💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 116
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Нещичко от ИГ на Алекса. Не е спойлер, но го слагам в скрит текст.

Скрит текст:
Скрит текст:
Дотук със спокойния и уравновесен Аспарух. Smile

# 1 606
Уоуу...добреее, вземам си думите за доброто момче назад. И явно не за всеки всичко е
само игра.

# 1 607
Гъбаркат се да са интересни. "Аре бе, нали съм мишка" и ще му сложи усмивка. Това си е точно заигравка и после някой от тях ще си шерне кореспонденцията, нереално ми е. Това си е просто игра, всеки го карат по някакъв начин да трови другия (надъхва и заканва), като при боксовите мачове. Всичко е за пиара. В нормалния живот са над нещата, нали не си мислите, че ще се занимава с кокошкарски истории. Всеки си продължава по своя път. Това не е толкова състезание, колкото шоу. Докато още е пика, който е по досетлив си използва популярността и след това се размиват в тълпата.

Намеква му: Ела в бара на Джеферович да потрошим няколко уискита/шотове. Ако искам да се бия с някой няма да ида в бар, където има свидетели, камери и т.н, а ще си спретнат някъде другаде спаринг. Търсят си закачката, все пак знаят, че са в Биг Брадър с друго име. Wink

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 16:09 от DevmasterY

# 1 608
Мисля че на всеки може да се случи да крампира. Да - има огромни мускули и му куца издържливостта , ама целия този хейт дето се изля по човечеца е много тъжен.. Проблема беше, че след като има крампа аз не чух никой да го пита дали има нужда от лекар нито се коментира. Касим на някаква игра се тръшна да почива и веднага димо "добре ли си"..
ЧовечецъТ го закърши не защото просто е крампирал. Не му куца издръжливостта, ами е с критичен недостиг на анаболи в кръвта, трябваше да го закарат в БП да му ги прелеят малко венозно....

# 1 609
Анаболният балон Пух се заканва по селски за трупове и разпилени зъби в реалния живот (!) заради реплика в телевизионна игра(!!!), а тук на форумните моралистКи пак Алекса им крив и виновен. Нема такъв смех, брате. Обективни са колежките, не ще и дума Simple Smile)))

Абе я ми дайте пряка връзка към публикацията да му сипна и аз на това посмешище. Току виж решил да ме набие и мен срещу скромно обезщетение. В категорията съм му - 60 кила с мокри дрехи. Grinning

# 1 610
  • Варна
Най антипатични от всички участници в таз годишният ИВ, ама до толкова, че ми иде да наплюя телевизора всеки път кога са на екран, са Цецо и Виктория. Първият е като Гъливер в земята на лилипутите или като Джуджето Хаяско (ама наобратно), толкова нелицеприятен тип, то анфас, то профил, то прическа, то пулене, нищо не му е както трябва.
Втората като ги нацупи тия устнички в края на всяко изречение и тази намахана поза, къде сте вий, де съм аз, пфуу.
С радост ще им гледам гърбовете.

# 1 611
Пухчо много се излага.Аз ако съм на Жени тези двамата няма да припарат до рождения  ден.Дано не и го развалят .Селски истории и от двамата.

# 1 612
  • Бургас
Пишете Пух крампирал ,трудно му било на човекът -танк Simple Smile ,накрая го дадоха полегнал с кърпата на главата .

Пух  номинират ли го тая седмица е пътник .Пак много изкара
Аз викам тук да вдигнат ръка тези, които са получавали крампи в ДВА МУСКУЛА ЕДНОВРЕМЕННО?! Моля! И то не крак, прасец, задно бедро, а ДВЕ ПРЕДМИШНИЦИ моля ви се. Това с крампите е било измислено постфактум за да му спестят част от резила. И за това нямаше лекар на терен. МъШ бе, Брутална сила.

Генчо и той на индивидуалните битки е пълен резил. На 2 е трети, на елиминационна Куков сам падна от себе си, не че Гената го победи.

Много ми се ще довечера на елиминация да са Гената и Пух, много!

# 1 613
;p

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 17:11 от Bimbiflo

# 1 614
Какъв бой, какъв октагон бе хора. Тия мъже хапнаха малко и спряха да мислят.
Егото на Аспарух е наранено, но той получи много подкрепа от съплеменниците си. Алекса като спортист трябва да е по-толерантен и да разбира от крампи или там каквото му е станало на Пухи.
Аз се забавлявам с предаването, всички са ми страшно симпатични,а сега тези двамата го обърнаха на бой и сръбска музика.

# 1 615
  • Пловдив
Анаболният балон Пух се заканва по селски за трупове и разпилени зъби в реалния живот (!) заради реплика в телевизионна игра(!!!), а тук на форумните моралистКи пак Алекса им крив и виновен. Нема такъв смех, брате. Обективни са колежките, не ще и дума Simple Smile)))

Абе я ми дайте пряка връзка към публикацията да му сипна и аз на това посмешище. Току виж решил да ме набие и мен срещу скромно обезщетение. В категорията съм му - 60 кила с мокри дрехи. Grinning
Подкрепям. Не виждам причина за всенародната омраза към Алекса и Елица, както и за обожествяването на Гого. Да  ,силен е, ама в човешки план не е показал нищо ,че да го изкарваме светец. Не е и нужно ,но това и друга тема.
Аз, бидейки половинка на борец 17 години ,смело мога да твърдя, че този спорт възпитава доста комплексни физически качества и не очаквам друго от много добро представяне на борци на толкова високо ниво. Особено от олимпийската медалист медалистка. Както и очаквах силно представяне на Фейгин ,докато тук я смятаха за слаба.

# 1 616
Това, че сипваме на Алекса изобщо не значи, че харесваме Аспарух, така че да не подскача на Алекса дружката.
На мен ми звучи като реклама на бара на Джафи. Grinning

# 1 617
Бара на Джаферович няма особено голяма нужда от реклама Simple Smile
Ще е интересно в ИГ утре с кадрите от РД на Жени тази вечер Simple Smile

# 1 618
Момичета, Гого доскоро е имал приятелка, та момчето е малко в почивка. Търпение 😂

Раните по краката са брутални. Пушката и Гого казаха, че сутрин когато са махали дългите клинове раните са били залепнали за плата и е било много болезнено. Виктория още има белези.

# 1 619

Аз викам тук да вдигнат ръка тези, които са получавали крампи в ДВА МУСКУЛА ЕДНОВРЕМЕННО?! Моля! И то не крак, прасец, задно бедро, а ДВЕ ПРЕДМИШНИЦИ моля ви се. Това с крампите е било измислено постфактум за да му спестят част от резила. И за това нямаше лекар на терен. МъШ бе, Брутална сила.

Според мен не лъжеше, но и не е точно крамп, а особено схващане подобно на крамп, ама си няма име и крамп е най-близкото. Казвам го, защото лично съм го изпитвала когато ходихме с щерката на Коколандия (или как там се казваше онова на края на Борисовата градина). Та реших да направя показно на детето и на първо време беше добре докато не стигнах на някакъв висящ мост с някакви въжета за разплитане докато се виси на ръце и подходих грешно, в резултат на което запецнах и останах да вися прекалено дълго. Ми, какво да кажа, когато най-накрая преминах конкретното изпитание не можех да си разтворя пръстите на ръцете ( И НА ДВЕТЕ), не можех да удържам нищо в ръка и се наложи да сляза по средата на трасето.  Просто многото ми килограми и грешката, която доведе до прекалено дълго висене, си казаха своето.  Предполагам, че баш това е станало и с Пух. То ако сте гледали състезания по катерене и там тренирани специално за този спорт състезатели с доста ниско тегло непрекъснато спират за да разпускат мускулите на хвата си и не могат да издържат повече от десетина минути висене на пръсти. Та какво остава за 150 кила мъжище. Даже и във фитнеса такива като Пух когато правят набирания (че даже и с допълнителна тежест, щот са много яки) не висят на захват, а си омотават едни ремъци около лоста и китката, защото иначе просто няма да издеянят серията. Същото се прави и за мъртва тяга.
Просто мускулите, отговарящи за захват, не могат да се развият кой знае колко.

Общи условия

Активация на акаунт