Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 15

• 44 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
И аз за бижута си помислих. Дъщеря ми иска обици, но и на гривни се радва

# 526
  • София
Благодаря, Мьоз, ще погледна сетовете на Ариана Гранде, че моята дъщеря й е фенка.

Бижутата винаги стоят на дневен ред, в случай, че не мога да измисля нещо друго. Blush

Като резервен план съм оставила нов смарт часовник.

# 527
Допълнението към по-големия подарък за нашата мома е новия диск на Тейлър Суифт, че е фенка, както може да се предполага за 12-годишни.

# 528
И аз съм в сериозно чудене за коледните подаръци.
Онзи ден получих просветление, дали да не подаря на щерката хубава постелка за спорт. Rolling Eyes То реално тази, която харесах, се води за йога, но тъй като имам същата, но различен дизайн, смело мога да твърдя, че е по- скоро универсална. В момента дъщеря ни ползва моя "стара", така че се надявам да й хареса; още повече, че има и калъф към нея включен. И за някакъв комплект ръчно изработени бутикови сапунчета може би ще се разтърся.
Скрит текст:
За брат й пък грам идея нямам! По едно време искаше сам да си сглоби компютър, ама май това вече е в миналото...
Иначе, ако ги пита моичките човек- нищо не искат, всичко си имали... ама така въобще не ни помагат! Пари отдавна не искат да им даваме (по тяхна си инициатива ни ги връщат обратно), там си имаме други договорки с тях.

# 529
  • София
Не открих сет с мостри на Гранде-то, но за сметка на това поръчах адвент календар с гримове на Дъглас за имения ден на Кати.

# 530
Тази година планираните подаръци у нас са: тротинетка, каска, безжични големи слушалки, две книги, нова ел. четка за зъби и маратонки ( това между НГ и РД, които са много близко).

# 531
Не открих сет с мостри на Гранде-то, но за сметка на това поръчах адвент календар с гримове на Дъглас за имения ден на Кати.
Не сет с мостри, имах предвид такива сетове
https://www.notino.de/ariana-grande/moonlight-geschenkset-i-fuer-damen/
https://www.notino.de/ariana-grande/thank-u-next-geschenkset-i-fuer-damen/
https://www.notino.de/ariana-grande/sweet-like-candy-geschenkset-fuer-damen/

О, поправям се, имало сетове с мостри на нейни парфюми, но са изчерпани навсякъде.

Кой от парфюмите на Ариана Гранде не е сладникав и тежък?

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 12:00 от Mößbauer-Effekt

# 532
  • София
Аха, ясно. Благодаря!
След поръчания адвент календар мисля, че парфюмите ще й дойдат много.
Засега оставам на вариант бижу или часовник.

# 533
Нашата дъщеря не иска нищо друго освен слушалки, лаптоп или телефон.
Козметика и дезодоранти ( не е по парфюмите много) й се вземат постоянно, като свършат.

Взех и много хубав адвент календар ( за тийнове с грим и козметика имаше много ограничен избор).

# 534
Кой от парфюмите на Ариана Гранде не е сладникав и тежък?
[/quote]

И аз се интересувам за парфюм на Ариана Гранде- включен е в коледния й списък с желания Simple Smile
А и тя не знае точно кой иска.
Миналата седмица направи коледния списък - за да няма недоразумения.

# 535
Дъщеря ми има Облака (Cloud) на Ариана Гранде и си го харесва. Смея да призная, че на мен ми харесва дори и върху мен. Съвсем истински парфюм си е - разгръща се с времето, траен е. Но ако питам дъщеря ми какъв парфюм иска, ще избере някакво Дейзи.

# 536
Дъщеря ми иска барбарон и огледало в цял ръст за Коледа. Поръчах и маратонки за пролетта от нас. Хареса и един от парфюмите ми и мисля да и взема като изненада под елхата. Зариби се с поредицата за Шерлок Холмс и поръчах детския вариант за дребни подаръци от роднини. На 11 и половина е.

# 537
  • Пловдив
На моята дъщеря поръчах гланц, спирала и несесер на Диор от Прити шоп. Бяха намалени с 40%. Освен това съм й приготвила мини спирала,мини кабуки четка и много нежно мини червило на YSL. Тя си искаше тези подаръци и ще се комбинираме с баба й и леля й.
Отделно й взехме Лего Техникс -тя ходеше на роботика преди време и там работеха с тази серия.

# 538
Споделете наборките какви Адвенти харесват?

# 539
Миналата година купих адвент календар с обеци и други бижута на Коледна тематика от Кроп или Хаус. Много го хареса.
Тонка, кутия на Гудбокс съм подарявала, но бях видяла какво има вътре предварително. Също я хареса, а козметиката беше био и използваема. Другото вътре беше бисквитка, чай.
Пирин Хил имат кутия с Коледни чорапи. При нас вече са смесени и се носят винаги различни, но това е друг въпрос.
Коледна пижама, Коледен пухен комплект от полар също са от харесваните подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт