💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 060
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 770
Мирослава обаче май не знае всичко, не съм сигурен дали се усеща, че и Зори я наклепа също така.
Скучен епизод, само съвета беше една идея по-интересен до момента.

# 1 771
Повече от 45 минути безвъзвратно отнети и нито помен от мустака на Гого.
Не знам какво да коментирам, объркана съм...повече от Зори дори.

# 1 772
При черввените е голяма смрад - лицемерие, безмислено дрънкане, подливане на вода, ехидни усмивки, гьонсуратлък, много змийски въздух, бррр.

# 1 773
В този епизод няма един смислен момент. Смях!

Полет над кукувиче гнездо.

# 1 774
  • Другата България
Дотук ползата за мен беше една единствена - научих, че “жена“ е обидна дума.
Научих го от ЖЕНА.
Пак е нещо.
Ето, в момента Зори се държи като типична жена. Сипва здраво на Звезда, злослови за жена, пред друга жена.
Мира също - продължава да мисли и говори за чужд мъж, пред две жени, и да го дава за пример при все, че изобщо не го познава.
И това след ...как да го нарека, флирта на Мирела с Валери, пред очите на бившия си, който ЗНАЕ, че все още страда за нея.
На много женски изпълнения се нагледах, не е ли време да влязат мъжете вече?

# 1 775
+ 10 мин. реклама
45 минути искрено и лично

# 1 776
"Аз разбрах, че не си ме разбрала, а пък аз теб те разбрах, пък ти си ме разбрала"..... Умрях от смях... JoyJoyJoy Титани на мисълта в това племе JoyJoyJoy

# 1 777
Аз не мисля, че Звезди е кой знае колко по-умна от Зори. Но монтажа на разговора им беше култов. Като цяло червените се очертават като най-забавното племе.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 21:57 от Serene__

# 1 778
  • София
Не, не мога повече просто. Един час тъпотии и неимоверно напрягане на червени /непобедими/ мозъчни клетки, белким измислят нещо смислено. Зорито горкото е направо болезнено да се гледа.
А Мирослава ме съсипва направо - ако Алекса започнел да излиза на елиминации вместо момичетата от отбора си, както бил казал. Тя ако пък знае той колко неща каза и нищо от заявеното не направи... Откъде се пръкна това й възхищение към някого, когото нито познава, нито има наблюдения над поведението и играта му? Много е странно, а вече започва да става и смешно.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 22:51 от Reinа

# 1 779
# 1 780
Ох най после започва играта.
И Фейгин и тя"Алекса ни носи късмет"

# 1 781
Какъв е тоя бял кол ,който Алекса все носи?

# 1 782
Елица не мисли за нищо друго, освен за възлюбления си и е впрегнала Мира да играе за нея, като някаква глупачка.

# 1 783
Ама и Алексата е 1,20.

# 1 784
Браво на Веселина Heart Няма излишни думи, кратко и ясно!
Едва ли я разбраха обаче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт