💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 808
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 175
С какво са толкова ценни тези момичета - съпруги ли са на момчетата, деца ли са им раждали, сестри, братовчедки, любими... Каква близост намериха, че момчетата да са им длъжни? Мирела е толкова нахална, че направо съм изумена! А Валери може би осъзнава, че другите момчета са му конкуренция или стратегически се самопредложи, с надеждата на пангара да отидат лИбовта му и Филип. Хитрушко.
Лефтеров се извъртя.

# 2 176
  • София
Просто Фифо мисли за племето. Няма нищо лично срещу Жени и за това не гласува срещу нея. Тя обаче се изложи като гласува отново срещу него.
Фифо мисли за племето. Тя не. Мисли за себе си.

# 2 177
Да бе баш за племето мисли ..и един мормот... Мирела просто искаше да и се аргументират защо е най-слаба, предвид , че не е издънила нито една игра . Факт

# 2 178
Тези иначе хубави дами, защо не разберат, че това е Игри на волята, а не мъжете им вкъщи. Тук всеки е дошъл да се бори, доказва и оцелява и никой не е длъжен да ги пази, само защото са жени. Нали искат да се борят равностойно с мъжете? Едно е да бягаш от отговорност като мъж и да постъпваш като женичка, друго е да имаш позиция кого да номинираш. Нямат право да отнемат това. Мирела ми е много интересна- буквално е като попарена от критика, а в същото време Лефтеров, който я обича и пази, е нищо в нейните очи. Така не става, той добре й го каза- никой няма да я пази, само защото е сладка.

# 2 179
  • София
Джаферович и Валери гласуваха за Филип.
Ех, Валери, в такива моменти почваме да те наричаме мамин.
Валерко се изложи, но за мен не е изненада.
Твърде много ми прилича на майка си, а за нея си имам собствено мнение от години.

Джаферович е все така неприятна - съща Паулина по съветите - номинират я и става наддумване. Wink

# 2 180
Бен, ето това вече е ЛИЧНА номинация - тази на Женя.
Тресе се от страх, първо - от него, второ - да не отиде на номинация.
Разликата между двамата лъсна с пълен блясък, Филип номинира най-слабия, Женя номинира този, който най-много я дразни, защото е силен и е заплаха за нея лично и за това да ѝ се разклати авторитета.
Бляк!!!
Валери също ме разочарова, евала на Чакалов. И страхотен Лефтеров, който си навлече гнева на леля.
Само защото се опита да си каже мнението, тя дори не му позволи.
Пък после Филип бил с его.....
Не мисля, че Жени я е страх от номинация.
Според мен ясно си е дала сметка, че е на пангара днес. Още в понеделник преди битката за територия.
Жени е последователна, сложила е мишена на Фифо и си стреля там. Съгласен съм, че донякъде и лично и като борба за лидерството в племето.
Това, че самата тя не е номинирана днес е грешка на Фифо за мен.

# 2 181
  • Пловдив
Валери предаде мъжете!
То в това племе като цяло е пълно с предатели.

# 2 182
  • SF
Свърши рекламата.
Михаела номинира Валери. Смята, че на арената трябва да ходят силни играчи, които да елиминират другите.
Мирела номинира Филип. Не е нейн тип човек. Ще се справят и без него.
Ралица номинира Филип. Помни, че Илина е номинирана, както в момента се стреля по Мирела. После ще е тя наред. Мъжете елиминират жените.
Номинирани са Филип и Мирела.

# 2 183
  • Другата България
Много се радвам, че Филип е на номинация.
За втори път. За да се върне.
Бай дъ уей, дружинната не беше ли тази, която твърдеше, че човек се доказва на арената?
Тя кога отиде там? Защо се пази от тази арена, защо повтарят това с “жените“, за да го повярват и хората навън, като те правят същото - ама абсолютно същото. Дори ги искат мъжете, за да изнасят битките.
Нещо аз явно не схващам.

# 2 184
  • София
Аз съм в потрес и недоумение! Мирела била потресена, че я номинират. Ама чакай малко, къде си мисли, че се намира? Само осем човека са, как я мисли тази игра, че никой да не я закача? Нито е толкова силна на арената, нито е толкова красива, че да е нещо повече от всички останали. Нито пък е по-специална. Все едно гледам някакви полуумни, честно.

# 2 185
Много са смотани, особено Валери. Дано не е той победителят Sad изключително повърхностен и неприятен тип.

# 2 186
Тази игра се играе и с мисъл.
Валери гласува с жените, Михаела даде празен глас за Валери, но не гласува с жените. Има разместване в пластовете.

# 2 187
Оффф тая Джаферович. Дървен философ.
Мирела орева света

# 2 188
Знаете ли какво ми хрумна?
В момента, в който Валери номинира Филип, вчерашният ми ,, ентусиазъм” от мъжката му постъпка, че беше готов да бъде номиниран, изчезна. Теория на конспирациите, но дали не е предвидил, че жените ще гласуват за Филип, той също гласува  за него- тоест Филип директно отива, а за Валерко остава впечатлението за смелчага. Той така или иначе играе с жените.
Че и обижда хората с бастуни, че гласували Мирела. Боже, Боже.

# 2 189
Много ме дразни тоя феминизъм в ИВ. Голяма трагедия, че номинират жени. Ами ако са слаби, ще ги номинират. Че и вече се тръшкат като ги пратят на арената. Лигли безподобни.
Много се надявам мъж да спечели този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт