💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 240
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 695
Изсмях се с глас като Мира номинира напълно ненужно Гената просто XD

(ненужно, защото тоя глас е празен отвсякъде)

# 1 696
  • София
Генчо: И накрая ме наричаш "жена"???!!! Реки съм ти носил, къщи, слами, стопанства TrollfaceWearySmile

Хората в това племе казаха толкова много, а не направиха нищо. Мисъл не минава зад тези очи, на нито един от тях, освен може би на Георги. Личи си от хаотичното гласуване.

Мирослава изпозлва думата "жена" като обида, а в същото време твърди, че иска да създаде "женска коалиция" и да пази същите тези жени.

# 1 697
  • Бургас
Елица защо не си мие косата, нали са в резиденцията? Няма разлика за мърлявата й визия на коя локация са.

# 1 698
Генчо за Куков -" Като изгоних оня досадник от племето ,не бях жена" Sweat Smile

# 1 699
Продукцията очевидно е анти Пух. Но все пак Ралица и Димо за пореден път прекрачват границата. Аз други такива водещи не помня. Не опосуми, а хиени са те.

# 1 700
Не съм съгласна, тази снизходителност после излиза на човек през ****. Трябва и малко такива моменти на “реализация” за такива хора.

Веси много ми падна в очите, супер злобно затапи ЗоритУ. Към глупавите трябва по-снизходително да се отнасяме. Не са виновни, че са глупави.

# 1 701
Веси много ми падна в очите, супер злобно затапи ЗоритУ. Към глупавите трябва по-снизходително да се отнасяме. Не са виновни, че са глупави.
Снизходителното отношение към глупавите ги прави опасни и за другите и за себе си. Ако глупавият има възможност да обиди, дали ще се сети за “снизхождение, такт” - ще изплющи обидата в лицето без да се замисли, точно защото знае че няма последствия за него/умните са били снизходителни/…Със Зорита,  Цецовци и други подобни умници трябва директна конфронтация.

# 1 702
Генчо - направи това, което вчера каза, че ще направи на масата.
Мъжка постъпка,но много вероятно ще загуби сигурен съюзник заради това.
Стратегически зле изиграна ситуация, много зле.

# 1 703
  • Другата България
Аз ти казах, ама ти се чудеше. Blush

# 1 704
Ахаха Генчо
Пуерторикански сериал Joy

# 1 705
Пух не яде в кадър, да се отбележи Simple Smile

# 1 706
Гената доста добре се аргументира и затапи Мира .

# 1 707
Веселина се държи грубо подигравателно с Зорница, Генчо и Пух се кискат отзад, а после никой дума не обелва, все едно нищо не се е случило...

# 1 708
Стратегически зле изиграна ситуация, много зле.
Мнението ми за Генчо е  много променливо, много странно за мен - обикновено съм или-или. Виждам много положителни качества в него и после казва нещо и срива тотално представата ми... и после пак същото.

От всичко казано дотук само разбирам, че е нещо лошо да си жена.Joy

# 1 709
  • София
Кръвна обида това "жената". И от жени се използва като обида, и от мъже. Аз си пея за internalized misogyny, но това е самата трагична истина. Понякога го гледам това предаване и си мисля, че грам не сме мръднали от "старите чанти" и изгладените ризи през 2019 г.

Общи условия

Активация на акаунт