💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 973
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Бургас
Коя жена е разревавал? Ако говориш за Мира тя се разрева, защото се усети, че не е права, а няма дар слово да се защити. Генчо не е виновен. Като не можеш да водиш словесна битка не я започвай.[/b]
За Мира говоря. Да не изказва мнението си, че мъхълът ще я смачка?! Тя просто зяпна от изумление. Има хора, които  чуждата агресия ги блокира и парализира. Не съм останала с впечатление Мира да е глупава жена.
Много е умен тъпирът с изказванто: "Аз Пух ще го номинирам, но вие не трябва. Все пак аз съм човек с принципи!" Безпринципните обаче не пречи да не го номинират. Пък и право не мнение не им се дава, той така казва, те ще слушат.

# 2 071
Като не можеш да водиш спор, не го започваш. Мира се изцепи, че всички мъже били жени. Не може да мишкуваш и изведнъж да изцепиш нещо. Това се отнася за Мира. Почти беше незабележима. С Куков водеше, някакви смислени разговори и в следващия момент, отива и му сипва с черпака пред групата. Пример за двуличен човек. Аргументите на Гената в разговора си бяха на място, не казвам, че винаги е бил прав.  И защо плачеше, защото е слаба, куцат и доводите, нали дупето и знаеше 2 и 200. Намери си майстора и си сърбаше попарата, която си надобри от рано.

# 2 072
  • Другата България
Мира се разрева от безпомощност, не заради Генчо.
Аз все още я харесвам, но в случая той си беше прав.
А на Елица никога не ѝ е пукало особено за племето, на нея ѝ беше важно да е вътре Ромео, и ако може да са заедно. Тогава иди ги гонИ.

# 2 073
И Елица и Алекса само изгубиха от участието си заедно в Игрите. Ако бяха в различни сезони, смятам, че щяха да бъдат харесвани и двамата.

# 2 074
От понеделник статистиката за индивидуалните победи на играчите става част от статистиката за сезона.

Ето как изглежда преди днешните две битки.

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ - ИГРИ НА ВОЛЯТА ЧЕТВЪРТИ СЕЗОН по спечелени индивидуални победи
спечелени победи / брой срещи
Скрит текст:
Място
Име
Битка за определяне на капитан
Капитански дуел
Битка за спасение от елиминация
Елиминация
Битка на съюзниците
Битка на отшелника/резерви
Битка в топ9
ОБЩО
1
Алекса
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
3/5
0/0
3
2
Фифо
0/0
0/1
1/1
0/0
0/0
1/1
0/0
2
2
Георги
0/0
1/1
0/1
1/1
0/0
0/0
0/0
2
4
Чакалов
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
1/2
0/0
1
4
Жени
0/0
1/1
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
1
4
Мани
0/0
1/1
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
1
4
Валери
0/0
1/1
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
1
4
Илиян
0/0
0/0
1/1
0/0
0/0
0/0
0/0
1
4
Елица
0/0
0/0
1/1
0/0
0/0
0/0
0/0
1
4
Виктория
0/0
0/0
0/1
1/1
0/0
0/0
0/0
1
4
Генчо
0/0
0/2
0/1
1/1
0/0
0/0
0/0
1
4
Гого
0/0
0/1
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
11

1 - Индивидуална  победа за Гого в битка ИВ Сезон 4, Седмица 4 Спасяване

# 2 075
Елица беше единствения човек, който защити Куков и се опита да прояви разбиране към него. Елица искаше в племето да влезе Алекса, не защото е нейно гадже, а защото ще махнат слаб и ще вкарат силен играч!!!
Генчо е вербално агресивен, вбесяваше Куков /донякъде беше предизвикан/, но това че мачка с думи и разревава жена и вие да се радвате, Ами браво!, Браво!
На Елица изобщо не и пукаше кой от племето ще изхвърли, само Алекса да влезе. Готова беше да саботира играта за да иде племето на съвет и елиминация.
И Генчо съвсем навреме се усети.

# 2 076
Айде бе, чак пък да я е мачкал словесно. Аз също съм на мнение, че по родните формати има едно женомразство, както и, че Генчо си го носи в себе си. В случаят обаче си аргументира номинацията чудесно. По никакъв начин не я е обидил или не я е мачкал психически. Тя наистина се разплака, защото нямаше аргумент и започна да обяснява как не било мъжко. Еми не е мъжко, човешко е, нападат те, защитаваш се. Той дори не я е нападнал, а се защити след като тя с целия си акъл го обиди на "жена", с което както се написа по-горе по-скоро обижда всички представителки на по-нежния пол.
Изобщо не ми беше мъчно за Мирослава, съвсем сама се докара до номинация с гениалната тактика да саботира или там да разкаже, че е саботирала, въпреки че не е. Което и от двете да е вярно е глупаво, а когато играеш глупаво си носиш последствията. И аз да съм и аз бих я номинирала.

# 2 077
Първият половин час ми беше много скучен.
Играта беше като за Гого и Мани точно. Браво и на Лефтеров.
Учуди ме колко бързо паднаха Мирела и Чакалов.
Мъжът от жълтите е Филип явно. Жената обаче ми се стори "по-мощна" и мисля че е Михаела, а не Мирела.

# 2 078
За Мирослава разбрах следното - в нейния край не се противоречи на Снахата. Тя е умна, много умна, способна, не трябва да се рискува нейното бъдеще, а ако някой има мнение, различно от нейното, може да я доведе до сълзи. Това не важи за всички снахи, а само за Снахата. И ако някой все пак посмее - то той е жена. Така е в нейния край, който и да е той.

# 2 079
  • Другата България
И Елица и Алекса само изгубиха от участието си заедно в Игрите. Ако бяха в различни сезони, смятам, че щяха да бъдат харесвани и двамата.
Преш, аз всъщност ги харесвам и двамата. Както ти казваш, поотделно обаче. Отново подчертавам, че говоря за качества на спортисти и представяне на терена, само и единствено. Вероятно и в едно племе биха били силни в такъв аспект. И противно на всеобщото мнение НЕ мисля, че някой от тях ще спечели. Прекалено много се акцентира върху тях заедно и поотделно  от ден първи, с всеки епизод това ескалира, и ескалира, и схемите, в които го забъркаха Алекса в обиталището с Веска и грошовете, и разправиите на Елица с Генчо, и това нещо между Пух и Ромео.....няма начин някой от двамата именно след всичко това да е победител. Но подчертавам - тЪпаревски победител. Умишлено се пазя от спойлери, за да си “сверя часовника“ накрая, дотук с малки изключения изобщо не съм била опровергана в предположенията си за това или онова, което се е случило, те нещата излизат с въпросните лайфове на участници и отговори на въпросите, които им се задават. Мнението ми е, а и не само моето вероятно, че тази мелодрама “Море от любов, и малко сълзи за разкош“ е само и единствено с цел рейтинг. Знаеш, че няма лоша реклама, хейта също е реклама, и то каква, той кара хората да гледат, заради още, и още, и още хейт, някои хора разбира се. А гледането е рейтинг. Предположението ми е, че и двамата ще се задържат достатъчно дълго, за да генерират още такъв. Но няма да спечелят.

# 2 080
  • София
Елица беше единствения човек, който защити Куков и се опита да прояви разбиране към него.
Пропуснала съм този момент (не е ирония, наистина съм), помня само сакндала между двамата, в който Генчо се намеси, за да защити Елица и да каже на Куков да внимава как говори на олимпийски шампион. Куков беше учуден тя защо се кара с него, след като нищо не ѝ е направил, тя каза, че е защото е повишил тон на друга участничка.

# 2 081
Елица беше единствения човек, който защити Куков и се опита да прояви разбиране към него.
Пропуснала съм този момент (не е ирония, наистина съм), помня само сакндала между двамата, в който Генчо се намеси, за да защити Елица и да каже на Куков да внимава как говори на олимпийски шампион. Куков беше учуден тя защо се кара с него, след като нищо не ѝ е направил, тя каза, че е защото е повишил тон на друга участничка.
Всъщност Мирослава се отнесе към Куков най-човешки, не Елица.

# 2 082
Всъщност Мирослава говори с него уж нормално, каза му с две думи да се разбира с другите, а накрая на съвета го нахрани заедно с общия хор. А това с Елица и аз съм го пропуснала.

# 2 083
  • София
Всъщност Мирослава се отнесе към Куков най-човешки, не Елица.
В нея също забелязах страх от стадото, той само в нея виждаше потенциална подкрепа и я търсеше, като че ли да валидира поне един човек, че не е направил нещо толкова лошо, че да заслужи подобно отношение. А тя се чудеше как по-бързо да приключи разговора и накрая го номинира "стадно", а вчера реши да изрази позиция чрез празния глас за Генчо.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 17:01 от La Vikinga

# 2 084
  • Бургас
Генчо да се махне от класацията с победите! Куков сам падна от себе си! Генчо не го е победил.

Общи условия

Активация на акаунт