🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 306
  • 842
  •   1
Отговори
# 720
Страхотен двубой. Радослав е машина, макар и подценяван. Дидо падна с достойнство.

# 721
  • на село
Ами сигурно си има ангажименти Дидо, май месец е и то края, балове, туй, онуй Grinning
Нали е певец, пък и концерти лятото,  решил е, че толкова стига.

# 722
Не харесвам Радо. Ще си намери майстора той.

# 723
Аз не вярвам да е нарочно, според мен се разконцентрира.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 22:32 от ~~Мария~~

# 724
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Новите вече от навирен нос няма да се траят другата седмица. Триумф на злото.

# 725
Дидо не изглеждаше тъжен, ама никак!

Браво на Радо! Той е як мъж, но на моменти поведението му е като на дете. Все пак поздрави Дидо. Браво за което. С тази победа интригата малко се връща в играта.

# 726
  • Буркина Фасо
Ами сигурно си има ангажименти Дидо, май месец е и то края, балове, туй, онуй Grinning
Нали е певец, пък и концерти лятото,  решил е, че толкова стига.
надали го е решил сега.  ако има някакви участия, то това е ясно преди да влезе във Фермата и предварително са се договорили с продукцията.

# 727
  • Другата България
Единствено си обяснявам това поведение на Дидо с това, че другите още не знаят колко сериозна е травмата му, но той си го знае.
Абсолютно същото мисля и аз.
Нямам друго обяснение.
Той просто се отказа. Дано са му платили подобаващо.

# 728
  • Велико Търново
Да, след края на последната игра Гечо награби Дидо да го прегръща и сигурно го е стиснал по-силно, а Дидо се дръпна и извика "О, недей" . Със сигурност доста се е ударил. Дано не са били тежки последствията.

Радо прояви спортсменство - мина и стисна ръцете и на Старите герои.
Ами... наздраве с безалкохолното сега Satisfied

Как си личи, че надписът за животните накрая е допълнително поставен. Grinning Разбира се - важното е, че го има.

# 729
Абее, и двамата изобщо не знаеха как се играе последната игра. Радо беше супер нестабилен през цялото време, но само той накрая направи товя, което паках някой да направи от самото начало - дебнеш и като другият дръпне, ти му пускаш и той губи равновесие и пада.

# 730
  • Вестерос
Радо, ти ли си 🤣

# 731
  • София
Или е заради травмата, или след като видя близките си, видя се коренна промяна. В предишния епизод определено искаше да остане. Той дори не го изигра падането. Сам си слезе и си скочи.

# 732
  • Другата България
Откога говоря аз, че някой рано или късно ще се пребие здраво на тази Арена.
Иване, поне ела кажи как е момчето, то, че се отказа само е видно. Жалка история, сега заради вашите глупости ще търпим тоя неизвестно колко време още.

# 733
Аз не съм недоволна. Не съм и доволна. Имаше някаква причина да не мога да харесам Дидо. Радо пък е дразнител. Днес не вложих емоция. Имало е дуели, в които ми е идвало да счупя тоз телевизор. Радо се представи много добре, не мога да му го отрека.
За Ангел още ме е яд, но пък неговият дуел беше жалка картинка.

# 734
  • Вестерос
Аз се надявам, че спойлерът за Радо се окаже верен занапред 😁😁😁
И да кажа, че тази година спойлерите не са верни като цяло, да не кажете, че ви издавам нещо..

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 22:29 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт