💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 041
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 080
Гледах съвсем малко лайфа и много ме впечатли, че Гого бил 63 кг като влязъл, а после станал 57…
Аз не знам дали познавам по-слаб/дребен мъж, честно Simple Smile При тази мускулна маса и мъжка структура не съм убедена, че тия килограми са естетически ок.

познавам няколко мъже от сливен - всичките са много дребни и слаби Wink
този коментар в кръга на шегата.
мани обаче не ми става симпатична и това е. мъка ми е да я слушам. представи се добре, но то и играта беше за нея.
цветан много се изложи с тези "утайки", направо не повярвах, че го каза.
алекса е много неприятен. е, не колкото наглата пандичка, но това "мъжкарско" биене в гърдите и "силни" думи са ми доста неприятни. видно е, че е селски тарикат.
въобще като цяло ядрени физици не виждам Wink
генчо ми е по-скоро симпатичен на мен.
не мисля, че фифо е сексикст, по-скоро има чувство на превъзходство заради физическите си данни. то и аз мисля, че съм по-силна от жените около мен и бих се напрегнала, ако ме победи някоя от тях. ся сексистка ли съм или отношението ми се основава на факти?

# 1 081
А , не хората ...Нормалният зрял индивид , първо премисля и се съобразява. Иначе си на ниво Елица и плещиш без задръжки и се излагаш

# 1 082
Моля гласувайте за  Епизод 19  (27-ми Септември)   "Алекса влиза,  Мани бие двама здравеняци"

https://www.surveymonkey.com/r/F9C293J

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае на по-късен етап,
Както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

Състезанието между Алекса и Елина беше твърде зле откъм феърплей
1. Кой доколко е закопан и къде е "закопана" първата торба.
2. Кой доколко държи факлата под въжето и доколко набутва съчки нависоко.

Съмнения за нагласеност?  Има ли някой който да не е сигурен за кого беше нагласено това състезание?

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 09:54 от Soney

# 1 083
  • Където морето целува небето...
Вие наистина ли вярвате, че карат вече 10 дни на джанки с вода? Мъж като Цецо? Как очаквате някой да си наруши договора и да каже, че са им давали минимална дажба?
А този, който прати слаба жена в племе и си остави най-слабата за последна битка е такъв мъжкар, че седнал да се заканва на Червените за пандичката му. Гонили "малки момиченца"? Малките момиченца си стоят дОма при майките, щом е влязла в играта, ще я играе равно с всички неговата Панда.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 09:58 от Mamma Suzanna

# 1 084
Вие наистина л ивярвате, че карат вече 10 дни на джанки с вода? Мъж като Цецо? Как очаквате някой да си наруши договора и да каже, че са им давали минимална дажба?

Разбира се че не. Те от предишните сезони си казаха, така че тая драма е само за балами. Смешното е че продължават да поддържат баснята, сякаш за деца го правят това шоу.

# 1 085
Цветан толкова си може- елементарно възприемащ, тълкуващ и продуциращ човек е той. По- скоро глуповат и простодушен, отколкото добродушен…Виктория не му отстъпва, макар че се усеща в нея едно леко снизходително отношение към наивния гигант.
Но  аз се питам едно: Къде остана “ мускетарското”, “ благородното”  в  Мускетаря Гого, когато чу глупостите на великаните в разговора с Алекса? Защо не ги спря, озапти? Защо не каза поне едно “Е, чак такива….не са. Те направиха еди какво си и успяхме все пак…”  А това от каста как ги разпердушинвал всички и искал, ама не можел да се “запре”, съвсем ме убеди защо не мога да харесам Гого.
Генчо ще го харесам или по- скоро ще спре да ми е отблъскващ, когато нареди сам пъзел, спечели сам битка/тази срещу нещастния Куков не броя/,  изкове своя стратегия, без чужда помощ .  Сега  ми е като мазен селски бек, хитряга и тарикат, глътнал корема и ходещ разкрачен да го видят кифлите в селската дискотека.
Алекса го виждам като балон, въздух, хитреещ момък с недотам подплатено физически самочувствие. Нещо като Снахата- присламчен към славната си и по- добре финансово годеница, доволно оцеляващ, без амбиции в реалния живот и с огромни такива в играта. Кой ли го е стимулирал да си вярва толкова- продуценти и психолози вкупом сигурно.
На недодяланата Елица екзотичното  “пандичка” я прави още по- смешна- “Мецанка” например си е къде по балкански близо и нежно.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 10:11 от ellis

# 1 086
Мен Цецо ме отврати не толкова с определението “утайки”, което може да е било недомислено или просто да му се е изплъзнало, колкото с откровената си лъжа - на арената Илиян казал, че няма смисъл да продължават, а той и Виктория се били възмутили. И Алекса като чу това веднага почна със заканите към Илиян на синхрона. Всъщност беше точно обратното - Виктория беше тази, дето обясняваше че няма смисъл да продължават, защото другите са на пъзела вече. Илиян каза нещо от сорта на “дайте поне да вкараме Мани и Касим в играта и да се разходим по трасето”. Така нагло и безочливо да лъжеш…без коментар.

Впрочем на Виктория много бързо ѝ мина смирението от провалената по изцяло нейна вина битка и пак извади рогата.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 10:58 от That Obscure Object of Desire

# 1 087
Алекса е заслужено в най-антипатичния отбор, много добре се вписва по критерии. Само гюлето липсва там. За Гого е излишно да се казва, но ще оцелее

# 1 088
Фифо ми олекна много  (поне с 40 кила) с това изказване - било му кофти, че е победен ОСОБЕНО от жена.

# 1 089
Вие наистина ли вярвате, че карат вече 10 дни на джанки с вода? Мъж като Цецо? Как очаквате някой да си наруши договора и да каже, че са им давали минимална дажба?
А този, който прати слаба жена в племе и си остави най-слабата за последна битка е такъв мъжкар, че седнал да се заканва на Червените за пандичката му. Гонили "малки момиченца"? Малките момиченца си стоят дОма при майките, щом е влязла в играта, ще я играе равно с всички неговата Панда.

Интересно е,че докато те мрънкаха за джанките и глада,Алекса не каза нищо за това какво са яли.Елина хич не изглеждаше да е смъкнала килограми в пустинята.

# 1 090
Гледах лайфа на Гого,Алекса ,Вики и Цецо ,никакви спойлери не издадоха.Общи приказки кво яли,колко отслабнали,дъвчат едни и същи неща.Обсъждаха някой играчи като Мирела ,Генчо и Фифо .Елица се включи и тя ,ама нищо особено.За Фифо 
Скрит текст:
казаха,че може би ще го номинират до дупка
  Който не е гледал лайфа нищо не е изпуснал .

# 1 091
В промото Ралица казва - "Войната на племената навлиза в нова ера и от тук нататък всяка загуба ще е фатална." ... До сега загубата не беше ли фатална? Дали наистина ще има нещо или просто така е казано? 😅

# 1 092
  • Където морето целува небето...
Хайде пак Велислава по Нова обяснява, как живеели само на джанки и костилките им.

# 1 093
  • SF
Замислих се, колко дни е всъщност "седмица"? Знаем, че епизоди няма събота и неделя, но се играе всеки ден, значи максимум 5. Капитанската се играе вечер, може би е в деня на териториалната? Това би значело 4. Номинационните май си се играят в отделни дни. Но пак, 4 дена е доста по-различно от 7 дена (на реката). Някой, ако е наясно, да сподели.

Една телевизионна седмица е 3-4 дни. Отнема най много време подреждането на арената и построяването на онази арка за висене, да се изпробват игрите и извозването на участниците до терен. Иначе можеше и по няколко битки на ден да се снимат.

# 1 094
  • София
Изобщо не ме интересува дали и какво ядат.
На мен не ми харесват нагласени игри, под форма на нерешими пъзели и разни предимства.

Общи условия

Активация на акаунт