💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 146
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Мери, Касим не се е справил по-добре от Илиян, защото Касим беше единственият мъж, който пренесе малък чувал, така че не може да се сравнява. Да, Илиян се затрудни, но силно се съмнявам, че Касим щеше да успее с такава тежест. Този път нямаше и да е виновен, той тежи малко повече от такъв чувал сигурно.

# 1 636
На мен ми се е случвало. Не тренирам, но при дълго ходене, съчетано с дълго стоене на крака и изобщо интензивен работен ден, ми се е случвало. Кошмарно е. Вечер, отпусната, съм се събуждала от такива крампи, и на двата крака. Какво пречи да се случи и на ръцете в някои случаи? Така, че аз съм от вярващите, пък който, както... Мен ми е симпатичен Аспарух, за поста му в Инстаграм - за мен си е чист бъзик, както някой обясни вече. Тези хора няма да се разправят така, ако са се сдърпали, знаят, че ги четат.

# 1 637
Помагам на дамата, която щеше да превързва Гого🤣 Мисля, че има сериозна рана на дясната ръка, защото от доста време я носи тази превръзка и даже обясняваше в лайфа, че не можел да си сложи единия ръкав.

# 1 638
Дяволо, не ми харесва агресивния тон, който ми държиш, тъй че валерианчетата си ги задръж за себе си. Като не искаш да ти се коментират мненията в публичен дискусионен форум, най-добре си ги дръж за себе си. Тук нали сме се събрали да дискутираме, или само за хейт монолози е позволено? В крайна сметка не може целият свят да е на твоето мнение, особено ако е поднесено толкова тенденциозно, с фактологически грешки и натрапвано непрекъснато. Алекса, та Алекса. Хейт ли бе да го опишеш. Ми свиквайте или гасете телевизорите между 21 и 22.30 всяка делнична вечер, за да не ви се образуват допълнителни нервички.

С най-добри пожелания и извинения, ако неволно съм прекрачил някоя форумно правило, но пред неправдите и клеветите няма да си мълча.

# 1 639
  • Другата България
Мери, Касим не се е справил по-добре от Илиян, защото Касим беше единственият мъж, който пренесе малък чувал, така че не може да се сравнява. Да, Илиян се затрудни, но силно се съмнявам, че Касим щеше да успее с такава тежест. Този път нямаше и да е виновен, той тежи малко повече от такъв чувал сигурно.
А, аз нямам предвид чувала.
Говоря за момента ДО него.
За чувала е ясно, че беше по-лек.
А и вече писах, че за мен Илиян не е отборен играч и не играе за отбора, не си дава много зор така или иначе.
Което го прави още “по-нисък“ в моите очи от гледна точка на представяне снощи, иначе като социална игра е ок, вероятно.

# 1 640
  • София
И едно схващане само да е имал, пребори се. Това ми е достатъчно да го поздравя. Това не значи, че не трябва да е номиниран примерно. Но това което чу по себе си от Димо беше недопустимо. Аз това коментирам, нищо друго.
Чак сега видях какво е писал в инстаграм. Много грозно. Но повечето мъже така реагират, особено в силовите спортове. Едва ли му е било приятно да чуе как Алекса го наричаше мишка и заешко сърце на синхрони, докато там на плажа не му каза нищо такова.

Някой питаше по какво е шампион, Аспарух. Спомням си със сигурност, че е шампион по канадска борба (европейски такъв) и шампион по кик бокс. Имаше и други неща, но не помня. Културизъм и май някакви състезания от типа ''Най-силните мъже'' Нямам си на идея дали всичко е вярно. Това си спомням от визитката му в премиерния епизод.

# 1 641
Помагам на дамата, която щеше да превързва Гого🤣 Мисля, че има сериозна рана на дясната ръка, защото от доста време я носи тази превръзка и даже обясняваше в лайфа, че не можел да си сложи единия ръкав.

Благодаря за насоката. Ще трябва да се провери цялото тяло. Да няма и други контузии

# 1 642
  • На морето!
Да кажа и аз като една видна ССФ, че и мен Гого не ме впечатлява като мъж, наистина е като черна нинджа- много добър играч е, но на мен Чакалчето и Валери са ми по-готини, Лефтеров също ще стане много готин като порасне още няколко години. И, за да съм тотален контрапункт- Алекса, Елица и Жени не ме дразнят, дори не разбирам защо и кога генерираха такъв хейт.
Все пак най-голяма слабост си ми остава Фейгин, тиха, скромна, възпитана, много добър играч и спортист от наистина висока класа. Стискам ѝ палци! /знае ли се след ИВ дали все пак са излизали с Гого или не?/

# 1 643
  • София
Димо редовно прекалява с коментарите си, макар че за мен Ралица го води по точки със снизходителното си отношение на съвети и с допълнителните въпроси относно аргументациите на номинациите. Да не говорим, че и посочва реда на номиниране, или още по-лошо - позволява на участник да го посочи. Участниците по време на битка не винаги чуват коментарите на Димо, особено ако битката е водна, а той е на арената, има вероятност Аспарух да не е чул всичко, което Димо каза в реално време.

Относно заканата в Instagram - не смятам, че двамата се шегуват, защото в следваща история Алекса е отбелязал NOVA, както и официалния профил на предаването.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 18:31 от La Vikinga

# 1 644
  • София
И за мен Илиян не е отборен играч и му липсва хъс в игрите. Касим се раздава много, но му липсват качества в почти всяко направление.
Нито може да носи тежко, нито стена да прескочи, на пъзелите не е добър, кардиото му е лошо, бързо умира и след плуване.
Илиян във всички тези направления освен пъзели (там не сме го видели) е по-добър, но не се раздава на макс. Ако иска, може много. На играта с ринговете го доказа.

Касим и Цецо са им само в тежест на племето.

Фейгин и Мани са истински фурии, раздават се на макс и имат качества. Радвам се, че са ги избрали, защото са различни от типичните участнички.

# 1 645
  • София
С най-добри пожелания и извинения, ако неволно съм прекрачил някоя форумно правило, но пред неправдите и клеветите няма да си мълча.

Окс, няма проблеми. А правилото (понеже си нов и не знаеш явно) е да не цъкаш с пръст и да държиш назидателен тон над чуждите мнения, защото се разваля тона във форума. Дискусии стават и без да влизаш остро с бутонките напред, защото отговорът може да е само един (като моя след твоя) и става мазало и на хората не им е приятно да четат тези неща...
А иначе, анкетата казва достатъчно какви са нагласите и кой прав и кой крив. Във Фейсбук даже е още по-страшно срещу Есмералда и Игнасио. Тук направо с мед ги посипваме ако трябва да сравняваме. 😀

# 1 646
Тези "крампи" ги имаше и с Рабухчиев миналата година. Сила, сила... ама за 2 минути. После лекар на терен и лежанка на пясъка, докато другите балъци продължават да се мъчат.

# 1 647
Дано да започнат да мислят, като ги пишат тези глупости по социалните мрежи. После от къде идвали белите. Що млади хора си изпатиха заради такива писания, някои дори загубиха живота си.

# 1 648
  • Буркина Фасо
На мен ми се е случвало. Не тренирам, но при дълго ходене, съчетано с дълго стоене на крака и изобщо интензивен работен ден, ми се е случвало. Кошмарно е. Вечер, отпусната, съм се събуждала от такива крампи, и на двата крака.
май има разлика м/у теб и него.Smiley

# 1 649
Все пак най-голяма слабост си ми остава Фейгин, тиха, скромна, възпитана, много добър играч и спортист от наистина висока класа. Стискам ѝ палци! /знае ли се след ИВ дали все пак са излизали с Гого или не?/
Искаш да кажеш за Фейгин и Георги от червените предполагам. Защото Гого и той е Георги, но е от сините.
Фейгин и Георги живеят заедно доколкото показват от лайфовете и от сторитата на Фейгин. Аз не я харесвам като характер, не е моят човек, но като играч е супер. Виж Мани ми е друга бира там.

П.с Не може всички да харесваме Гого. Искрено се радвам и на противоположни мнения. Heart

Общи условия

Активация на акаунт