💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 812
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Където морето целува небето...
Ама защо се "сърдите" на Валери. Стреля срещу силен противник. Защо не? Какво значи предаде мъжете? Това е играта и всеки си играе неговата.  А Фифо ако е толкова безстрашен щеше да номинира Валери, а не момиченце за опонент Simple Smile. Едните да се пазели, другите да ги пазили... Защо винаги се стига до жени срещу мъже?

# 2 206
Ама те кого искат да номинират мъжете?  Икой според тях е по-слаб от Мирела в това племе, че и спорят? Наистина недоумявам, голяма наглост.

# 2 207
  • София
Аз също бих си избрала за съперник Мирела, не виня Филип за това. Както не виня и Алекса, че си избра за съперник Елина, а не Гайтанов. Това са стратегически идентични избори. Само не знам защо Филип има право да се ядосва от номинацията си, а Мирела няма право да е разстроена от своята?

# 2 208
Е как няма слаб пол като индиректно жените казаха, че искат мъжете да ги пазят и е тактическо гласуването да се избере жена за конкурент , защото е по-слаба. Искам да ги разбера тези жени.

# 2 209
Филип е страхотен атлет ,но като човек е много надут.В едно изречение поне по два пъти използва думата АЗ. На този етап от играта е много по -лесно да отидеш на елиминации,защото все още има доста слаби играчи от другите племена.Затова не ги разбирам уж Безстрашните  от какво толкова ги е страх.

# 2 210
Виждам, аз лично, едни жалки момичета, които не знам как им е в живота, но определено на тях трудно ще може да се разчита. Истинската жена се бори, а не кудкудяка. Има самочувствие и себеуважение.

# 2 211
Фифо между Валери, Жени и Мирела избра Мирела.
Факт.

Аз лично очаквах Жени и Фифо на арената, ако всеки играеше правилно раздадените му карти това трябваше да се получи като резултат.

# 2 212
Филип стреля по Мирела по две причини-
Едното е защото я смята за слаба, другото е защото иска да разбие коалицята на Джаферович. С един куршум, два заека. Умно.
Е специално в това сините са по- добри- там Гого изнася игрите- на пиадестал е.
Тук Филип изнася често игрите- на кол е. 😆😆😆 П.с, не подценявам другите момчета, но Филип има особена заслуга.

# 2 213
  • SF
Тея в коридора ли спят?

# 2 214
  • София
Филип е номиниран за 2-ри път от жените.
Естествено, че ще се пази и ще гласува срещу тях.
Щях да го призная за най-големия глупак ако беше дал гласовете си срещу Валери.

# 2 215
  • Другата България
От днес Михаела става мой едноличен фаворит за победа от страна на жените.
От днес Мирела става мой едноличен фаворит за отпадане колкото се може по-рано от страна на жените.
Дори преди Евгения, защото дружинната е ясно, че ще стои до последно, дори ми е в списъка за тЪпарев победител.

# 2 216
  • Където морето целува небето...
Фифо между Валери, Жени и Мирела избра Мирела.
Факт.

Аз лично очаквах Жени и Фифо на арената, ако всеки играеше правилно раздадените му карти това трябваше да се получи като резултат.
На Фифо не му стига смелост да се изправи срещу Жени. Факт! Дали от нея или от продукцията го е страх, само можем да гадаем, но сме виждали всичко...

# 2 217
Затова Гого и Филип да ходят на финал и 1 от тях да спечели. Не някоя лигла/ревла/куха лейка.

# 2 218
Ох, тази Мирела. И Валери и Лефтеров. Хубавата Елена

# 2 219
Филип е номиниран за 2-ри път от жените.
Естествено, че ще се пази и ще гласува срещу тях.
Щях да го призная за най-големия глупак ако беше дал гласовете си срещу Валери.
Трябваше да гласува за Жени с двата си гласа чисто стратегически.

Общи условия

Активация на акаунт