💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 114
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 170
Жълтите са схемаджии.
Червените са стадо с овчар
Сините са разграден двор.
Цецо е само пън.

# 1 171
Тази вечер очаквам сините да победят. Трябва да има някаква кулминация да сравняват с присъединяването на новото попълнение в отбора им. Жълтите очаквам да идат на съвет, понеже там е най заплетено, кой за кого би гласувал и трябва да се поразбута гнездото им. Джаферович, не вярвам да плаче за загубата си, най вероятно ще получи някаква травма или разтежение.

# 1 172
В новия пост на Мирела в инстаграм ..
"Тази вечер ще бъде първата номинационната битка⚔️
Кой ли ще бъде на съвет ?🧐"

Звучи ми като че ли ще ги видим на съвет тази вечер.

# 1 173
  • На морето!
Аз си мисля, че Алекса като спортист бързо ще се преориентира и за разлика от "атлетите" Цецо и Виктория, ще се отнася с повече уважение към Фейгин, която участва в Олимпийски игри или Мани, която спечели капитанската битка за племето си.

# 1 174
Синьото племе досущ като от Властелинът на пръстените. То джуджета, елфи, великани, хобити, орки... 😁

И нинджи...😀

# 1 175
Алекса в началото ми беше симпатичен, но не го харесвах заради Елица, сега вече съм спокойна, защото не го харесвам заради самия него.Joy
Подозирам, че сините довечера чудодейно ще победят, Алекса ще бъде коронован и всички ще заживеят щастливо. А, иначе ще ми бъде забавно да видя реакцията на Алекса, когато види Цецо и Касим на терен. За всички останали има надежда и подходящи игри, но тези двамата никъде не ги виждам.

Гледах подкаста с Велислава и ми се затвърди мневието за добър и положителен човек, пожелавам и' само успехи.
Неделчо няколко пъти подхвърли за яденето на хора, може би искаше да направи препратка, но без да я засегне. Добре беше, дискретно.

Подхвърлиха, че поначало имали право на един чифт гащи, но Поли направила скандал, че е нехигиенично и им отпуснали по два., така че тя си е воювала за справедливост и благини в техния сезон.Grinning
И точно днес случайно попаднах на неин тик-ток, в който се сравнява плуването на Георги и Неделчо и настина Неделчо ми се вижда много по-бърз, може би не толкова технично и чисто плуване, но скоростно, сякаш дори не си поема дъх.

# 1 176
И точно днес случайно попаднах на неин тик-ток, в който се сравнява плуването на Георги и Неделчо и настина Неделчо ми се вижда много по-бърз, може би не толкова технично и чисто плуване, но скоростно, сякаш дори не си поема дъх.

Наистина няма нищо общо между това как плуват двамата, но точно в обратния смисъл. Несравними са самоуката техника на Неделчо и професионалното плуване на Георги. А това как изглежда за теб е лъжовно. Ако не беше така състезателите нямаше да работят толкова за техника и за оправяне на дребни детайли в стила си.

# 1 177
Джаферката нали беше казала, че Мирела й е останала най-близка след игрите. След като Филип стана капитан и тя очевидно не е глава на женската коалиция да не би да я изгонят съвсем скоро. Реално само Мирела беше на нейна страна. Не вярвам двете да са стигнали до финала и за това да са се сближили. Според мен тя си заминава преди обединението.

# 1 178
Моето мнение по отношение на Алекса, Цецо, Виктория. Играят го героите. Чисти, почтени, мразещи коалиции и интрижки. Виждаш ли, обаче играта/останалите участници не им оставят друг избор и те трябва да се съберат, да си направят коалиция и "да започнат да играят играта". Горките, потиснали всякакъв вид инстинкти, се налага да обиждат и да действат толкова подмолно, колкото злодеите/умните/интригантите могат само да си мечтаят, ама те с голямо нежелание го правят, да не си помислите нещо. Заради ей такова лицемерие, обикновено не мога да харесам този тип играчи. Вики и Цецо са от ден 2 (щото нали тя тогава влезе в племето) комбина и правят абсолютно същото като Фейгин, Мани и Илиян. Разликата е, че те тримата не си слагат ореоли на главите, ясно осъзнават, че са в игра и без да имат стратегия ще отпаднат. А кой влиза в игра, за да я загуби? Обичайно "злодеите" и "интригантите" не приемат много лично нещата, а просто си следват стратегията и се опитват да я нагодят. Къде им се получава, къде не, ама са все много мразени и обиждани на лична основа затова. Утайки били, не били силни. Не си спомням някой от т.нар. утайки да се е изказал истински грубо за отсрещната коалиция. Това с шамандурата не го броя, защото на всички ни стана смешно Цецо как обясняваше, че плувал, ама не бързо, при положение, че ходи докъдето може  и после е като удавник.
Алекса е същият "моралист", когото играта е пречупила и е предизвикала да действа срещу честната си природа. Много ядосан на Чакала, че кроял планове срещу него и оп, айде силният противник навън, че на плуването Гайтанов щеше да го изяде. Ама пак да не си помислите нещо, той Чакалът нож му опря в гърлото, за да го вземе това решение.
Та, затова симпатизирам аз на играчи като Илиян, Фейгин и Мани. Имат по-трезва и реална оценка на ситуацията още с влизането си и обичайно са лоялни на съюза си до доста по-напред в играта. То в един момент е ясно, че ще има предателства, ама поне не са ми го играли света вода ненапита до този момент.
Затова не се и дразня на Джаферович, на Фифо и т.н. Знаят къде са влезли и се опитват да се надиграят. Злобата и на двамата до момента ми изглежда спортна (за разлика от на Викито, при която си изглежда съвсем натурална). Интересно ми е да ги гледам.

# 1 179
  • София
Готините (Мирела, Мани, Фейгин, Георги, Илиян, Лефтеров и Валери)

# 1 180
Гого изтри лайфа от вчера заради спойлерите на Виктория Rolling Eyes

# 1 181
  • София
Добре, че не го гледах. Прочетох тук, че Вики е издавала неща и не го гледах, а си го бях подготвил. Много дразнещо от нейна страна.
Моля, ако някой гледа пряко или на запис и още не е писано по въпроса, нека да предупреждава тук --> Издадоха се, има спойлер, не гледайте.
Пък който иска да си гледа разбира се. Simple Smile

# 1 182
Ей сега прегледах ИГ на Мани. Падна ми в очите това момиче. Подиграва се на Цветан и го обижда. Не, че Цецо не го заслужава де, но това е игра. Емоциите им са в повече и говорят какво ли не. Не е това начинът.

# 1 183
  • Другата България
18+

# 1 184
Как по- точно се е подигравала?
А и Цветан, биейки се в гърдите и принизявайки хора, които имат много повече личностни и игрови качества от него, си е за подигравка.
Себеоценката му е направо смешна.

Общи условия

Активация на акаунт