💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 997
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 440
Играта като цяло ми хареса.
Сините определено се раздадоха, като цяло всички преминаха добре, с лека забележка към Илиян, че той се замота, но както се видя не беше фатално. Иначе да и аз видях, че Гого като тръгна каяка на сините беше почти на брега, но така бързо смениха кадъра, че не стана ясно какво точно се е случило след това. Но голямо браво от мен имат Мани, Фейгин и браво и на Гого за спокойствието с което нареди топчетата.
Жълтите минаха всички ок. Но, явно е имало леко изоставане при почти всеки спрямо сините. Определено смятам, че Филип нареди топчетата по-бързо, а и при тях той започна директно и не е имало смени. Сините се пробваха няколко човека и то по няколко пъти, докато застане Гого. Което означава, че забавянето при Ники основно и по-малко, но налично и при другите, е било поне няколко минути.
Червените - не знам какво се случи с Аспарух, че така закопа отбора. Страхът му от водата ли, крампите, които каза, че е получил или друго, но определено той е виновен за провала на племето. Генчо ме изуми после като се опита да им нареди на останалите не само да не гласуват срещу Пух, той капитана щял да му даде един наказателен глас и това било достатъчно, а и за кого да гласуват. Направо ми се иска утре Ралица от него да започне, той да гласува така както каза, останалите да гласуват за Мира, а тя последна да посочи Гената. Да го видим капитана тогава кой ще "накаже" себе си или Пух.

Но, утре като цяло очаквам Пух и Мира номинирани.

Че играха сините - играха, но ме е яд на продукцията, че няма никакви правила, всичко се решава на момента и както дойде. Тъпо е !

# 1 441
Иначе да и аз видях, че Гого като тръгна каяка на сините беше почти на брега, но така бързо смениха кадъра, че не стана ясно какво точно се е случило след това. Но голямо браво от мен имат Мани, Фейгин и браво и на Гого за спокойствието с което нареди топчетата.
Имаше това, че Виктория, която крещеше на всеки от племето си да си върже каяка, сама не го направи. И Гого го взе от брега. Защото никой от водещите не забеляза това и не направи забележка на Виктория да си прибере каяка преди да излезе.

# 1 442
  • София
Илиян, Мирела, Александра и Зорница са на гости у Георги, симпатични са много, бяха в Live на Чакалов, в който се включи и Лефтеров, както и Жени, която пък беше с Неделчо и Туджаров, гледали са епизода заедно. Heart Георги беше забравил, че трябва да взима родителите си от летището, Мирела му напомни и той ѝ остави телефона си, да остане в Live-a и Илиян каза, че не му трябвал телефон, щял да крещи на летището, докато ги намери. Smile

# 1 443
  • Другата България
Двойните стандарти просто са навсякъде, постоянно.

За утре предвиждам Пух и Мира от червените.
Ако жълтите са на съвет единия ще е Чакала.
За втория се колебая, вероятно Ралица.
А защо не и Лефтеров.

# 1 444
  • София
Току-що Гого прати поздрави на всички фенове в Бг Мама!
Гогооооо, благодарим!

Кажи, че тук има цяла армия от фенове и ако не спечели сезона ще има всенароден бунт, хаха.
Помоли го да запази лайфа. Но кажи ни тук моля ти се дали има спойлери или не.
Той явно знае за феновете, щом ни поздравява.
Спойлери досега няма.
Цецо смънка някакво обяснение за вчерашните си думи.
А Гого скоро ще се прибира в България с еднопосочен билет. Wink

# 1 445
Може би е коментирано, но лицемерието на Алекса ми прави голямо впечатление. Той направи забележка, защо мъжете на Непобедимите се критя и елиминират жени, но самия той елиминира Гайтанов и остави да се бори с жена с цел стратегия.

Извода е, че ако той прави стратегията е добре, но ако е в негов (или на Елица) ущърб то хората са без чест и достойнство.

А коментарите на Елица за Веси дори няма да ги коментирам, като тя сама нападна Веси още, когато дойде. Не знам как очакваше Веси да иска да е с нея. Тези двамата тотално нямат трезва преценка над ситуацията и обективност.

ПП Съжалявам за хейтърския коментар, но не се сдържах

# 1 446
На мен са ми по-интересни Фейгин и Георги от Алекса и Елица, нещо в повече ми идва сръбската буря от любов! А Георги и Фейгин не ви ли се струва, че сякаш всячески се опитват да ги съберат? При всяка възможност се изказват по един предизвикателен начин, все едно са длъжни да се съберът и едва ли не нямат друг избор, какво мислите?
Направо ми е Съдби на кръстопът. Сякаш са ги хванали от някъде, ръгнали са им сценария и те рецитират. Може и да са ги пратили на ресторант. Завалиите.

# 1 447
Аз си мисля, че утре Гого няма да издържи, въпреки, че в промото последен го дадоха. Обожавам го Гого, но съм си реалист. Според мен промото е подвеждащо. Браво на Фифо и Гого за топчетата. Направи ми впечатление, че Гого не се бута на топчетата, преди него 4ма минаха и никой и накрая набутаха него.
И един Гого пресен, пресен за разкош. Heart Eyes

Пепел ти на устата🤣 Как можеш да се съмняваш в това съвършенство, което публикува ❤

# 1 448
Чакалов ни е издал!

# 1 449
Поздравът на Гого е само дело на Ники Чакалов, 100 про му е предал, че сме му големи почитатели. Ники, благодарим!
Гого да не си мисли, че тук виреят само клюкосъбирачи и любители на испанските теленовели, всъщност форумът е сбирка на едни от най- цветущите и интересни мнения, които могат да бъдат получени за всеки проект. Фактът, че и немалко Господа се присъединяват и пишат, го доказва. Има и достс красиви жени тук , така че Гого да внимава, вдигнал е летвата много високо и от него се очаква само най- доброто.
Елица трябваше да добави, че освен, че тя с Алекса и Георги- Фейгин, има и друга любовна многоъгълна история- Гого- Бг мама. 😂😂😂

# 1 450
  • Другата България
Може би е коментирано, но лицемерието на Алекса ми прави голямо впечатление. Той направи забележка, защо мъжете на Непобедимите се критя и елиминират жени, но самия той елиминира Гайтанов и остави да се бори с жена с цел стратегия.
Извода е, че ако той прави стратегията е добре, но ако е в негов (или на Елица) ущърб то хората са без чест и достойнство.
А коментарите на Елица за Веси дори няма да ги коментирам, като тя сама нападна Веси още, когато дойде. Не знам как очакваше Веси да иска да е с нея. Тези двамата тотално нямат трезва преценка над ситуацията и обективност.
ПП Съжалявам за хейтърския коментар, но не се сдържах
+100, пък нека е хейтърско.
Не, че не го писах същото сигурно многократно.
Но това е “великана“, идеал за мъж, само защото за жена си е готов на всичко, дори и да псува друга жена.
Само че - кой не е? При такива обстоятелства обективността се губи, което е нормално за самите губещи я. Но не схващам /тоест, ясно е - субективизъм/ защо страничните наблюдатели са склонни да приемат това за нещо нормално, а неприемащите го да са анатемосани.

# 1 451
Току-що Гого прати поздрави на всички фенове в Бг Мама!
Гогооооо, благодарим!
Гого, и сега как ще ме улови сън! Мечтая си утре да спечелиш битката за синьото племе.

# 1 452
Важното е, че билета е еднопосочен, тази информация ми беше нужна 🤣
Иначе не разбирам как може да изглеждаш така, да играеш така и да си толкова скромен. Обожавам скромността у хората ама този човек кусур няма 🤣Е, не може така.🤣

# 1 453
  • София
От това което видях (по-точно от монтажа на Нова):

Непобедими:
отлично минаване за Генчо ; добро за Георги ; много добро за Елица ; трагично за Пух ; слабо за Зорница.
Веселина без оценка, защото тя стигна до стената и Фифо нареди топчетата. Звезди и Мира дори не тръгнаха.

Безстрашни:
отлично минаване за Михаела и Жени ; много добро минаване за Фифо, Валери и Мирела ; средно добро за Лефтеров ; слабо за Чакала и Ралица

Супергерои:
отлично минаване за Мани, Фейгин и Гого ; много добро минаване за Цецо, Алекса и Вики ; добро за Касим ; слабо за Илиян

Като се тегли чертата, Супергероите натрупаха поне 5 минути ако не и повече пред Безстрашните заради Чакала и Ралица (с Рали според мен е имало и повече забавяне ама от монтажа позамазаха малко).
На топчетата кой ли не се пробва, включително и ''Спасителя'' без успех. Загубиха поне няколко от тези минути.
И дойде момента на Гого. Гого изпусна веднъж топчето. Другото беше 4 успешни вкарвания. Фифо беше 4 от 4, но това пак е монтаж. Няма как да знаем дали наистина е било 4 от 4.

Могат да се изяснят тези неща в лайфовете ако някой пита.

# 1 454
Илиян не мина толкова зле. Все пак беше първи. Не ги е забавил много. Двамата му противници просто бяха много бързи.

Общи условия

Активация на акаунт