Търся електронна книга - 40

• 90 945
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, търся на Джоджо Мойс След теб и Отново аз. Намерих с търсачката ликове, но не са активни. Ще съм благодарна на всички озовали се. Ще се четат на електронен четец.
margoto1960@abv.bg
От читанка
След теб

https://mega.nz/folder/lBNnURQR#vXU-Dbr1RpkQFcXz1dRMaw

# 661
Здравейте търся следващите части от поредицата Порочни истории на Ана Хуанг!Благодаря! vili_890602@abv.bg

# 662
Здравейте, търся книгата "Аутопсия на една любов" на Виктор Пасков - fereti7703@gmail.com
Благодаря предварително!

# 663
Здравейте, търся книгата "Аутопсия на една любов" на Виктор Пасков - fereti7703@gmail.com
Благодаря предварително!

Изпращам ви!

# 664
Здравейте! Никъде не откривам в електронен вариант "Пасианс на архангелите" на Мария Лалева. Ако някой има възможност да я сподели (ще дам мейл на лично съобщение, ако е нужно), ще съм много благодарна!

# 665
Търся книгите на Джулия Куин за семейство Бриджъртън, книга №5 "На сър Филип, с любов" и книга №6 "Очарователен негодник". pyoteva@mail.bg
И аз също. Намерихте ли?

# 666
Здравейте, търся "Госпожицата" на Иво Андрич.Някой дали може да помогне? Предварително благодаря!

# 667
Здравейте!  Аз също търся "Кралство на обречените" на Кери Манискалко. Ако може да ми я изпратите -  nati_0987@abv.bg
Много благодаря ! Simple Smile)
Имате поща. Приятно четене Yum
Може ли и на мен Simple Smile
annterz97@abv.bg

# 668
  • Пловдив
Здравейте, търся на Джоджо Мойс След теб и Отново аз. Намерих с търсачката ликове, но не са активни. Ще съм благодарна на всички озовали се. Ще се четат на електронен четец.
margoto1960@abv.bg
От читанка
След теб

https://mega.nz/folder/lBNnURQR#vXU-Dbr1RpkQFcXz1dRMaw
Благодаря,  не мога да разбера как да отворя Отново аз от последния линк. Изтеглих приложението, направих регистрация,  изтеглени са файловете в приложението и сега как да ги отворя. Извинете за лаишкия въпрос и благодаря

# 669
Често чета в групите за книги " не се отваря", важно е да знаем какви формати чете нашето устройство. Аз съм на компютър на сина си, отстъпи ми го, но и си го ползва и нямам право да  изтеглям , монтирам устройства, чета ПДФ  и ми е достатъчно на големи я ми екран на монитора.
 Но не мога ЕПУБ, трябва му програма да се отваря.
 Мога да помоля да ми инсталират ,но нямам нужда, той си пази информация, аз съм  като гост.
 Та мисълта ми  е, дали съвпада изтегления от вас файл с възможностите на устройството ви - четец, компютър , лаптоп.
Ако съвпада ,сами се отварят дето се вика ,кликваш и готово.

# 670
Благодаря предварително!

Изпращам ви!

Много ви благодаря. Simple Smile
Хубава вечер!

# 671
  • София
Боряна, epub чета с приложение от Microsoft магазина. Моето се казва Freda. Кажи на сина ти да го направи за 1 минута.
С десен бутон на файла - open with - search the Microsoft store - харесва си приложение (аз хванах първото за ушите - Freda, и ми върши работа).

# 672
Не ме бърка  и ПДФ, само се въздържам да предлагам книги на другите.
 Няма да карам никого , декстопът е  три педи широк,  търся едри букви, като няма , слагам + да увелича. Чета ,та се нося ,то друго какво сега. Само  да конвертирам предварително не е добре ,че не знам какво имам иначе.
 Подредени са по автори, букви, папки. Мега е пълна.
Не знам защо са ми, нямам време да чета толкова бройки, в смисъл ,живот нямам.И трудно се избира така, в многото.
Гледам да не занимавам никого със себе си.

# 673
Някой да има книгите “Тренировките на затворника”?

# 674
Търся Книгите на Сара Маклейн от поредицата " Любов по номера"
- Да съблазниш негодник
- Да покориш лорд
- Да завоюваш херцог

elisavetaa7@gmail.com
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт