СЕДМИ клас започна ударно

• 50 082
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Та в тази връзка не знам как имат статисика,като не всички деца са минали ПИ.
Може би по БЕЛ са минали вече всички и от там имат статистика за този предмет.
По МАТ все още нямам резултати, но тя се яви седмица след БЕЛ на математика. А и там резултати не ме интересуват особено, защото задачите ги прегледахме и решихме вкъщи.

Имаше камарка с десетина работи по БЕЛ  днес в офиса на Гурко непроверени, а и момичето там каза, че само проверените до момента са на Дондуков, ако нямам мейл, значи още не е проверена работа. Та оттам се замисих. Иначе да, по БЕЛ последните дати бяха на 13.11,трябва да са минали всички деца.

# 556
  • Sofia
Здравейте!
Някой има ли отговорите на тестовете от следния сборник:

Подарили са ни ги и не знам дали оригинално са без отговори или на предходната ползвателка са ѝ ги откъснали Simple Smile За съжаление, никак не съм убедена в моите знания по БЕЛ, за да съм сигурна, че не обърквам детето.
Ще съм благодарна, ако някой ми ги изпрати.
Няма отговори, а само листове за попълване при решаването.

# 557
Не знам, но ми се струва, че все за 3 седмици би трябвало да успеят да проверят тестовете. В крайна сметка, като нямат капацитет, да не се захващат с толкова дати и деца. Изобщо съм крайно разочарована от тази школа- едни пари на вятъра. Ако Веди не ни бяха подвели началото на годината, щях да имам време да ги проуча и да си спестя тези разочарования и на мен, и на детето.

# 558
Веди вече са присъствено, явно наистина е било по независещи от тях причини.

# 559
  • София
Дъщеря ми също беше на пробен по БЕЛ на 01.11 в НПМГ. Не съм получила е-мейл с резултати. Нямам обяснение, но ми се струва много непрофесионално.
Тези, които имате резултати, децата ви посещават ли курсове в Междучасие?

# 560
Не, дори не сме от Сф, но вчера ги получих.

# 561
И Ели не е към школата.На 6,11 беше тя на БЕЛ.Да не са в спам мейлите?

Мен пък ми се видяха много организирани.Късно в събота им писах мейл,че на другия ден няма да може присъства детето на ПИ и помолих да я премесетят за днес на Гурко.Бях издирила и телефон,но реших,че ще звъня в неделя сутринта,в по-нормално време.Нямаше нужда,още в 8,30 в неделя, ми бяха отговорили,че няма проблем и ще я чакат днес, в  избраното от мен място и време.
Нямам наблюдения иначе как са им нещата в школата.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 18:57 от silvery

# 562
Веди вече са присъствено. Но никой септември не ни каза, че изобщо има подобна възможност. Даже категорично казаха, че ще са онлайн и затова се отписахме. Сега ходи на частни уроци и съм суупер доволна. От Междучасие оставих само математика засега, ноо може би и нея ще отпиша. Аз не съм вярвала, че може да са толкова зле. Домашни не се проверяват, обратна връзка никаква, пълна 0 за изминалите близо 3 месеца.

# 563
Дъщеря ми също беше на пробен по БЕЛ на 01.11 в НПМГ. Не съм получила е-мейл с резултати. Нямам обяснение, но ми се струва много непрофесионално.
Моето не посещава курсовете им, беше на 06.11. на БЕЛ в НПМГ и сме с мейл с резултатите от вчера.

# 564
  • София
Eлена също не е към Междучасие. Нямам оплакване от скоростта на проверка на теста.
Каките бяха в Междучасие преди три години по БЕЛ. Бяха си много доволни от учителя и при тях нямаше забавяне също с тестовете. Проблемите бяха основно при по-натоварените и известни учители по мое мнение.
За математиката нямам отзиви, и трите не са ходили на курсове.

# 565
  • София
Ще изчакам и утре и ако няма мейл с резултати ще им се обадя.

# 566
  • София
Имам мейл.
Противно на тревогите ми не е с двойки, прехвърлено в оценка пише 4, колкото и очаквах, даже малко е надхвърлил очакванията ми, защото според мен не учи достатъчно... Ама каквото си направи, такова ще е, аз вместо него не мога да уча.

За протокола, ходи на БЕЛ в Междучасие. По МАТ е с учител от пролетта и понеже има подобрение, реших да не рискувам с курс.
По БЕЛ пробното явяване си е част от самия курс, аз само доплатих за МАТ. Нямам забележки и сериозни претенции по организацията.

# 567
  • Sofia, Bulgaria
Дъщеря ми ходи на курс по БЕЛ в "Междучасие". Още миналата седмица им казаха резултатите, а онзи ден са ми изпратили мейл. На 1 ноември беше на пробното. Има 82 точки, като на първата част се е представила по-слабо. Преразказът и бил много добър. Доволна съм като за първи опит без особена подготовка.
 С този изпит при нас всичко беше както трябва и ми направи добро впечатление, че дават възможност да се явиш на различни дати и места. Преди това още при записването имаха някои организационни пропуски (не получих линк за първата родителска среща и съответно не присъствах).

# 568
  • София
Моят не ходи в Междучасие, на двама мои колеги ходят, нямат мейл, но едното дете си е получило теста по БЕЛ от госпожата им, по МАТ не ходи на курс, но няма мейл с резултати.

Аз им писах онзи ден с молба да видя писанията, вчера звънях и ми затвориха.., ще изчакам още ден два.

# 569
Ако това е теста, който беше пуснат в темата, може ли някой да даде верните отговори и точкуването.
Детето го направи, проверих го, но и аз имам съмнения на няколко въпроса. А и искам да сметна колко точки има без преразказа.

Общи условия

Активация на акаунт