СЕДМИ клас започна ударно

• 50 092
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, главата си залагам, че са объркали и всички сме получили един и същи мейл.
Моят син има абсолютно същите точки като вашите деца. Той доста се учуди, а 34 на преразказа е твърде висок резултат за него. Аз им написах един мейл още като видях резултата, съветвам ви и вие да направите същото.
Лятото също ги бяха объркали, но тогава ги имах от госпожата преди да ги пуснат по мейла.

Сега видях пак - може би снощи да съм се объркала, стори ми се, че няколко деца имат абсолютно еднакъв резултат, а сега виждам, че е само едно, но ще кажа, ако ми реагират на мейла.
Но се възмутих на пълния член: - среден резултат от изпитът - 67/100 т.

Усмихнат ден ви желая!

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 08:44 от Сънчо

# 541
При нас преразказът е с 27 точки, не е същият резултат, около средния сме.

# 542
  • на Мелмак
И моят син беше на ПИ. Проблема е, че в Междучасие са напред с материала. Резултата му не е ок, очаквано. Но аз съм го записала заради самото явяване, да свикне. Има едно притеснение у него, което трябва да борим. Ще го записвам и по нататък, заради самия изпит.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 06:17 от etty775

# 543
  • София
Междучасие имаха няколко дати, да вметна само... Аз май още чакам...

# 544
  • у дома
След като има най+висок,най- нисък и средни резултати би трябвало всичко да е проверено.

# 545
  • София
И според мен са проверени всички, моят син беше на девети ноември, бил е самичък, в офиса им на Дондуков.

# 546
Синът ми беше на 01.11 в НПМГ и още няма резултат.

# 547
  • София
Синът ми беше на 01.11 в НПМГ и още няма резултат.
Е това не мога да разбера - и на мой колега детето беше отдавна на изпит, също няма мейл.
Би трябвало наведнъж на всички да ги пуснат, но може и да не е автоматизирано и да е времеемко.

# 548
На 6.11 беше девойката, имам мейл аз. 30т на преразказа, много ми се видяха, при положение,че не и е стигнало времето, понеже е писала чернова и изобщо не е проверявала правопис.
Има ли начин, да се видят преразказа и тезата? Излиза,че на тезата са и дали 6т,което също ме учудва.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 13:21 от silvery

# 549
Здравейте!
Някой има ли отговорите на тестовете от следния сборник:

Подарили са ни ги и не знам дали оригинално са без отговори или на предходната ползвателка са ѝ ги откъснали Simple Smile За съжаление, никак не съм убедена в моите знания по БЕЛ, за да съм сигурна, че не обърквам детето.
Ще съм благодарна, ако някой ми ги изпрати.

# 550
Сега минах да оставя Ели на ПИ по Мат.Трябваше да тази неделя,но нямаше възможност да отиде,в събота късно вечерта им писах,без проблем я преместиха за предпочитаната от мен  локация и час на резервната дата.Та в тази връзка не знам как имат статисика,като не всички деца са минали ПИ.
Иначе ги попитах мога ли да и видя работа по БЕЛ,казаха,че след получаване на мейл с резултати,работата и ще бъде в офиса им на Дондуков.Ще изчакам и резултата по МАТ и ще отида да ги взема и двете заедно.Работоте на всички деца ще са там,та които иска,може да отиде да си ви получи.Само забравих да питам за работното време там...

# 551
  • София
Та в тази връзка не знам как имат статисика,като не всички деца са минали ПИ.
Може би по БЕЛ са минали вече всички и от там имат статистика за този предмет.
По МАТ все още нямам резултати, но тя се яви седмица след БЕЛ на математика. А и там резултати не ме интересуват особено, защото задачите ги прегледахме и решихме вкъщи.

# 552
Някой може ли да ми даде задачите? Моят син не ги е запазил.

# 553
Малко ми се виждат 213 явили се по БЕЛ. Предвид, че бяха толкова много дати и локации. При всички, които са получили резултати ли е еднаква бройката и статистиката. Моят се явявя по БЕЛ тази неделя, супер бързо ми се вижда за резултати.

# 554
  • Пловдив

Между другото имам и задачите по математика, там се е издънила доста сериозно на втори модул. Вчера ги решаваха с баща и вкъщи. Сега ще гледам да наблегнем на текстовите задачи и задачите по формат за втори модул и последните на първи модул.
Ако искате, мога да сканирам и задачите по математика и да ги кача в гугъл драйв.

Аз бих била благодарна. Ако може.
Дъщеря ми не посещава допълнително МАТ никъде, няма си и учител. Ще разчитаме на училището.
Затова бих се радвала да я проверя със знанията до момента.
Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт