🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 532
  • 842
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Познавам хора от Асеновград, ходили сме в комплекса в Червен и изобщо в региона няколко пъти. Даже на място не съм го чувала.

# 601
  • Асеновград
Познавам хора от Асеновград, ходили сме в комплекса в Червен и изобщо в региона няколко пъти. Даже на място не съм го чувала.

На Ко имаме си диалекта , да говорим по мЬеко, но пак казвам , не винаги .

# 602
  • Велико Търново
Във ФБ попаднах преди малко на снимки от наказанието на Гуспата и се сетих, че пропуснах да напиша нещо. Евгени явно голямо доверие му е имал, щом остави прическата си в ръцете му, докато върти педалите. А иначе ми изглежда доста суетен - не позволи на Яни да направи "прехода". Явно Гуспата си е майстор, дори качен на велоергометър. Grinning

# 603
Очаквам оспорван дуел, в който за първи път през сезона ще се изиграят всички игри.
За Дидо съм, но мисля, че Радо има огромни шансове да го победи.
Веселка се справи много добре с фермерството си, а Мажена слабо. Така и гласувах в анкетата.

50км на 7+ трудност е мъка

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 15:29 от Bengun

# 604
Да се надявам Гуспата да няма усложнения от това меко казано тъпо наказание от продукцията. По-принцип това кой е най-малко работлив е меко казано отвратително.

# 605

Веселка се справи много добре с фермерството си, а Мажена слабо. Така и гласувах в анкетата.

Това е и моята оценка.
Интересно, ако Мажена беше избрала Акси за временен ратай, как щяха да процедират предвид размяната на отбори. За мен беше изненада да не видя, нито Ванчето, нито Аксения с наказание за най- пасивен фермер през седмицата. И двете имаха потенциал да спечелят този приз. Дали Веселка и Мажена бяха предупредени от продукцията за размяната..?

Веселка избра Гуспата и беше ясно, че го прави, защото той ще приеме наказанието без фасони, но Мажена...
Още не проумявам как сърце и даде да посочи Радо след всичко което се случи. Дори и да не е доволна от работата му, той е човека в момента, на когото целия отбор залага за първа победа. Да натегнеш допълнително напрежението над него си беше малоумно решение. С право мъжете реагираха, та чак и Евгени се изказа разпалено.

За момента Мажена ми е най- слабия участник от двата отбора и не говоря само за физически данни.

# 606
Дидо не е прав в едно. Радо е баскетболист, доколкото знам титуляр и капитан, т.е. играе едно 35 минути в мачовете си, което няма как да не изисква въздух и тренираност. Ротацията у нас е от 5+2, та...да не се надява на много. По-скоро да се надява Радослав да не е тренирал преди това резане, цепене и т.н.

# 607
  • Буркина Фасо
Дидо не е прав в едно. Радо е баскетболист, доколкото знам титуляр и капитан, т.е. играе едно 35 минути в мачовете си, което няма как да не изисква въздух и тренираност. Ротацията у нас е от 5+2, та...да не се надява на много. По-скоро да се надява Радослав да не е тренирал преди това резане, цепене и т.н.
като се знае, че четвъртините в баскетбола са по 10 мин.  надали Радо е титуляр за 35 мин.
отделно от това имат и почивки, а пък и по време на играта докато едните са напред, защитата може да си отдъхне.
надали по време на игрите във Фермата той ще си позволи лукса да поотпочине малко. той пие (а може би и пуши) - въздух няма да му достига. а за рязане и цепене си требе чалъм, а не сила. Smiley

# 608
Мажена, ах Мажена за чий участва в предаването? Прилича ми на селски бригадир с тефтера: ти това направи, ти онова. С белите екипчета тресе мазнотийките си и  единственото, което върши е да снове ха насам, ха натам. Нещо не мога да я дишам. Да правят дуел с нея и адио рио.

# 609
  • Sunshine state
Аз пък гласувах, че Мажена се е справила добре, понеже и оценката им беше хубава от наставника. Не мисля, че чак толкова зле се представи, колкото и да я очерняха от нейния отбор. Не направи скандали при все, че Радо беше гола вода като ратай, нито повиши тон. Всичко спокойно си мина. При тях просто тряжва да има жертва, иначе няма как да спят спокойно. На мен Радо не ми се вижда чак толкова силен. Дано е така.

# 610
И аз ѝ сложих такава оценка. В момента съотборниците ѝ я изкараха черна, понеже трябва да се подмажат на Радо. Нали искат някой от тях да е фермер. Wink

# 611
Старите си заслужават Аксения, защото даваха много акъл, а Кукуто си заслужава новите, които няма да я носят на ръце, както си го представя. Те са дори по-нахъсани от старите.
Аксения снощи ме накара да се смея с глас и сълзи - гримчета, прически и любимото ми “гримирване”. Тая жена в главата има само бръмбари. Все едно е на 15.
Надявам се Дидо да победи. Харесва ми, нормален, разбран човек, който умее да погасява напрежението. Радко е на акъла на Аксения, мен ако питат.

# 612
А пък Аксения е по-хубава без грим. Wink Да ѝ се чуди човек. 😄

# 613
  • Sunshine state
Радо е по-зле в акъла от Аксения, ако питаш мен. Много неадекватен на моменти и супер първичен.

# 614
Не ми допада Мажена. Виждаше колко е зле Ради и какво прави , вместо да скокне и изфичка набързо от сцената го насърчаваше- А сега и Патенцата , да не ги пропусне и тях . За нея е супер да има по-мразени в отбора преди да зачукат нея именно. С ролята на добро мамче , не се справя , така, че е излишна по всеки параграф. Сама си вкара автогола с Аксения- ако не и беше показала явно, че не е издържала изпита и се връща в пандиза , Аксения можеше и да не побегне към другото племе ..опа отбор . Ако изгори и Радо (ха дано стискам много палци за Дидо) , вече тя е следващият дуелист категорично. Не за знам за тази битка, но най-много искам Простото селянче, да отстрани Имперските американски сили в битка, там най-много ще викам

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 17:55 от AuroraBB

Общи условия

Активация на акаунт