🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 270
  • 842
  •   1
Отговори
# 795
  • earth
За малко да получим една от най-великите и неочаквани обръщалки в историята, но уви...
Получихме два обрата. Обрат и контра обрат Simple Smile

# 796
  • София
Личната мажоретка на Радо...
тц тц

Ивайло коментира епизод 2 от сезона (втората половина от каста и дуела между Иван и Георги геймъра)

При мен след седмица 4

++
Гуспата

+
Яни, Чавдар, Валерия и Веселка (Стари герои)
Влад, Мирела и Елена (Нови надежди)

=
Гечо, Финци, Аксения, Альона, Лили и Нина (Стари герои)
Евгени (Нови надежди)

-
Калин, Радо, Хепи Ванче и Мажена (Нови надежди)

--
Иван и Камелия (Нови надежди)

На дъното все Нови надежди, ти да видиш... Защо ли?
Гечо и Лили ми изпаднаха от плюса.
Евгени едва, едва се крепи на равното и все още има бегли надежди за него...

# 797
  • Sunshine state
Ее и след сландала с шушнетето ли Гуспата ти е с два плюса? 🤣 На мен направо ми стана с перманентен минус и май не е излизал от негатива. 😂

# 798
"Дуела" ако може така да се нарече някаква смешна игра ,очевидно бе нагласен и се развиваше по сценараии,както и всичко останало в това псевдо "шоу"

# 799
Не видях нищо странно в поведението и играта на Дидо, просто човек под напрежение. Мисля, че хладнокръвието, което демонстрираше външно не кореспондираше изцяло с вътрешното му усещане. На това отдавам липсата на концентрация в определени моменти. Случва се и на най- добрите спортисти, да не говорим за нашите фермери.

Радо беше по- добър с много малко, но напълно достатъчно, за да победи. Най- важното,- не беше човека когото старите очакваха да видят. Него ли подцениха, себе си ли надцениха... не знам, но истината е някъде там.

# 800
Изключително много съм разочарована. Отново "злото" победи. Дуела беше скандален, напрегнат, силно се впечатлих от силата на Радо. Може да е с акъл на 5 годишен, но поне бъхти яко... Първо, за пореден път участник се пребива на арената. Второ, нямам идея защо, но Дидо я подари победата на Радко, особено в последната игра. Заради болка ли е, заради уговорки ли е, не знам, но се дава поредното кофти послание от ефира на Фермата... Мисля да не гледам епизода в понеделник, защото няма да имам нерви за гледам и слушам смешковците как са вирнали нос и какви високопарни думи ще издрънкат.

Успех на Дидо в живота!

П.С. Личната мажоретка на Радо нали много го мразеше, а сега му се хвърля на врата... ужасно неприятна е тази жена!

# 801
Тази "подарена" победа не е нищо повече от заблуда породена от разочарование и опит да се дискредитира успеха на Радо, Нямаше никакви индикации, че на Дидо му е все тая, дали ще остане, или че иска да си ходи, напротив. Начинът му на подготовка за дуела, думите му, действията му преди и по време на дуела бяха красноречиви относно амбициите му. Човека се раздаде на макс, и дори с болката от падането спечели една от най- силовите битки.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 07:23 от Juliya*

# 802
  • earth
Затруднявам се да я оценя Камелия… трябва да я дадат по бански.

# 803
Последно така не съм се вълнувала на дуел от битката между лекето Ивайло и Чавдар в предния сезон. Там злото пак победи, но за миг не съм помислила, че Чочо подари битката на Ивайло. И въобще не омаловажавам победата на Радо, раздаде се на 200%. Но при Дидо имаше нещо странно в поведението...

Отделно пък много смешно ми стана като новите мъже се кефеха каква машина е Радо, защото не знам дали в този момент осъзнаваха, че един ден може би ще се наложи да се изправят срещу него на дуел и тогава жална им майка. С кеф бих гледала как Йевгйени пада от Радо. Много ми е анти Евгени.. и Иван също, не знам кой е по-анти...

Камелка я даваха по бански Stuck Out Tongue Winking Eye сески мацка, ама колкото е красива, толкова е проклета и злобна.

# 804
Някои са писали, че наказанието за Радо и компания било твърде голямо. Не съм съгласна. Дядо ми на село е колил животни, но е подхождал с грижа и уважвние в грижата към тях. Не е влизал да се къпе или да си легне, когато иска, без да ги нахрани. И не е стискал пиян животните и да се шегува с тях. Обясняваше ни как да се държим и ние внимателно и да не ги нараняваме. Предаването се опитва да даде добър пример, затова са игрите с алманаха и историческите беседи. Заради това ги учат да коват и цепят и ако пиронът не е докрай забит, ги връщат. Животните са много важни за една ферма и е повече от нормално да се санкционира пиян човек, който се гаври с тях. Иначе дават ужасен пример. Освен това бременен тежък заек НЕ се държи за ушите така, лекари са ми го казвали.

# 805
Дали Дидо е пожелал да си ходи, дали много го е боляло или такъв е сценарият, да, сценарият защото не напразно Радо има наказание точно да Не става фермер ще си остане завинаги в сферата на загадките и догадките.
Някои вече отбелязаха, но и за да кажа, че нито Аксиния, нито Хепито ще се чувстват по-добре или оценени в новите си отбори.
На какъв етап ще махнат това разделение стари, нови.
Като в ИВ, сигурно като останат двама, трима.
А защо се прокрадна мнение, че Камелия в рускиня.
Не помня кой тук се написа.
Някой от Търново и ѝ познава произхода ли.
Нека внесе повече яснота.
Не, не ѝ симпатизарм, чисто клюкарско любопитство.

# 806
Камелия е с руска фамилия - Кузнецова. И от предаването не веднъж са я наричали "с руски корени".

# 807
Аз не съм се вълнувала така от дуела между Шопски и Димитър Караиванов. Необяснимо е и за мен какво се случи снощи с Дидо, може би наистина е изпитвал силна болка вече, или както писах вече просто изгуби концентрация и нервите му не издържаха. Не трябваше да си тръгва толкова рано.
Освен Гуспата, не виждам от старите кой може да бие Радо, за Яни се съмнявам.

Камелия във визитката си май каза нещо за руски корени, но не съм на 100 % сигурна.

# 808
  • София
Изключително много съм разочарована. Отново "злото" победи. Дуела беше скандален, напрегнат, силно се впечатлих от силата на Радо. Може да е с акъл на 5 годишен, но поне бъхти яко... Първо, за пореден път участник се пребива на арената. Второ, нямам идея защо, но Дидо я подари победата на Радко, особено в последната игра. Заради болка ли е, заради уговорки ли е, не знам, но се дава поредното кофти послание от ефира на Фермата... Мисля да не гледам епизода в понеделник, защото няма да имам нерви за гледам и слушам смешковците как са вирнали нос и какви високопарни думи ще издрънкат.

Успех на Дидо в живота!

П.С. Личната мажоретка на Радо нали много го мразеше, а сега му се хвърля на врата... ужасно неприятна е тази жена!

Явно на нея това й е мисията в живота - да е мажоретка. Виж, че целия си живот така е ориентирала.

Не мисля, че беше съвсем чак нагласен, иначе Дидо нямаше да рискува така след падането. Накрая нещо реши да се предаде, не знам защо. Или без да иска стана. Но го видях как скочи съвсем демонстративно.

# 809
  • earth
И аз първо помислих, че скочи ненужно, но на повторението се видя, че беше загубил баланс. На повторението, когато и двамата са дадени в кадър отдалече. 

Общи условия

Активация на акаунт