💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 905
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 425
Разчувства ме и мен сръбчето. А уж се опитвам да съм мнителна към него. Ако е искрен, евала. Или просто е добър актьор, за което пак евала. Получава му се.
Започвам да разбирам защо Джаферович не харесва Фифо. Мислех, че се заяжда на дребно с него, но не- има някаква горделивост и пасивна агресия в него, а това дразни.
Гената такъв нескопосан опит направи за манипулация пак, че чак ме е яд, че Куко не е там да го дразни. Значи щял да гласува за Пут...Пухьо, но другите да не правели тази грешка - защото Пух бил ценен ( най- вече за него като коалиция). И за Мира щял да гласува , и нека и останалите последват примера му. Ахаа- разбрах! Браво! Той май наистина си мисли, че съплеменниците му пасат сочна, зелена трева. Тотален селяндур. То достатъчно е човек да му види татусите на патрЕота, че да си направи изводите .
А оня крампиралия как имаше очи да отговаря на Алекса за тактики и чудеса, след тая позорна излагация, не знам. По- добре да си ходи доброволно сам и да отърве и себе си, и другите от мъките.
Извинете ме за сочните квалификации, но доста ми повлия емоционално епизода.

# 1 426
  • Другата България
Чакайте, че забравих нещо, на което още се смея.
Значи, накрая, когато сърбина се заканваше индиректно на Пух и водеха онзи дебат за “малките и сладки момиченца“, в съзнанието и представите ми все още е “великана“ Цветан, който стои до Алекса и се чува само: “Изяж го, изяж го“.....

# 1 427
На мен са ми по-интересни Фейгин и Георги от Алекса и Елица, нещо в повече ми идва сръбската буря от любов! А Георги и Фейгин не ви ли се струва, че сякаш всячески се опитват да ги съберат? При всяка възможност се изказват по един предизвикателен начин, все едно са длъжни да се съберът и едва ли не нямат друг избор, какво мислите?

# 1 428
  • София
Играта като цяло ми хареса.
Сините определено се раздадоха, като цяло всички преминаха добре, с лека забележка към Илиян, че той се замота, но както се видя не беше фатално. Иначе да и аз видях, че Гого като тръгна каяка на сините беше почти на брега, но така бързо смениха кадъра, че не стана ясно какво точно се е случило след това. Но голямо браво от мен имат Мани, Фейгин и браво и на Гого за спокойствието с което нареди топчетата.
Жълтите минаха всички ок. Но, явно е имало леко изоставане при почти всеки спрямо сините. Определено смятам, че Филип нареди топчетата по-бързо, а и при тях той започна директно и не е имало смени. Сините се пробваха няколко човека и то по няколко пъти, докато застане Гого. Което означава, че забавянето при Ники основно и по-малко, но налично и при другите, е било поне няколко минути.
Червените - не знам какво се случи с Аспарух, че така закопа отбора. Страхът му от водата ли, крампите, които каза, че е получил или друго, но определено той е виновен за провала на племето. Генчо ме изуми после като се опита да им нареди на останалите не само да не гласуват срещу Пух, той капитана щял да му даде един наказателен глас и това било достатъчно, а и за кого да гласуват. Направо ми се иска утре Ралица от него да започне, той да гласува така както каза, останалите да гласуват за Мира, а тя последна да посочи Гената. Да го видим капитана тогава кой ще "накаже" себе си или Пух.
Но, утре като цяло очаквам Пух и Мира номинирани.

# 1 429
Искам да гледам любовни трепети само между Фейгин и Георги, сладури страшни са. На териториалната битка Виктория попита дали може да слезе и да погледне, а бяха супер назад. Тогава Димо ѝ отказа, а сега на пандичката ѝ прати помощ.
На лайфа пандичката имаше ли годежен пръстен на ръката?

# 1 430
Жени най-добре трябва да знае уж, че няма място за семейства в такова предаване
Защо да няма двойки? Действат ви подтискащо ли хахаха
злобните свекървенски или старо-момински коментари са смешни и са жалки. Обичат се децата и си играят играта. И са си супер сладури. Кефят ме, желая им успех!
Виж Пухчо с намаленото съдържание на някои субстанции в кръвта ... той си е за 100 % критика. Но като се има предвид какво преживя в този епизод ще го пожаля...

Te да се обичат няма нищо лошо, но Жени като стратег, каквато казва, че е, е гледала достатъчно реалитита от този тип, където двойка, каквато и да е, дори и не като Алекса и Елица, е много опасна в игра с номинации. Колкото и двамата да се правят на герои накрая пак ще гласуват заедно и не е въобще срамно останалите участници да го кажат директно пред камерата, че са застрашени от това, защото това е напълно реалистично. Докато всякакви други отношения между участниците могат да се променят за секунди. А да не споменаваме пак факта, че Елица едва ли не си каза да им изчистят пътя на двамата до финала, достатъчно се коментира това. Поне ако ще играят като такава двойка да го правят по-тайно. Да не забравяме, че все пак това е игра, а не реалният живот

# 1 431
  • София
Генчо сглупи
Не трябваше така явно. Може да настрои жените срещу него.
Ако жените се обединят ще е тежко за тях.
Генчо да не се наиграе само... Ако гласува пръв на съвета утре и даде и двата си гласа срещу Аспарух ще допусне груба тактическа грешка.

# 1 432
Утрешната битка е за сините отново. Гого и Фейгин ще издържат повече от другите. Мани също би издържала, но съм пас за нея, заради изморителната и капитанска. В жълтите Филип и Мирела мисля, че ще дадат силен отпор.

# 1 433
Пух е много важен за племето, много бил силен, много мъжка сила хахаха ...

# 1 434
  • София
Току-що Гого прати поздрави на всички фенове в Бг Мама!
Гогооооо, благодарим!

# 1 435
Пух имаше очи да отговаря на Алекса, защото има пълното право на това.  Обвиненията, които се сипаха, бяха отправени към племето, на което все още е пълноправен член.  Независимо как се е представил днес, за мен малкото сърце и представянето са две отделни неща, а не както ги хвана сърбина в едно. Той не се справи, беше зле, много зле, но призна мъжки вината си и осъзна като мъж, че изглеждаше нелепо. Възможностите му наистина достигнаха за толкова, чисто физически.
Малко сърце е друго- да предадеш другар, който е оцелявал рамо до само с теб и да го елиминираш директно от резервите, защото те е страх да се изправиш срещу него, срещу 200 гроша да пратиш жена, която уж й правиш услуга  и си загрижен за нея, а после обясняваш как не става за нищо. Това е малко сърце и срамно поведение.

# 1 436
Гогооооо, благодарим!
Въх.

# 1 437
  • София
Гогооооо, благодарим!

Кажи, че тук има цяла армия от фенове и ако не спечели сезона ще има всенароден бунт, хаха.
Помоли го да запази лайфа. Но кажи ни тук моля ти се дали има спойлери или не.

# 1 438
Малко ми е странно, че Гого остави сума ти народ да се изреди на топчетата, без да поиска да се пробва. Ако не му го бяха тикнали в ръцете, сигурно нямаше да поеме инициативата.

# 1 439
  • София
Просто е скромен и над нещата.

Общи условия

Активация на акаунт