🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 298
  • 842
  •   1
Отговори
# 780
Тези с гъбите на луд късмет ги познавам. 😁

# 781
  • earth
Имаше един много лесен въпрос от алманаха днес, който не иска четене, а елементарни знания по химия - кой елемент липсва в минералната вода. Един от изброените беше инертен газ.

ПП Но забеляхте ли, че на другия въпрос за минерална вода - на кой елемент е богата, Радо отговори стронций, което беше умно. Той очевидно нямаше никаква идея, но може би си спомни стронций от предишния въпрос за минерална вода и затова го избра.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 00:46 от morisay

# 782
Това е доста добра логика!

# 783
За целта първо трябва да се знае какво е това животно инертен газ.

# 784
Да   за аргона беше очевидно. но нито един от другите въпроси не беше лесен.

# 785
  • earth
За четите беше също лесен.

# 786
При единия за гъбите можеше по метода на изключване да се стигне до верния отговор.

# 787
Явно 80-90% от новия алманах е за гъби 😅 подозирам, че това ще е най-слабо купуваният алманах (да не кажа, че не виждам кой би го купил, честно казано).

# 788
Ако беше/е на тема как се разпознават гъби, аз бих си го взела.

# 789
  • Sunshine state
Абе верно и ние с мъжът ми се чудим какво им стана с тия гъби. То всеки въпрос е с някакви гъби.И на нас не са ни интересни. Сега пък и за минералната вода.. 🤣 Като питаха на какво миришела и първото, дето ми дойде на акъла беше на развалени яйца, ама .. 😂

# 790
  • USA
Алманах за гъби и минерална вода.Гледах дуела до въпросите от Алманаха и след това се отказах.

Много са ми забавни Продукцията. Дават алкохол на гладни и изморени хора с цел сеир(защото поне един ще се напие),а после го играят ощипани Госпожички с наказания и размахвания на пръстите как не се прави.
Радо се изложи и това им беше добре дошло,иначе защо ще показват сцените с животните многократно и да ни занимават с на Радо наказанията в 2-3 поредни епизода?! Телевизионни номера.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 05:14 от Adoralova

# 791
  • earth
Аз се чудех дали някой ще отговори развалени яйца и дали ще го приемат за верен (би трябвало). С този въпрос стават 3 лесни въпроса.

# 792
  • София
Пуснах нова анкета!

Изгледах дуела. УАУ! С много смесени чувства съм. Много ме е яд, много. Отдавна не бях преживявал така дуел. Може би от онази вече станала легендарна загуба на Ангел от Калоян в сезон 6.
За малко да получим една от най-великите и неочаквани обръщалки в историята, но уви...
Уви, това е един от онези мигове (и в спорта ги има), за които ще се носят всякакви легенди и хипотези, какво се случи, какво се обърка, но истината може да я каже само и единствено Дидо и никой друг. Но той ще я каже пред жена си, а не в медийното пространство. За мен поведението на Дидо след 2:0 бе необяснимо, направо безумно. Все едно изпадна в състояние на някакъв амок?! Изгуби всякаква връзка с кораба майка, а Дидо винаги е бил много мислещ на Арената играч. Още когато редяха точките с Гуспата си виках, сложете тук 5 точки, сложете тук 5 точки. Е, сложиха ама...... Нямам думи, оффф. Не знам хора.
Болката в реброто сигурно е била много силна. Представете си с тази болка да играеш още цели 4 игри и с това дърпане накрая, когато всеки мускул е на макс впрегнат е още по-зле. То хубаво адреналин, ама какво правим след дуела? Дали е усещал нещо и си е казал, не искам повече, стига. Или има нещо свързано с евентуални музикални ангажименти. Или просто няма нищо и Радо си го победи както си трябва. Нямам идея, не знам.
В никакъв случай не искам да омаловажавам победата на Радо. Много е силен, ама много. Ама много! Херкулесова сила направо. НО, видя се, че това във Фермата не е достатъчно, защото няма уменията да кове. Няма и правилна техника на сечене. Само че ако остане малко по-дълго във Фермата и се научи на тези неща, ще е много трудно да го бие някой. Разбира се зависи и от игрите, но Старите трябва да направят всичко възможно да го елиминират колкото се може по-рано. И въпреки всичко това, ако Дидо не беше паднал така нелепо в първата игра, щеше да поведе с 4:0 и да нанесе огромен психологически удар по противника си.
Ами, честито на Радо и Новите. Поне интригата се върна ако не друго. Че при 3:0 всичко приключваше според мен.
Яд ме е, но Фермата продължава. Дидо излезе с достойнство. Само 4 седмици, малко, но видяхме запомнящи се неща от него. Начина по който се грижеше за теленцата и онова одеяло, което даде на Аксения.

Успех в живота на Дидо! 🙂

# 793
  • Sunshine state
Точно все едно нещо му стана на Дидо и взе да прави глупост след глупост на играта с въжето. Пълна простотия беше това, че скочи при положение, че Радо вече падаше. После пък 4 пъти едно след друго изтърва въжето.. Абе пълен ужас.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 02:53 от Pupitka

# 794

Общи условия

Активация на акаунт