Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 15

• 44 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Радвам се, че при вас се харесват дрехи с коледни мотиви. У нас, ако подаря на някой дори коледни чорапи, ще ме пита, за какво са му. Всички сме толкова практични, че не можем да ги оценим. Виж коледни чинийки, 1-2 броя, покривка или играчки за елхата са добре дошли.

# 541
  • София
Аз вече й подарих коледните чорапи от Пирин хилс и страшно много й харесаха.
Най-късно в четвъртък ще получа и адвент календара от Дъглас, но ще си й го връча на имения ден.
Приготвихме си раниците за пътуването и големи разправии бяха. Щяла да купува подаръци за новите си приятелки, а си натъпкала багаж догоре. Много ми е съобразителна. Joy

# 542
Тонка,
Нищо. Ще им купи по един шоколад и готово. Хем по-евтино, хем малко. Защо си я разубедила, не знам.😜

# 543
Подаръците ще са в твоя багаж Laughing
Видях днес, че Пирин хил ще имат някакво намаление за ЧП
И се сетих, че имаме едина кутия с коледни чорапи, чисто нови от миналата година

# 544
  • София
Моята раница е още по-натъпкана, тъй като и чадър съм сложила плюс несесера с течностите.
Дени, какви шоколади! Grin Трябвало да купи гривна, ключодържател и няколко магнитчета за подаръци. Отделно, нали се сещате - балсами и гланц за устни. Sunglasses
При мен е традиция да си купувам чаша от различните места, които посещаваме, и дано да успея да я натикам някак.

# 545
  • Deutschland/HE
Тонка, запази си чашата от някой от Коледните базари. Ние имаме три или четири различни от Виена, много са красиви.

# 546
Съобразителна е много 😊
Ще се научи като види, че няма да има място.

Аз й взех Адвент с козметика, защото тези с гримове бяха доста обикновени и гримовете бяха постни отвсякъде. Ще го започне на 1ви, а го видя още като пристигна.

# 547
  • София
Колибри, ама тези чаши кой знае през колко хора ще са минали. Иначе ми мина през ума... може и така да направя, стига да не намеря кусур.

# 548
  • Deutschland/HE
Е те ги мият, после и ти ще си я измиеш. Това е чудесен спомен.

# 549
Тонка,
Аз на всички фестове, винарски изложения и коледни базари тук в Немско от чашите им пия, то е като в ресторант. Мият ги на място, оборудвани са с всичко необходимо.

# 550
Дъщеря ми има Облака (Cloud) на Ариана Гранде и си го харесва. Смея да призная, че на мен ми харесва дори и върху мен. Съвсем истински парфюм си е - разгръща се с времето, траен е. Но ако питам дъщеря ми какъв парфюм иска, ще избере някакво Дейзи.
Какви са тези Дейзита?

# 551
Може би тези на Марк Якобс

# 552
Да, за парфюмите на Marc Jacobs (Джейкъбс е при нас) става въпрос, като към серията Daisy слагам всичко негово в тумбест флакон, вкл. и Perfect, и Dot.

# 553
  • София
И аз съм фенка на събирането на чаши от различни места. Прекрасен спомен ми е. ММ пък събира съитветно халби за бира. Relaxed
Аз още нямам никаква идея за коледни подаръци. Така ме е налегнала работа и разни други лични ангажименти...

# 554
Здравейте, дами! Записвам се в темата с моята дъщеря на 13 г. И аз все още не съм измислила коледните подаръци. Единственото, което съм взела е комплект за правене на къща от бисквитки.

Общи условия

Активация на акаунт