💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 940
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 710
Айде сега Зори и Звезди ще напуснат коалицията на Гената

# 1 711
Генчо беше прав в разговора със снахата, добре и аргументирано и каза как са нещата. Мирослава нямаше какво да му отговори.

# 1 712
Много са смешни! Снахата риве, та риве! В нейния край така не правят!

# 1 713
Ох, каква кифла е Мира! Перчи те, обижда, после рев и мъжете виновни и груби. Ама как мразя жени дето използват сълзи да си печелят битките

# 1 714
За Мира “жена” е обида?! Не говоря български…

# 1 715
Айде да почва битката, че аман от драмите на плиткоумниците

# 1 716
  • София
Ахаха Генчо
Пуерторикански сериал Joy
Точно те, милите, не са продуцирали сериал от 2006 г. Tired Face

# 1 717
И Звезделина и тя една лисица. Как се прави на ощипана - "А, на Веси каза ли?". Що не хвана да кажеш на Мира, че ти я изпорти заедно с другата доносница.

# 1 718
  • Другата България
Мирослава наистина ли чак сега се усети, че някоя от жените, които така пламенно защитава уж по принцип, е изтропала споделеното на мъжете??? Не може да е истина!
А Звезда наистина ли се направи на учудена и попита: “А Веси???“
Тоест, да натопим Веси.
Понякога си мисля, че някога, в някои ситуации, по някакъв повод, някои мъже имат пълното право да използват думата “жени“ като нарицателна. Поведението на всички жени от червените тази вечер беше направо “уникаТно“.

# 1 719
Много постно племе. Двете джуки - най-умни. Доказателство колко е хай нивото.

# 1 720
Стана като латино сериал 😉

# 1 721
Веси много ми падна в очите, супер злобно затапи ЗоритУ. Към глупавите трябва по-снизходително да се отнасяме. Не са виновни, че са глупави.
Да бе да. От ден едно да са я нарочили, за човек не я броят, все тя им е виновна по женски и да си мълчи. Единственото оръжие, което има срещу тях, е интелекта си. Използва го умело- те даже в повечето случаи не разбират какво им казва. 😆😆😆

# 1 722
  • София
Снахата в началото на сезона ми харесваше много, но не можа да задържи дълго ... вълчата кожа. Satisfied
Сигурно ще отстрани Пух, но не защото е голяма работа.

Веси не си оставя магарето в калта - стреля бързо.

# 1 723
За Мира “жена” е обида?! Не говоря български…

Според мен го смекчи и затова звучи така сякаш даже не е обида. Друго искаше да им каже, че са, ама щеше да има *тъън* в национален ефир. Animal Speak No Evil

# 1 724

И фейсбук админа им се развълнува и е написал "Аспарих"

Общи условия

Активация на акаунт