💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 808
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
"Успокой се, Мирела. Нямам желание да си тръгваш." А ти кой беше и откога ти можеш да предотвратиш дали някой ще си отиде или не? Представям си някой да ми говори с този наставнически тон и да ми казва да се успокоя, в момент, в който не съм спокойна.

Тази логика би била успешна в някое друго племе, а не в това с най-силните жени. Мирела не е допускала грешки на арената, затова не можа да посочи такива. Феминизмът се бори за равноправие, тук такова няма. Силни жени са наричани слаби играчи, жени, които са допускали толкова грешки, колкото и мъжете - в този случай, не са, са номинирани с този аргумент.

# 2 191
Джаферович като каква им държи сметка. Чак тропа с шишето по масата.

# 2 192
Класната ги събра, за да ги сапунисва. Според нея трябваше да отидат Фифо и Чакалов доброволно.

# 2 193
Значи ако мъже номинират жени е сексистко, а те ако номинират мъж се пазят. И аз се пазя от прости  глезли като ги гоня от играта пък.

# 2 194
Ей, ама проклет пол сме си жените! Като има мъжка коалиция - лошо! Като има силен мъж-сексист! Като има женска коалиция-похвално! Като има силна жена-амазонка! Като те номинират мъжете е добър ход и те не са срещу тях. Ако мъжете ги номинират-гадове мръсни! Чистят жените.
А реално мъжка коалиция няма, понеже има един рицар със слаб ангел 
Ха сега да видим Михаела

# 2 195
Жълтите жени наистина не ги разбирам, силни са, еманципирани са, а искат...не, изискват мъжете да излизат вместо тях на битки и се сърдят дори как някой е посмял да ги номинира.
Много е грозно така да се апострофират, да се подсмихват, докато някой говори. Лефтеров такова хрисимо и възпитано момче не го остави Жени дори да се доизкаже.
Отделно и нагледно ни се доказа как си правят предварителни уговорки.

Оф, само Велислава реагира като зрял човек, когато я номинираха.

Ужасни снимки на Фифо, като добавим и участието му в Мистър София...надявам се тово да са грешки на младостта. Ако изнамерите такива снимки на Гого се отказвам от него.

# 2 196

Аспарух в интерес на истината има страхотно тяло. И дума не може да става за сравнение с Алекса.
Като гледам човека си вдига 320 кг, а отнесе толкова хейт. Не е честно.
Белград толкова ли е далече от София, че Алекса не се събира с останалите от предаването. Това е доста показателно. Не говоря за снощи,където щяха зъби и глави да хвърчат, а по принцип. Явно повечето не го харесват. А сигурна съм ако беше влязъл сам в игрите щеше да е доста симпатичен на публиката.

Спокоен,трениран,нахранен,в неговия си режим и репетирал за точната снимка - айде няма нужда да се прави на Лили Иванова.

Излиза,че е крампирал,понеже вместо 300 кг са му дали 45 в играта и мускулите му са се обидили,щото им е под нивото.

И да качва и да вдига,и на челна стойка да застане, няма значение, вече е станало.По-разумно ще е да спре по темата и коментарите сами ще секнат,не е чак толкова специален,та да го помним,всяко чудо за три дни.

# 2 197
Очаквам в понеделник Фифо да е оглавил еднолично класирането по точки след игрите днес Simple Smile

# 2 198
Мале жените удариха дъното. Трън в очите им е Филип , ще се справят без него, жалко че Фифо и Гого не са в един отбор да ги мачкат заедно! Не ме кефят.

# 2 199
Бе тия адекватни ли са???
Как ще държат сметка на човека за това, че гласува за някого?Болна работа.
Чакалов е абсолютно в правото си и е достойно, че застана зад думите си.
Джаферович пита ,, Защо тогава жените трябва да сме в такава ситуация”
Джаферович преди малко - има разделение между мъже и жени…. 😆😆😆😆😆😆😆😆😆

# 2 200
Тази Евгения е отвратителна. А Валери си игра чудесно картите. Започвам да си мисля, че наистина Лефтеров и Мирела са заедно.
Не разбирам красотата на Евгения и Валери. И двамата не са ми симпатични, но кой знае какви са съвременните критерии.

# 2 201
  • София
Жълтите принцеси искат мъжете винаги да лягат пред тях като кавалери. Е, не става така.

# 2 202
  • Другата България
Наистина ли Женя подценява толкова Чакалов, че да няма същия собствено мнение, а да се води по друг?
Така и не могат да разберат, че Михаела просто не играе с тях, а всичко се хвърля върху Филип.
Джафката, като гледа сега, че НЕ Е Фифо, а Михаела, дали има някакви угризения за това, което избълва?

Чак ме е яд на Филип, че се обяснява на Евгения.
Настроиха и Валери против Филип.
Айде втора двойка Ромео и Жулиета, аман, аман.

# 2 203
Фифо е голям пъзльо. треперят му гащите.
Много е жалък.

# 2 204
Добре бе какъв им е проблема на жълтите , губят битка отиват на елиминация и се започва “ама защо аз , защо той”. Тва е игра, знаеш че ще отидеш на дуел какви са тия драми и не е ли по логично да се номинират слабите или тия дето са се издънили примерно. Голяма драма са тия “мрън мрън”.

Общи условия

Активация на акаунт