💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 872
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Най-интересното от лайфа на Лефтеров, Чакала, Касим и Мани от 28.09

Касим и Ралица - за първи път през живота си са се качвали на каяк.
Ралица се е забавила доста, защото е получила сериозни болки в плешката
Не знаят защо са позволили на Алекса и Елица да се прегръщат и говорят на пясъка, било е забранено и не се позволява близост и приказки между играчите от племената.
Не са съгласни с приказките на Алекса срещу мъжете от Непобедимите след края на играта. В смисъл не е прав според тях.
Фейгин и Георги са се запознали на кастингите, не са се познавали преди това
Част от пясъка от чувала на Касим се е изсипал, защото се бил скъсал и за това е бил видимо по-малък от останалите
Защитиха Фифо - не е женомразец и продукцията му изкарва този образ. Много положителни неща, които прави или говори не се излъчват просто
Разграничиха се от Цецо и не одобряват думите му (утайки) и всички са били шокирани от чутото
бтв: Цецо се е извинил по време на неговия лайф и е казал, че е останал с добри отношения с всички
Не са излъчили разговора на Илиян/Фейгин/Мани с Алекса. Може би защото не са обиждали и нареждали другата коалиция...

От онзи ден да кажа, че Генчо се позволи да критикува продукцията относно предимствата, които дават, че не са адекватни (визирам тези след капитанска битка, за племената).
И тези синхрони след края на битките са глупаво нещо и трябва да се премахне изцяло. Или да се пуска само аудио, да не се дават лицата на хората. От екипа им казвали да играят (ама те не са актьори и се издават) и преструват и да не си личи дали са загубили или спечелили. Там е работата, че си личи (при някои по-малко, при други е крещящо направо).
бтв: Аз отдавна не ги гледа. Затварям очи и само слушам.

Малко и от Мирослава, все пак днес може да се сбогуваме с нея.

с Азис?! 😮

# 1 996
  • София
Да, точно такива за тях, друг път. Като гледаш Цветан и Виктория, колко да са им подходящи игри с висене и баланс?

Дори се превръща в индивидуална битка и един може да бие 8 човека Wink Андрей миналата година така наказваше останалите.

# 1 997
  • SF
Срамува се. В действителност е доста по-отворена.
Представи си, едва събираш кураж не да кажеш, а да покажеш на момче, че имаш интереси, отделяте се настрани и те заобикаля снимачен екип, който ти казва: Продължавайте, продължавайте, не ни обръщайте внимание, все едно ни няма. Само да проверим микрофоните. Кажете нещо. Валери, ти? Работят. Говорете си.
Има доста такива кадри, които са изрязани на монтажа, защото не стават.
Това не е естествената им среда, в която могат да си забият гадже.

Вечерта, преди да си легнат, когато екипът си тръгне, е доста по-отпуснато. Кой какво сънува, кой как спи, с кого би... Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 09:48 от Esmee

# 1 998
Значиии ако не спечели Гого /мъка, мъка/силно се надявам да е някой от жълтите мъже

# 1 999
  • София
Хора, още не съм ви чел от снощи, но много моля без никакви спойлери или дори бегли намеци в темата.
Има тема за спойлерите
Много Ви моля!

# 2 000
Лек оф топик - само мен ли ми дразни това плезене +намигане по снимките (особено ми се натрапва,когато споделяте фотоси на Женя и Мирела ) ?

Нямам идея защо го намират за ефектно/сладко/готино 🤔 На мен ми е мега криндж 🤐

Да не е спам - Ралица (водещата) беше много обрана на съвета на червените вчера,направо не повярвах,едвам каза 50 думи на кръст,нямаше обичайното размахване на пръст и иронични подмятания/мазни усмивчици.

Така ми харесва далеч повече,че иначе е мъка да я слушам...

# 2 001
  • earth
Любовните истории умиляват старите моми. Такава ли е таргет публиката на ИВ?

# 2 002
  • SF
Това е, да! Ти нали гледаш?

# 2 003
Вчера ми стана много криво с използването на "жена" като обида. Как един в червеният отбор не се замисли колко сексистко е това.

# 2 004
Да чудесни играчи са, възхищавам се на Елица в игрите, но да беше влязла сама.
Ама то си каза момичето, че е влязла заради него, какво не разбрахте? На Алекса му е било мечта да влезе в Игри на волята, без работа е, прецакан от собствената си Федерация в Сърбия, гори от желание да се докаже в нещо. Елица му е само ракета-носител, тя иска от двамата той да спечели. Нормално поведение на влюбена жена.

Сега, друг е въпросът, че ако беше влязла сама, с нейната физическа подготовка и добра игра на пъзелите имаше реален шанс да стане първата жена победител в шоуто. Сега по-добре не, само още повече ще се комплексира любимият. Аз лично ще стискам палци на Гого.

# 2 005
Не се замислиха, понеже там мисълта не тече много гладко поначало.

# 2 006
  • София
Пуснах нова анкета!

# 2 007
  • earth
Това е, да! Ти нали гледаш?
И аз, но ти се умиляваш Simple Smile

# 2 008
Аз пък си харесах ей този момент:

# 2 009
Веска снощи я постави на мястото Зори. Всички и се смяха на Зори за липсата и на логика. За тази вечер, ако следвам подредбата, Пух трябва да заеме зелената делва, а за Мирела остава розовата. Розовата първа пада, т.е единия трябва да е Мирела, а втория Пух. С така стеклите се обстоятелства Пух ще отпадне от Мирела. Не мисля, че допринася с нещо на продукцията. Ако бъде изгонен мъжете в червените остават кът и Гената ще се чувства в харем от чужди Grinning. Това ще е по интересно да се наблюдава, как ще се промени ситуацията, дали жените няма да се обединят или Гената ще продължи да си контролира своя кръг. Мирела все още е в начален етап на заиграване на Валери. Тя е по активната, която пуска намеци, а Велерката тежък го играе все още.

Общи условия

Активация на акаунт