💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 957
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 055
Мирела-Валери, ами съгласен съм че цялата любовна сага трябваше да си я изиграят след предаването! Всеки който е на мястото на Лефтеров никак няма да му е приятно да гледа любовната игра. Не знам как той издържа, ако аз бях на неговото място сигурно щях да полудея. Мирела постоянно изтъква, че между тях всичко е свършило но за да са били гаджета е имало чувства и от двете страни, а не съм сигурен че напълно са изчезнали.

# 2 056
Хора, още не съм ви чел от снощи, но много моля без никакви спойлери или дори бегли намеци в темата.
Има тема за спойлерите
Много Ви моля!
Айде сега без спойлери. При условие, че инфото се слага в скрит текст, не виждам какъв е проблема. Много ясно, че щом е в скрит текст, то текста е за играта и който не иска да не отваря скрития текст. Аз специално следя и темата за спойлери, но не пък всеки иска да чете спойлерите и за другите предавания, съответно не всеки чете там. Така че, нека всяко сигурно инфо за в бъдеще е в спойлер, както досега сме призовавали, ама чак пък без никакви...

# 2 057
За "перченето" на Гого - има на какво отгоре. Наместо да заплашва другите или да им иска сметка за нещо просто показва какво още може след това "висене". Много, много ще се разочаровам, ако не вземе той наградата тази година. Няма друг във физическо отношение като него. А това са си "Игри на волята". Не песенен конкурс, не с "Бъклица и дрян"...Работило е  момчето и ето това може да покаже. Мисля, че може да виси без фотошоп като Том Круз в началото на филма "Мисията невъзможна".

# 2 058
Предполагам Дяволо имаше предвид спойлера, пуснат от Ковид, който не беше в скрит текст с предупреждение за спойлер. Подразни ме, ама туй то, да не съм чела темата като не искам спойл.
Хора, още не съм ви чел от снощи, но много моля без никакви спойлери или дори бегли намеци в темата.
Има тема за спойлерите
Много Ви моля!
Айде сега без спойлери. При условие, че инфото се слага в скрит текст, не виждам какъв е проблема. Много ясно, че щом е в скрит текст, то текста е за играта и който не иска да не отваря скрития текст. Аз специално следя и темата за спойлери, но не пък всеки иска да чете спойлерите и за другите предавания, съответно не всеки чете там. Така че, нека всяко сигурно инфо за в бъдеще е в спойлер, както досега сме призовавали, ама чак пък без никакви...

# 2 059
  • Другата България
че има много спестяване и преиначаване на ситуациите. Така както ни го показаха си на 100% прав, но дали е на 100% цялата истина не можем да кажем. С монтажа почти винаги можеш да направиш черното бяло, вярвай ми Wink
Точно това имах предвид, и точно това коментирах, само и единствено, когато видях снимката и репликата на Виктория, нейния отговор всъщност. Чак не вярвам, че трябва няколко пъти да обяснявам какво съм искала да кажа, след като видно става ясно веднага. Ще се поправя, със сигурност. Blush
Специално този продуцент е доказал, че това монтажа и очерняне на участници, както и същевременно “величаене“ на други за него е като добро утро. За два сезона обаче “напредъкът“ му е осезаем, поне за мен. Sunglasses

# 2 060
Аз ще се включа за спойлерите. Дяволо го знам колко ги мрази и ги избягвам в неговите теми и го предупрежвам да не гледа нещо, ако има спойлер.
Аз иначе нямам против - обратното обожавам ги и си чета скрития текст тук и  темата за спойлерите също следя с интерес.

# 2 061
Ако Елица трябва да се сърди на някого, че Веселина, а не Алекса е при тях, то това е на самия Алекса, който сам си преотстъпи мястото на джукестото.

Във времена, в които всеки може да определя пола си, както му падне, можеше да се спести драмата около това, че Мира нарекла някои си жени. Тя все пак постигна целта си да ги уязви, защото големите мъжкари много се напрегнаха и затова тръгнаха обратно да атакуват. Ясно е обаче, че в това племе жените масово не се понасят и не се траят и никакви женски коалиции не са възможни. Ще е интересно какво ще се случи, ако един от най-малко комплексните играчи този сезон, Пухчо, отпадне Grinning

# 2 062
Добре си беше Гого в Сауди. Работеше си, почиваше си, жени не са го тормозили, защото няма 🤣Трябваше ли му да участва в предаването, да ни покаже красивата си глава, тяло и душа и да ни размътва главите на цяла сурия момичета? 🤣🤣🤣Сега и за него зле и за нас 🤣Нито ще го оставим дъх да си поеме, нито ще го пуснем да се прибере обратно 🤣Той не е виновен принципно, че е съвършен 🤣 ама малко от малко да се съобразява🤣🤣🤣
Много си ми сладка с искреното си възхищение към Гогата!❤
Ам така де,той си знае,че божествен,малко да се съобразява с обикновените хора 😀

# 2 063
Вчера не успях да коментирам, но много се забавлявах със Звезди и Зорница, и после когато бяха с останалите и тя обясняваше, че не е малоумна 🤣😂 Заслужава си някое гифче.
Очаквано Мира и Аспарух са номинирани.. и айде Пухи да си ходи да хапва вкъщи:)

Мирела наистина я виждам, че го харесва, хлътнала е. Постоянно е усмихната около него и просто и личи. На масата пък, когато Валери се предложи видимо и стана много тъпо. Иска ми се да видим и синхрон на Валери за случващото се, защото за момента само на Мирела показват.

# 2 064
Подкрепям напълно казаното от Diavolo за Гената. Много добре се аргументира човека, без да проявява някакви грубости в изказа си. Добре си планира ходовете напред, има аналитична мисъл. Пух ми е много безличен от самото начало с нищо не изпъкна пред останалите. Зори ми е някакво дете, на всичко казано вярва. Напомня ми на историята с Добрин и приказките от Наско, на които вярваше и му се смяха всички.  Снахата ми бeше супер жена в самото начало, някаква скромна, умерена, но сега стана пълна противоположност. Ако е била с някаква маска от самото начало, тя наистина с всеки ден започна да пада. Явно е била в роля. За Георги, Гената му е като баща и за това е плътно зад него и си го подкрепя. Сигурен гръб му е. Елица още в самата визитка ми изглеждаше някаква горделива и надменна. Преди Куков, като я нареждаше и др. се застъпваха, че била олимпийска шампионка, голямото чудо. И да си спортист, ако се вземеш много насериозно и не зачиташ останалите, язък ти за медалите. Имаме много спортисти, които са имали много отличия и не са се променили, останали са земни, не трябва да се преекспонира с това, че като имаш олимпийски медал си над всички.

# 2 065
не трябва да се преекспонира с това, че като имаш олимпийски медал си над всички.

Никой не казва ,че Елица е над всички, а че има качества на играч , оценени на световна база и това не трябва да се зачерква. Като човек не я познавам , не мога да преценя. Ама и ние не си мислим ,че нямаме трески за дялане, налЕ , та да съдим с лека ръка другите

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 15:14 от araselia

# 2 066
Да де, ама нашите трески си ги знаят близките ни. А като се изтъпанчиш по тиливизора, трябва да си готов да понесеш и позитивите, и негативите. Елица щеше да е много харесвана, ако не бяха любовните й драми и егоизмът й да ги натрапва на племето си.

# 2 067
не трябва да се преекспонира с това, че като имаш олимпийски медал си над всички.

Никой не казва ,че Елица е над всички, а че има качества на играч и това не трябва да се зачерква. Като човек не я познавам , не мога да преценя. Ама и ние не си мислим ,че нямаме трески за дялане, налЕ , та да съдим с лека ръка другите

Искаше да се съобразяват с нея кой да влиза и кой не. Още в първата игра на резервите, се виждаше, че налага на племето си да вземат възлюбения и. Ако беше влязъл % за номинация на всеки от участниците на съвет беше 25%, а за тях по 12,5%, което не е за подценяване. Когато Гената я защитаваше пред Куков, че не може да говори така пред олимпийска шампионка, тя можеше да вметне за всяка жена, че не е редно. Да не пада знаменателя само до шампионки, а до всички жени, а тя не го направи. За това мнението ми е, че тя се изживява, като кралица, всичко трябва да зависи от нея и е по-добра от всички. Не смятам така.

Трябваше да се класира в самото начало Алекса и да не го изберат, тогава щеше да е пълен цирка. Щяхме да гледаме рев, сополи и сръбска музика. Когато играеш в отбор решенията, трябва да са отборни, не индивидуални, аз реших и всичка са "Да".

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 15:28 от DevmasterY

# 2 068
  • Бургас
Елица беше единствения човек, който защити Куков и се опита да прояви разбиране към него. Елица искаше в племето да влезе Алекса, не защото е нейно гадже, а защото ще махнат слаб и ще вкарат силен играч!!!
Генчо е вербално агресивен, вбесяваше Куков /донякъде беше предизвикан/, но това че мачка с думи и разревава жена и вие да се радвате, Ами браво!, Браво!

# 2 069
Елица беше единствения човек, който защити Куков и се опита да прояви разбиране към него. Елица искаше в племето да влезе Алекса, не защото е нейно гадже, а защото ще махнат слаб и ще вкарат силен играч!!!
Генчо е вербално агресивен, вбесяваше Куков /донякъде беше предизвикан/, но това че мачка с думи и разревава жена и вие да се радвате, Ами браво!, Браво!
Коя жена е разревавал? Ако говориш за Мира тя се разрева, защото се усети, че не е права, а няма дар слово да се защити. Генчо не е виновен. Като не можеш да водиш словесна битка не я започвай.

Общи условия

Активация на акаунт