🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 681
  • 842
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Според мен монтажът може и да не е приключил окончателно. При положение, че всичко е снимано, има вероятност да монтират спрямо нагласите на зрителите. Т.е. къщата е построена, но обзавеждането и декорацията е оставена за накрая и за почти последния момент.

# 166
  • Вестерос
Монтажът не е приключил и според мен, така че има шанс да дават повече от гласуването.

Аз снощи изтървах малко от епизода- какви са им седмичните задачи?

# 167
  • София
* Да се изгради заден егрек за паша за животните
* Да се изградят две стени на къщите с отвори за прозорци
* Затваряне на пространството под къщите с ОСБ
* Почистване и лакиране на пода в къщите
* Изграждане на покрив в склада и покриването му с воали
* Забиване на колци за доматите
* Направа на оплетки за краставиците
* Нова партида млечни продукти
* Да се приготви телешки костен бульон

# 168
Добър ход на Мажена със спасяването на Аксения. Така си гарантира женската коалиция, обърка сметките на мъжката част, спечели си аплодисменти от старите и благодарността на Акси, което трябва да гарантира лоялността и през седмицата. Да видим, колко трайно ще е всичко това.
Изненадах се, че новите мъже отново искаха да гласуват за Акси. Но вярвам, че и половината жени щяха да го направят, ако не беше въпрос на оцеляване на тяхното съсловие. Разбирам ги всичките.

Нещо не ми харесва в решението на Веселка да изпрати Нина за ратай, пък даже и в това да даде имунитет на Чавдар. Един от най- силните имунизиран, а една от най- слабите- на пангара. Нямам против, всеки да си играе играта както намери за удобно, както и не мисля, че силните трябва да отнасят всичко, а пък и Нина не ми е от симпатичните, но ми се стори малко подло. Тя, реално имаше избор между Дидо, Гуспата, Альона и Нина. Мотивите да избереш някой от първите трима са доста силни, особено като се има предвид, че Альона отдавна изяви желание, но тя избра Нина с думите- "няма да се обяснявам". Мога да разбера недоволството на Нина, но от друга страна трябва да е доволна, че ще може да си избере противник, ако отиде на дуел. Не е малко.

Ако Гуспата е въртял агитки тайно си е негово право. Това, че правилата го позволяват не значи, че трябва да бие барабана всеки път, когато иска да обсъди нещо по стратегията. Нямам проблем с това.

Мисля, че новите ще вземат своята първа седмична победа.  Ако те избират дуелист ще е Радо, ако старите се домогнат до това право, ще изберат Нина. Не мисля, че ще рискуват да си тръгне някой от тях.

# 169
  • Велико Търново
Бети каза, че правят био телешки костен бульон (от който донесе и на фермерите - да знаят какво се иска от тях), който се използвал и за лекарство. За първи път чувам, че и такова имало. Надзърнах и в сайта им, хич не са евтини продуктите, които предлагат. Описани са качествата на бульона (виж скрития текст). Отделно, че и на други места го обявяват за "супер храна".
Скрит текст:
Твърди се, че помага при редица заболявания - ракови, автоимунни, анемия, коксартроза, гонартроза, нарушена функция на щитовидната жлеза, счупвания, др. Поради изключително високото си съдържание на колаген се използва и за забавяне  признаците на стареене. Подходящ е за захранване на бебета, бременни жени и кърмачки поради високото си съдържание на минерали, витамини от групата В, особено витамин В3 (8164,38 микро грама/кг) и  микроелементи като: желязо, калций, магнезий и др.

ПП/ Досмеша ме на последното изречение - звучи ми сякаш бременните и кърмачките също се захранват. Satisfied

# 170
Ако ИЗОБЩО РАДО отиде на дуел за да се докаже на свойте фермери може да дръпне Чавдар или Яни или Финци даже. Той няма да дръпне нито Дидо нито Гуспата. Поне така си мисля. Ще си избере слаби според него.

# 171
На мен ми харесват Нина и Елена. Изглеждат мили, разумни и сръчни. Не много от останалите съфермери могат да се похвалят със същото.
На предишната анкета и аз познах. За пръв път ми се случва. Simple Smile

Аз мисля, че Радо ще е дуелист. Ако си избере Яни, по-вероятно ще загуби. Всъщност Яни прави впечатление на по-възрастен отколкото е. Не бих предположила, че е на 33.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 16:46 от Alucard

# 172
И аз харесвам Елена.

# 173
Това с ,,проповедта ,,на Бети беше прекалено.Абсурдно е да казваш,че има хора които не искат деца от егоизъм.Предпочитали да отидат на пица,на круиз и дрън,дрън..... Радвам се,че има голямо семейство,но както се казва ,, всеки знае,къде го стяга обувката,,Навлиза в личното пространство на доста хора,които бленуват за детенце И Иван и Андрей по добре да спрат с тяхните житейски уроци.И те не са пример за подражание.

# 174
Тази тема с децата е нож с две остриета. Бети вчера и на мен не ми хареса.

# 175
  • Вестерос
+на пица и круиз и с деца може да се ходи..

# 176
Ох, БоУже... Хепи Ванче official... звиздъ! Wear Crown

# 177
Той и Радо е така Grinning Grinning

# 178
  • Другата България
Скрит текст:
Не им знам драмата, на Финци и жена, но щом се зачекне, то видиш ли мисленето е все в посока ТОЙ е отнел жената на приятеля си. А дали дамата не е била инициатор на любовния плам? Тяхна си работа, но както се разбира доста години са заедно и дете имат, явно е голяма любов не грешка-забежка.

Епизода беше слаб. Аз тото няма да пускам, че очевидните избори ми се струваха твърде очевидни. Искам да излъчват доводите на всеки участник относно номинациите за ратай.

На Иван-Евгени-Радо им пожелавам едно дълго и здраво мъжко приятелство във времето след Фермата!
Ваня участвала ли е в Максимала на Гуспата?
Скрит текст:
Щото според Альона били близки. Ваня и нейните 6-ца се събират при Андрей, май и други бивши фермери са присъствали
Да. В този, който започна в неделя. И на първата игра се представи доста добре.
Има и други участници от различни сезони на “Фермата“, както и от ИВ, Сървайвър и Емо от “Къртицата“.
А първата женска игра я спечели......Силвия от сезон две на “Фермата“, много силна заявка даде.

Не успях да изгледам епизода, но благодарение на вас разбрах какво е станало.
Както и предположих, Акси ще поостане, и по-добре, за да позволи на Камелия да се разкрие докрай и да си хваща пътя за САЩ. Този Иван на мен ми е по-антипатичен и от Радо, а доколкото схванах, и двамата не блестят особено и интелектуално. При новите мъжкия каст тази година е потресаващо зле, много потресаващо. Защото на мен и Калин ми е противен с фиксацията по Яни и това его до небесата.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 17:36 от Merri_An

# 179
Ахахах, Ицето и той! Абе офишъл, до офишъл…😀😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт