💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 123
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 620
Ах, Пух изпаднал в хипогликемична криза и се развилнял. Докато той копае към ядрото на земята,  аз се сетих за Шатрата на Румънеца и Енчев, та от половин час си тананикам припева..😄

# 1 621
Е кой е този бар в крайна сметка, аз не го знам Simple Smile

# 1 622
Аз, бидейки половинка на борец 17 години ,смело мога да твърдя, че този спорт възпитава доста комплексни физически качества и не очаквам друго от много добро представяне на борци на толкова високо ниво. Особено от олимпийската медалист медалистка. Както и очаквах силно представяне на Фейгин ,докато тук я смятаха за слаба.

За борците вече писах, че са много комплексни - и сила, и ловкост, и издръжливост, и пъргавина развиват.
Но Фейгин също е продукт на своя спорт - има слаби ръце и не може да се справя добре на упражнения за сила на ръцете и торса, но има здрави крака (така се то скачат тройни скокове) и общо взето добра издръжливост. Кой каквото тренира и развива, това си има Simple Smile

# 1 623
Сините не може ги позна човек! Изглеждаха като подсилени с нещо от Пухчовите химии. Толкова да ги вдъхнови Алеската, че Цецо да не обърне лодката, а Касим да лети по трасето?...Като малки ученици бяха пред новото момче в класа, да му се покажат, да му се харесат. Smiley
Честита им победа, дано и днешната да е тяхна!

анкетата:
1. СуперГого
2. Пухчо-Кухчо и Веси. Мисля, че момичетата (Звезди и Зори) ще размислят и реабилитират Мира.
3. Не, но не мисля, че слушаме само за тях.
4. Не мисля, че ги бута игрово, бута ги за шоуто, рейтинга и сеира който гонят всеки сезон. Използвани и дано не тотално унижени.

# 1 624
П.п. Спойлери от лайфовете не ме вълнуват, кажете нещо лично не сподели ли нашият
 човек, например харесва ли високи и слаби жени Joy

Туй за високи и слаби жени и аз се нареждам. Joy
Валия нищо не казва бе. Мълчи като риба и се подсмихване срамежливо. Според мен не е очаквал да има един камион фенки, за разлика от другите играчи, които са по-популярни от него. Питах го 4 пъти да си каже зодията... Нищо. Каза само, че скоро се връща в Бг и че приятелка няма. А в коментарите е някакъв ужас от предложения за брак Grinning Една беше писала какво щяла да му направи ако го набара в тъмното.. Много цветущо описано. Голяма фенка беше. Той... Нищо. Срамежлив си е и това е.
Е защо не му казахте да си направи профил тук. Егоисти. Значи ние които нямаме инстагрм да не се докоснем до него.

# 1 625
  • софия
Пухчо тук си намери майстора в лицето на Генчо. Иначе е голям отворко, бил този, бил онзи, спал с тази, спал с онази...Гледа лошо и трудно сглобява изречения. Тук просто си мълчи и затова не му личи колко е ограничен, а Генка се оказа по-алфа от него.

# 1 626
Гледам бая рани имат по краката. Що не ме вземат за медицинско лице. Да ги превързвам. Обещавам по три пъти на ден да правя преглед на Гого. Да сме сигурни че е в кондиция.

# 1 627
  • София
Balaban,
Пий няколко валериана и се успокой. Това е мое мнение и съм категорично 'ЗА' това мнение и всичко, което съм написал в него. Това виждам от монтираните кадри, това коментирам. И още нещо --> нарушаваш правилата на форума. Мислех да не ти отговарям, но за пореден път се опитваш да ми държиш сметка какво пиша. Като не ти харесва, просто скролирай и не ме занимавай повече.
Като не ти харесва твое право разбира се, но не и да ми държиш лична сметка. Слабо ти е мнението и издиша по всички параграфи.

Re:
Мне, това не е волейбол и баскетбол. Там има правила. Тук правила няма или не важат за тези двамата.

Епизодът беше тенденциозно монтиран само за тези двама човека, всички останали бяха фон. И не, Алекса не е никакъв герой. Нищо не направи в играта. Един от многото добре преминали по трасето. Голям герой иначе, едвам победи най-слабата жена в сезона, а преди това го победиха двама мъже и две жени. Напсува българска жена в ефир и прецака по най-долен начин едно момче, което можеше да го бие. Та да, не е за това, за което се представя. Добро утро...
Герой беше Гого (за пореден 1234 път), само че той не се бие в гърдите като сърбина. Мани и Фейгин бяха другите герои. Мани щеше да спечели капитанската битка и да не беше Алекса в отбора. И тази игра щяха да спечелят без Алекса в отбора. Защото имат Гого и заради малките момичета с големи спортни сърца.

При трима мъже в Непобедимите, беше логично една от жените да мъкне 45 кг. чувал. Елица сама се заяви за тази задача, защото е силна покрай борбата. Това е вярно и правилно, борците имат много сила. В крайна сметка не изнесе чувала. Генчо го стори. Това не е я прави по-малко герой, но твърде много изопачиха нещата, сякаш за първи път се случва такова нещо.

Целия епизод преди, около и след битката беше само за тях двамата. Ако е само за един епизод, някак си го ще го преглътнем, но ако мислят всеки епизод да разиграват тази трагикомедия още от сега ти казвам, че няма да се посрещне никак добре от драгия зрител. Повярвай ми...

Елица също така излъга с абсолютно всичко което разказа на Алекса за племето си. Тя никога нямаше да е номинирана ако сама не си сложи мишена на главата с безумното си поведение в племето.
И не, Елица не защитава жените в племето. Тя първа искаше да гони жена от племето. Тя защитава себе си и личните си егоистични подбуди.
Нещо което удобно се премълчава от слугинажа в На Кафе, но тук никой не може да ни забрани какво и как да пишем.

Относно чужденците. Аз не знам за българин, който да е спечелил чуждо риалити предаване. Тук при нас, който не е дошъл, той не е спечелил. Въпросният твой герой даже ни обиди в ефир, че сме с робска психика. Ами да, с такива гъзолизци продуценти сме такива за съжаление. Тези предавания са режисирани и със сценарий, само да те светна. Така че повече от това няма какво да добавя. И да, когато видя чужденец в роден риалити формат, винаги си мисля за него като потенциален победител и това автоматично ме настройва срещу него. Вече самия играч с действията си вътре може да обърне това мое мнение и да му стана фен, както се случи в миналото с Ваня Джаферович например. А и аз него си го приемам като българин.

Знаеш ли кой е герой? Аспарух! Който беше тотално сринат от жалкото и срамно коментиране на Димо Алексиев (ако четеш това, трябва да те е срам човече, показа пълна липса на емпатия). Защото пребори крампите (който не е спортувал той не знае какво е крамп) и въпреки всичко не се отказа и изнесе чувала.
Нали това е предаване за Игри на волята? Ами ето това е воля. И трябваше да бъде поощрен от Димо и Ралица. Но къде търсиш такт и усет за тези неща от един чалга екип, за който на първо място е халтурата, стига тя да носи пари и рейтинг.

На олимпийски игри (понеже правиш паралел със спорта и величаеш сърбите), точно такива играчи, които са последни и закъсняват с много са най-аплодирани, защото това е същината на олимпийския дух. Тук един добър човек пребори страховете си, пребори крампите си, но не получи нито една добра дума от водещите, че и от колегите си. Жалка работа. Жалка и тъжна.

И за финал, всеки тук споделя това което вижда, без да търси сметка на другите, защо те не мислят по същия начин.
Дано си разбрал, ако не си, здраве да е.

# 1 628
Анаболният балон Пух се заканва по селски за трупове и разпилени зъби в реалния живот (!) заради реплика в телевизионна игра(!!!), а тук на форумните моралистКи пак Алекса им крив и виновен. Нема такъв смех, брате. Обективни са колежките, не ще и дума Simple Smile)))

Критиките към Алекса са си съвсем валидни. Очевидно в тв игра и той се пали твърде много, че са посегнали да номинират жена му, а не са й постлали килмче до финала. Това си е обективна истина.

Истина е разбира се и че Аспарух там реагира ок, но в реалния живот с това съобщение си е тотална излагация и той показва слаби нерви. И да го набие - файда.

Но все пак идеята на форума е обсъждане, всяко мнение си е валидно, било то и необективно.
Истината винаги е някъде по средата в нюансите, а не в полюсите Wink

ПП: Факт е, че още от сезон 1 коментарите на вдещите са тенденциозно накланящи настроенията в дадена посока, особено на съветите - едно от нещата, които адски ме дразнят и дори на моменти ако аз съм бил на някой от съветите сериозно щях да влезна в конфликт.
Жалко защото това, което сме чували е, че Димо и Ралица са страхотни хора, но това им го подшушват в слушалките.
Това е сред големите минуси на Игри на Волята.

# 1 629
  • София
За Аспарух - ако не се лъжа той спомена, че е получил крампи чак след играта, ако е било така и не е казал нищо по време на битката, защо да се вика лекар на терен? По тази логика трябва да викат медицинско лице всеки път, когато играч за забави много на даден елемент, за да проверят няма ли му нещо. При Касим ситуацията беше, че той легна и не стана известно време и Димо според мен за това попита добре ли е и има ли нужда от лекар.
За Елица - определено е силен играч, но ми е рано да я определя като комплексен такъв, има време де, подозирам, че ще се справя на повечето елементи.
За Алекса - не го намирам за толкова добър спрямо част от останалите на терен, нека не забравяме, че остана 4ти на битката на резервите (даже Виктория! го победи), а после и Чакалов беше преди него на следващата. И за него има време да си покаже възможностите, но до момента мисля, че половинката му е по-добрата от двамата.

# 1 630
  • Другата България
За мен в снощната битка герои са жените, като на първо място поставям Фейгин.
Страхотно представяне от това крехко същество, все повече ми допада представянето ѝ във всякакъв аспект.
От мъжете бих отличила Касим, именно защото въпреки явните си комплекси и физика притежава дух, хъс и желание да се бори, въпреки /очакваните/ подигравки ако не му се получи. Той се представи по-добре дори и от Илиян. И да, и за мен Аспарух е герой, не защото му се наложи да изтърпи гадното и брутално гнусно /за мен/ отношение на Димо, а че именно под валящите една след друга подигравки намери сили все пак някак да излезе на брега, независимо от причините. И да, не прави чест на продукцията за това, че ако наистина е имал крампи не дойде медицинско лице.

# 1 631
Пребори се Пух вчера с чувала, така е. Показа воля.
Но снимката с думите му го изстреля дълбоко в минусите при мен, и вече няма излизане оттам. Ако ще и десет торби да пренесе "клампирал".

# 1 632
  • Бургас
Знаеш ли кой е герой? Аспарух! Който беше тотално сринат от жалкото и срамно коментиране на Димо Алексиев (ако четеш това, трябва да те е срам човече, показа пълна липса на емпатия). Защото пребори крампите (който не е спортувал той не знае какво е крамп) и въпреки всичко не се отказа и изнесе чувала.
Е, стига де. Вярва ли някой в това?
Аз пак да помоля: Някой получавал крампи на два мускула едновременно, моля да пише!
Тренирам от години,  крампа на горен крайник съм имала САМО ВЕДНЪЖ, крампи на два мускула ЕДНОВРЕМЕННО - НИКОГА!
Това е моят опит.

Според мен не лъжеше, но и не е точно крамп, а особено схващане подобно на крамп, ама си няма име и крамп е най-близкото. ,
,
То ако сте гледали състезания по катерене и там тренирани специално за този спорт състезатели с доста ниско тегло непрекъснато спират за да разпускат мускулите на хвата си и не могат да издържат повече от десетина минути висене на пръсти. Та какво остава за 150 кила мъжище.
Не го карат да тегли тир, трябваше да вдигне торба 45 килограма, която бе вдигната от всики мъже + една жена. Толкоз за "бруталната сила"

# 1 633
  • София
Благодаря на Емилия, че ми каза да не гледам лайфа на Гого, Алекса, Цецо и Вики, защото Вики за пореден път е издавала неща, конкретно за днешната битка ако не се лъжа било. Това момиче е време да спре да участва в лайфовете, защото може сериозно да я глобят. Някой няма ли да и каже, че нарушава договора с Тупарев, да не изнася информация? Освен това разбрах, че лайфа е бил скучен (нищо учудващо) и е гледан само заради Гого.

Изгледах обаче другия лайф и за втори пореден път съм много доволен. Ето така се прави лайф. Настроение, забава, казват се интересни неща около игрите и битието им там, но не се издава нищо, дори и с намек.
Препоръчвам!

Лайфа е основно с Лефтеров, Чакала, Мани и Касим.
В началото бяха Лефтеров, Чакала, Георги (при него бяха Илиян, Мирела, Фейгин и Зорница с гаджето си ако не бъркам) и Жени (на гости на Жени бяха Дамяна, Туджаров и Неделчо)

==> Лайф <==

Елина с Борис (сезон 3) в На Кафе при Гала

Елина и Боби един срещу друг в битка в На Кафе

Алекса, ''лидерът'' се коментира от слугинажа в На Кафе

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 18:18 от Diavolo

# 1 634
  • Стара Загора
Елина е седнала като истинска дама.

Общи условия

Активация на акаунт