 и на мен ще ми е трето и пак мъж. Обаче момичета, давайте идеи за имена, защото моите единия е Александър, а другият Янислав, а сега за този малчо не мога да измисля. Само няма да е със " З "

# 609
Димитър и Никола са две имена, които много харесвам, но за съжаление няма как да използвам
Константим е много хубаво предложение, да
Виктор
Йоан
Боян/Борислав

Едит: Мога да се пробвам с новата тема, но ще ми е за първи път и не обещавам много. Който иска, да ми прати на лично информация, която да сложа в първи пост (години на майката, термин, пол на бебето *всичко по желание, разбира се*")

# 610
Аз се чудя за Матей, но мъж ми май не е много сигурен.

# 611
И аз да се включа с имена предложения. Калоян и Петър. Димитър и Николай.

# 612
Аз се чудя за Матей, но мъж ми май не е много сигурен.
Ааа той и моят мъж аз му предлагах като бях с близнаците и той все не, не и не. Александър той го измисли, а Янислав на операционната маса аз 😂😂😂там нямаше избор

# 613
Ние също имаме проблем с мъжкото име. Имахме готово за момиче, но няма да е този път 😄. Мъжката версия обаче не ни харесва, а нямаме много опции. Искаме да го кръстим на баща ми. Аз обичам да си ги кръщавам на някой, не че някой ме е карал. Първият е Георги на единия дядо. Другият дядо се казва Милчо и ако беше момиче сега щеше да е Михаела. Живо и здраво да е, ще го измислим до Юни 😝.

# 614
Еха доста се е раздвижила темата. С женско име и ние сме готови още от предишния път, но с мъжко не. Ще изчакам да се потвърди и тогава ще помислим. Бях си обещала преди въобще да имаме деца, че никога няма да ги кръстя на близки, патриархалният модел на миналите векове ми е доста чужд. Разбира се, всеки е свободен да ги кръсти на когото пожелае.

Helegeth, може би Михаил или не ви допада?

Общи условия

Активация на акаунт