СЕДМИ клас започна ударно

• 50 113
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, дали има яснота кога ще става записването след първо класиране за другата година. Търсих из интернет пространството, но нещо не намирам освен датите за изпити. Иска ми се едно моренце да планираме отсега и се чудя кога е удачно 😁

# 526
Записване на приетите ученици на първи етап
на класиране или подаване на заявление за
участие във втори етап на класиране
13 – 17 юли 2023 г.
https://www.mon.bg/upload/32931/zap4061_priem-23-24_01092022.pdf

# 527
13 – 17 юли 2023 г.
Благодаря много, Дидева. Уж гледах в сайта на МОН 😀 Значи в началото на юли  може да действаме

# 528
13 – 17 юли 2023 г.

Дидева, това със задна дата ги го издадоха или се сетиха да го качат тия дни?
Просто нямам думи за МОН-ската глупост.

# 529
  • София
Аз даже се чудя нещо от 30.06 до 07.07 ...
Друга година все почиваме края на май, началото на юни... и сега много се двоумя ..а ранните резервации текат.

# 530
hris.g ние резервираме обикновено края на юни и ги освобождавам една седмица по семейни причини, обаче сега не смея, а и двамата искат да са тук на завършването на класовете им. Вероятно ще запазим някъде от около втори юли. И без това онлайн се подреждат желанията Simple Smile
Моят син нещо се е засилил напоследък и през три дни изкарва по някоя шестица за активно участие. От друга страна на тестове все нещо не му достига. Бърза постоянно и не чете условията. И по БЕЛ е същата работа. Все говоря, ама...
Успокоявам се, че още има време 😀

# 531
  • София
Katnis, аз не знаех, че онлайн се редят желанията... с каката преди 9 г пишехме едни дълги фермани желания Disappointed Relieved   
аз също освобождавам една седмица по семейни причини.
Сега гледах, че седмицата от 19.05 е с  много почивни дни, обаче моят какъвто е...много трудно се организира...отиде ли една седмица на почивка - после много трудно ще го натегна, ще се отпусне и никаква концентрация...
Ядосвах се миналия ден - от домашното по математика - всяка задача щеше да сгреши ако не бях до него...от недоглеждане - пише -, на долния ред +.... на едната задача 2х....отдолу се преписва само х...... ужас е

Май, наистина от 30.06 ще гледам нещо. Много благодаря за инфото

# 532
  • на Мелмак
Аз резервирах за м. Август.
Преди две години с каката също. Даже бях предвидила половината Юли да е зает. Но тя изкара висок бал и всичко приключи на първо класиране.
При мен организацията с пътуването е сложна, а и често ходим някъде за 2-4 дни. И нашият малко се позасили, дано, че началото беше трагикомично. Sunglasses

# 533
  • София
Има резултати от пробният изпит в междучасие по БЕЛ.
Изключително съм доволна, не очаквах толкова точки, особено на преразказа. За пръв път прави преразказ реално, който да се оцени. Лятото направи няколко вкъщи, където Николета и ги провери и и даде насоки и това е. В училище май има 1-2 макс дотук проверени.
На първи модул има 53/65 т., на втори модул има 34/35 т. Общо 87/100 т.
Кратка статистика:
- среден резултат от изпитът - 67/100 т.
- най-нисък резултат - 11/100 т.
- най-висок резултат - 94/100 т.
Между другото имам и задачите по математика, там се е издънила доста сериозно на втори модул. Вчера ги решаваха с баща и вкъщи. Сега ще гледам да наблегнем на текстовите задачи и задачите по формат за втори модул и последните на първи модул.
Ако искате, мога да сканирам и задачите по математика и да ги кача в гугъл драйв.

# 534
И аз съм много доволна от резултата от първия ПИ по БЕЛ в Междучасие, особено от преразказа, за който не й е стигнало времето за проверка.
На математиката не е решила едното подусловие на текстовата задача. Чакам с нетърпение резултата от МАТ.

# 535
  • София
Добавям само общата бройка на явилите се деца по БЕЛ в Междучасие - 213.

# 536
  • София
При моята е подобно на Елена- 54/ 65 и 32/35,  общо 86/100т. Доволна съм, особено като за първо явяване. Проверявахме отговорите и май на тезата са ѝ взели 4т, което ми се вижда много и ще трябва да работи по този въпрос.

# 537
  • София
А как разбрахте резултатите? На електронната пощата ли ги пращат?

# 538
  • София
Да, изпратиха ми мейл.

# 539
И аз това щях да попитам. Аз  на пощата нямам нищо..

Общи условия

Активация на акаунт