🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 696
  • 842
  •   1
Отговори
# 240
Рошко е такъв бонбон, като плюшена играчка е. Heart Eyes

На мен ми се гледат взаимоотношения, битки и битови задачи, омръзна ми от тези дискусии. На снощната заспах, онази вечер беше много тягостно и досадно също. И както някой писа - и с деца мога да ходя на круизи, на екскурзии, на пицария...

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 18:21 от ~~Мария~~

# 241
# 242
Гласувах само за взаимоотношенията между фермерите и битките.
Това е. За мен лично "Битова работа и специални задачи", строителните задачи и грижата за животните трябва да са като фон за показване на взаимоотношенията между играчите. Трябва да са застъпени, но не самоцелно.

Аз лично повечето пъти превъртам обичаи/дискусии.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 07:38 от Bengun

# 243
Дискусиите тепърва предстоят. Има ги редовните теми през които не мисля, че са минали, но аз малко гледам криво-ляво, така че може и да греша. Все пак си мисля, че тепърва предстои да се коментира заминаването в чужбина за по-добър живот, хомосексуалност и нетрадиционни семейства и някои други редовни теми, които "случайно" се поставят на масата. Разбирам да има някой с персонален опит в съответните теми, та да чуем нещо интересно, което би ни отворило очите, но дискусиите странно наподобяват като отидеш при възрастния си баща/дядо, който наскоро е открил фейсбук и работи с идеята, че щом го пише в интернет и му харесва как звучи значи е истина, та не спира да ти дрънка за новата конспирация за рептилите, която е прочел от брадва.ком

# 244
  • earth
Стратегии са позволени, ама някои са по-честни от други Simple Smile
Чудят се как да вмъкнат интрига в скучното си предаване.

По-рано днес прегледах епизода на бързи обороти на запис. Сега спомените ми са:
- Една дебела жена се разхождаше напред-назад и говореше на развален български.
- Кавга кой на кого какво казал, а лудата леля Ванче говори през сълзи.
- Измъчена дискусия върху недоoбмилсен въпрос.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 07:57 от morisay

# 245
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тази Мажена как се изложи..
Тя била от големия град,тя била образована, тя имала сериозна професия пък видиш ли ти Веселка била момиче от село..

# 246
Рашко е такъв бонбон, като плюшена играчка е. Heart Eyes
На мен ми се гледат взаимоотношения, битки и битови задачи, омръзна ми от тези дискусии. На снощната заспах, онази вечер беше много тягостно и досадно също.
Камелия да вземе да млъкне. Яни добре им го каза на всички американофили.
Звездата на епизода: Рошко 😊
Дискусиите хич не им се получават. Най-вече Финци, като започне с тия клишета и политкоректност. Това прави не само на дискусиите, ами и на синхроните."Хора дайте да сме по-човечни,по-добри","Семейството е най-важно" , и разни лирични откровения от рода на вятъра изграждане на стени и вятърни мелници. Имам чувство, че си е подготвил разни монолози за подходящ случай, които пуска при сгоден момент. Много фалшиво ми звучи на моменти с тия помпозни и напудрени фрази, трябвало е да стане политик. Превъртам, като пуснат негов синхрон, не ми се слушат празни, кухи, захаросани клишета. И Чочо, който иначе харесвам и той се пусна по тая плоскост да се прави на последна инстанция. Яни страхотен, интелигентен млад мъж. Кратко, точно и ясно се изказа по темата,  без да словоблудства и напряга, като Финци и Чочо.
Рошко и гладният мъник, който станал и шампион по плуване са големи сладури. Кадрите с тях са най-забавното и позитивно нещо, което се показва. Миналата година звездичките на фермата бяха малките палета, сега тия мъници. Кадрите с тях си пускам по няколко пъти, а дискусиите минавам с превъртания.
Дано тия измъчени дискусии се редуцират и повече да се показва социалния живот, животинките и грижите по тях, уроците по история, бг обичаи.
Това е фермата, а не дискусионно студио. Достатъчно е напрегнат живота ни, за да трябва в едно забавно предаване да слушаме същите проблеми и неща, които цял ден ни заливат от екрана. Човек има нужда да се отпусне и разтовари, което е целта на такова предаване, а не поредното облъчване и обработка на зрителя, как е правилно да се държи и мисли lege artis и по каноните на политкоректността.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 08:35 от sineva 1

# 247
  • Велико Търново
Тази Мажена как се изложи..
Тя била от големия град,тя била образована, тя имала сериозна професия пък видиш ли ти Веселка била момиче от село..
С което рязко ме отблъсна. Вярно, че Веселка е друг тип човек, вярно, че като интелект не е на някакво супер ниво, обаче да я определи като такава само защото е от село... айде, нЕма нужда. Мажена като е лекар, пък не знае за БЦЖ, какво? То ясно, че не е научила българския, ясно, че заради това сигурно и не може да се изразява като света, ама да си беше пообмислила какво ще каже, не да плещи врели-некипели и да обижда на интелект. Защото така показва, че и в нейния нещо не достига.

Дискусиите едва ли ще се редуцират, защото вече са заснети. Ще ни ги показват, ама се надявам да редуцират екранното им време.

Ох, Рошко!... Какви очи, какви мигли! Ще каже човек, че са му присадени допълнително. Grinning А пък и какво шоу направи! Че и оня плувец и той, тича при "майка" си да яде. Сладури са големи! Heart Eyes

# 248
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Най-хубавото от снощния епизод беше Рошко.

# 249
На когото ще му теглят ножа още преди нова година, за да плюскат телешко, че иначе нали ще “умрат от глад”. Не фермерите, а собствениците на животните

# 250
Добре, че последните 30 минути от епизода ги проспах…
Позачетох се и аз за дикторката, изправи ми се косата…

# 251
Животните във Фермата - 14 снимки (на мен нещо не ми се отваря галерията)
https://ladyzone.bg/galerii/zhivotnite-vav-fermata-8.html?utm_so … =Related_Articles

# 252
Нещо не мога да разбера какво искат от Аксения. Непрекъснато се коментира как не се променила, а тя горката по ниска от тревата. Не че е цвете, ама какво искат да я превърнат в покорна робиня, която само да им казва йес сър ,йес милейди. Айде кафа. И Мажена я дръпна само за глас, че и трепери да не иде на битка, иначе зад гърба и пак плюе пред силните кокошки

# 253
Мажена е толкова противна и надута.Имах "късмета" да се запозная с нея докато бях бременна със сина ми .Емии тази жена още тогава ми направи лошо впечетление.Може да е страхотен специалист в областта си  не го оспорвам ,ама като човешки качества ме отблъсква.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 11:26 от *Аня*

# 254
  • Стара Загора
На когото ще му теглят ножа още преди нова година, за да плюскат телешко, че иначе нали ще “умрат от глад”. Не фермерите, а собствениците на животните
Може да го оставят за разплод.

Общи условия

Активация на акаунт